• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ucu yarası

hindistan cevizi yağı, lansinoh ve gümüş kapak kullandım ona rağmen geçmemişti. hemşire biri bana Babe Gögüs ucu bakım kremini önerdi, kullandım ve gerçekten işe yaradı. tavsiye ederim. kullanım sonrası memeyi silmeniz gerekiyor.

Ve hala geçmiyor yaralarım kızlarım 4 aylık oldu hala kanlı süt içiyorlar doktorada gittim verdiği kremleride kullandım ama nafile 6 aya tamamlamayı düşünüyorum sonra bırakıcam emzirmeyi büyük ihtimalle ama inşallah geçer de devam ederim emzirmeye :(

Ve hala geçmiyor yaralarım kızlarım 4 aylık oldu hala kanlı süt içiyorlar doktorada gittim verdiği kremleride kullandım ama nafile 6 aya tamamlamayı düşünüyorum sonra bırakıcam emzirmeyi büyük ihtimalle ama inşallah geçer de devam ederim emzirmeye :KK43:
Geçmiş olan Cnm ben sana bı krem soyliyim geçmezse adımı degistrrm bu kadar kesin konuştum ama beni yanıltmaz insallah beklazon diye bir krem kime tavsiye ettysem memnun kaldı bizim evde hiç eksik olmaz bu krem herşeye iyi gelirmi bi krem ya istersen bir dene canim ise yararsa ne mutlu bana zaten cok yağlı bı krem bebeğini emzir sür birz durabilirsen dur öyle ceksin içine atletini koysanda üstüne bişe olmaz ama cnm pahalı bı krem.degil.zaten uygun kime desem ucuz şeyden hayır gelmez dedi ama hepsinin geçti sende dene canim ben kendimde yasadim.bu sorunu çünkü sadece bu krem gecirdi bide gosuslerini emzirdikten sonra kurula ıslak kalmasın uçları cnm o da catlatiyo uçlarını neyse çok uzattım hakkını helal et cnm.ama.pembe renk olanını al cnm tamam bide mavisi var çünkü geçmiş olsun tekrardan iyi gelirse yazarsn cnm burdan

Back