Internetten arastrdim merhem bulamadım.bilen varsa bekliyorum önerilerikil donmesi icin kremler vardi sanki ama emin olamadim
Cildiyeye gidim.degilmi gidecek olursamYani canim ya cikarman lazim yada doktora gitmen icinde buyur gider o sonra zarar verir
Evet. Bir cildiye dr una görünseniz iyi olacak gibi.Cildiyeye gidim.degilmi gidecek olursam
Sağol canimÇok geçmiş olsun demek istedim.
Haklisim canim.sagol onerin icinEvet. Bir cildiye dr una görünseniz iyi olacak gibi.
Mikrop kaptırmayın kendi başınıza.
Doğru canim sagol onerin icin.evde bir yöntem belki bilen vardr diye sorayim.dedi.Kıl dönmesi ameliyatı olan bile var tabii ki doktora gitmeniz gerekiyor
Hemen deniyorum canim evde harika bal var dogal. Çok sagol. Sargı bezi yerine pamuk üstüne yara bandı yapsam olur dimiSöylüyorum : iyi bir bal buluyorsunuz.ufak sargı bezleri varya eczanede satılan onu bikaç kat yapıp sivilce gibi olan yerin üstüne bal sürüp kapatıyorsunuz.4-5saate bir açıp tekrar bal sürüyorsunuz tekrar kapatıyorsunuz asla ellemiyorsunuz.3-4gün bu şekilde devam edin.önce iltihap toplanıp yukarı doğru çıkacak kıl.eğer bunu yapmanıza rağmen düzelme yoksa cildiye yada dermatlga gidiyosunuz.
Zeytinyağı sürüyordum bikac gündür fayda etmediHemen deniyorum canim evde harika bal var dogal. Çok sagol. Sargı bezi yerine pamuk üstüne yara bandı yapsam olur dimi
Olmaz çünkü pamuk balı hemen emer.Hemen deniyorum canim evde harika bal var dogal. Çok sagol. Sargı bezi yerine pamuk üstüne yara bandı yapsam olur dimi
Yani olay şu oranın üstünde hep bal olcak 3-4gün.hiç kuru kalmıcak.Hemen deniyorum canim evde harika bal var dogal. Çok sagol. Sargı bezi yerine pamuk üstüne yara bandı yapsam olur dimi
Teşekkür ederim .Siz denediniz mi kesin iyi gelir mi ya kafaya cok taktım ağrıda yapıyor.ama bal biçok şeye iyi geliyor diye duymuştum. Çok sagol tekrardanYani olay şu oranın üstünde hep bal olcak 3-4gün.hiç kuru kalmıcak.
Benim ilk başta sezaryen dikişim içerde kalmış çıkamamıştı iltihap yapıp şişmişti.Teşekkür ederim .Siz denediniz mi kesin iyi gelir mi ya kafaya cok taktım ağrıda yapıyor.ama bal biçok şeye iyi geliyor diye duymuştum. Çok sagol tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?