Gogus ucum :(

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kızlar göğüs ucumda tam kahverengi kisimin bittigi yere yakın yerde hep 1 tane kıl çıkardı ve ben cımbızla çekerdim.simdi o kıl çıkmaz oldu ve kil dönmesi oldu o kısımda.aydinlikta baktığımda cok derinde görünüyor.steril iğneyle denedim çıkaramadım.sivilce gibi çıkıntı oldu.ne yapmam lazım önerisi olan var mi doktora gitmem gerekiyor mu

Yani canim ya cikarman lazim yada doktora gitmen icinde buyur gider o sonra zarar verir

kil donmesi icin kremler vardi sanki ama emin olamadim

Söylüyorum : iyi bir bal buluyorsunuz.ufak sargı bezleri varya eczanede satılan onu bikaç kat yapıp sivilce gibi olan yerin üstüne bal sürüp kapatıyorsunuz.4-5saate bir açıp tekrar bal sürüyorsunuz tekrar kapatıyorsunuz asla ellemiyorsunuz.3-4gün bu şekilde devam edin.önce iltihap toplanıp yukarı doğru çıkacak kıl.eğer bunu yapmanıza rağmen düzelme yoksa cildiye yada dermatlga gidiyosunuz.

Hemen deniyorum canim evde harika bal var dogal. Çok sagol. Sargı bezi yerine pamuk üstüne yara bandı yapsam olur dimi

Hemen deniyorum canim evde harika bal var dogal. Çok sagol. Sargı bezi yerine pamuk üstüne yara bandı yapsam olur dimi
Olmaz çünkü pamuk balı hemen emer.
Sargı bezi orayı ıslak tutar.
Oyüzden sargı bezi ile kapat ve üstünü bantla.
Ama yarına kadar yani sargı bezi alana kadar pamukla yap ama sürekli bal sür kapat çünkü pamuk emer hemen.

Teşekkür ederim .Siz denediniz mi kesin iyi gelir mi ya kafaya cok taktım ağrıda yapıyor.ama bal biçok şeye iyi geliyor diye duymuştum. Çok sagol tekrardan
Benim ilk başta sezaryen dikişim içerde kalmış çıkamamıştı iltihap yapıp şişmişti.
Doktorum bana bu şekilde yapmamı söyledi bende yaptım.3-4güne patladı ve ip dışarı çıktı.
Daha sonra kasığımda aynı senin gibi içinde kıl bitürlü çıkamayıp hep kabarıyor şişiyordu acıyordu.bende aynı doktorun dediğini uyguladım onuda başarı ile çözdüm.
Denemekten zarar gelmez bal yani sonuçta.
Fayda etmezse hiç bişe fayda etmez doktora görüncen mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…