• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ucu yarası

Off o yaralar ilk 3-4 ay çok fena. Hala çekiyorum acısını. Geçenlerde gümüş kapak kullandığım halde acıdan zıp zıp zıpladım. Emzirirken değil sadece. Emzirdikten sonra da 1 saat acısını çekiyorum ve acı azalarak geçiyor. Acile gitmelik oldum. Bazen meme ucu mantarı da oluyor. Ona da dikkat etmek lazım.
kapakları hiç cıkarma inan görüceksin faydasını krem vs sürme

Bir aylık ikiz bebklerim var göğüslerim iki haftadır yara hiç bi şey fayda etmiyor resmen kanıyolar uçları yarıldı yarılan yerler iltihaplanmış gibi aynı gittikçe daha kötü oluyor lütfen yardım edin ne yapabilirm ne iyi gelir çok zor durumdayımm
Benimde yara olmuştu hiçbişey işe yaramadı eşim internet üzerinden çok aramıştır göğüs pedi kullanıyordum ve onu takınca daha kötü oluyormuş meğersem yarası geçene kadar ben hep sütyensiz gezdim ve sürekli göğüs ucu için krem sürdüm evde biri olmadığı sürece kapatmayın hava alsın sürekli Benimki geçti ama eğer geçmeseydi gümüşten göğüs halkaları oluyomuş çok işe yarıyormuş birde onu deneyin

kesinlikle sadece krem sürmeden gümüş kapaklara dewam et kalkanı aylarca kullandım banamısın demedin üstüne içinesüt akıyor üstüne basnıa akıyor.tek önerim gümüş kapak
Teşekkür ederim
Gümüş kapak benim de son kararım artık
emerken ki acı için doktora gittim ilerlemeden
İnş acıyı alır verdiği ilaçlar

Elektrikli süt sağma makinesi aldım 2gün sütümü sağıp geceleri biberonla verdim gündüz 5dk göğüs ucuyla emzirdim unutmasın memeyi diye sonra biberona sağdığım sütümle doyurdum.. Doktorumun verdiği üç kremi kullandım. 4üncü gün geçti acısı 1haftada da tamamen iyileşmişti
Ben de doktora gittim bugün
Süt verirken ki acınız gitti mi??? Bunu çok istiyorum
Benim memeyi tutamayacak kadar acıdığı için iki gündür sağıyorum
Ömcefen de acıyordu verirken ama emdikçe uyuşuyor ya gidiyordu acı
Sora gitmemeye başladı
O acı bi gitse anlatamam
Öyle zor durumfayım ki

İki aydır çekiyorum hala iyileşmediler denemediğim krem kalmadı göğüs kalkanı kullandım etrafı kızardı pişik gibi oldu göğüs kalkanını çıkarıncada tekrar yara oluyor kanıyor resmen kan emiyorlar çocuklarım bi çözüm bulamıyorum çok Yoruldum gerçekten emzirmeyi bırakmak ta istemiyorumm...

Madacessol krem

Ama mutlaka emzirmeden önce yıkanacak

Hindistan cevizi yağı

Az işitip zeytinyağı

Kızlar bende ağrısını cok cektim ama ayva cekirdeği ve gül suyu kürü il ie 2 günde iyileştim bilginiz olsun :)

bu konuda benim kadar sorun yaşayan biri olduğuna asla inanmıyorum. Doğum yaptım ve 3. Günü memem kanaya kanaya oğlumu emziriyordum bir yandan da başka problemler tabi.. Ben kesinlikle memelyn balmumu kapak kullandım o sürede sütümü sağdım emzirmedim ve incia göğüs ucu kremi tek geçerim lansinoh ve gümüş kapaklardan asla memnun kalmadım isteyen varsa gönderebilirim elimde kaldılar hiçbi işime yaramadı..

Kızlar bu gümüş kapaklar sanırım doğumdan önce kullanmaya başlanılıyor. Ne kadar önce kullanmalıyız.

Emzirmeden dolayı göğüs yarasının dibine vurmuş biri olarak kesin sonuç olduğuna garanti vereceğim tavsiyem var.
Öncelikle gümüş bilmem nesine bir sürü para dökmenize gerek yok.
Tentürdiyot sürün göğüs ucunuza.şoyle:madecassol kremi sürün üzerine tentürdiyot sürün.surekli böyle dursun gogusleriniz.emzireceginiz zaman çok iyi temizleyin ama.2 3 günde geçecektir.

Emzirmeden dolayı göğüs yarasının dibine vurmuş biri olarak kesin sonuç olduğuna garanti vereceğim tavsiyem var.
Öncelikle gümüş bilmem nesine bir sürü para dökmenize gerek yok.
Tentürdiyot sürün göğüs ucunuza.şoyle:madecassol kremi sürün üzerine tentürdiyot sürün.surekli böyle dursun gogusleriniz.emzireceginiz zaman çok iyi temizleyin ama.2 3 günde geçecektir.
Sanki bu konuda birine yarayan öbürüne yaramıyor gibi. Doğumdan çok emzirmekten korkuyorum😁

Sanki bu konuda birine yarayan öbürüne yaramıyor gibi. Doğumdan çok emzirmekten korkuyorum😁
Emin olun bu herkese yarayacak bir çözüm.o kadar kesin konuşuyorum.

Benim göğsümün ucu kopacakti neredeyse.2 ay aglaya aglaya emzirdim.sonra genel cerraha gittim.o verdi bu ilaçları.
2 günde geçti bir daha da tekrarlamadı.
oncesinde yapılabilecek her şeyi yapmıştım hiç birisi geçirmemişti.herturlu göğüs ucu yarasi kremi göğüs ucu kalkanı kantaron yağı neler neler.
Yani demem o ki siz alın doğumdan önce yanınız da hazır dursun.baktiniz acıyacak başlayın hemen sürmeye.valla hi dua edersiniz.ben çok çektiğim için kimi görsem göğüs yarasından hemen bunu söylüyorum.

Emin olun bu herkese yarayacak bir çözüm.o kadar kesin konuşuyorum.

Benim göğsümün ucu kopacakti neredeyse.2 ay aglaya aglaya emzirdim.sonra genel cerraha gittim.o verdi bu ilaçları.
2 günde geçti bir daha da tekrarlamadı.
oncesinde yapılabilecek her şeyi yapmıştım hiç birisi geçirmemişti.herturlu göğüs ucu yarasi kremi göğüs ucu kalkanı kantaron yağı neler neler.
Yani demem o ki siz alın doğumdan önce yanınız da hazır dursun.baktiniz acıyacak başlayın hemen sürmeye.valla hi dua edersiniz.ben çok çektiğim için kimi görsem göğüs yarasından hemen bunu söylüyorum.
Allah razı olsun, not alıyorum

Ben de doktora gittim bugün
Süt verirken ki acınız gitti mi??? Bunu çok istiyorum
Benim memeyi tutamayacak kadar acıdığı için iki gündür sağıyorum
Ömcefen de acıyordu verirken ama emdikçe uyuşuyor ya gidiyordu acı
Sora gitmemeye başladı
O acı bi gitse anlatamam
Öyle zor durumfayım ki
Evet şimdi bebeğim iki aylık hatta emzirirken yazıyorum, acımıyor artık.. İyi bakılırsa hemen iyileşiyor canım

Evet şimdi bebeğim iki aylık hatta emzirirken yazıyorum, acımıyor artık.. İyi bakılırsa hemen iyileşiyor canım
Çok sağol peki göğsünü sağınca tetikliyor sanki benim. Sen elekteikli makine ile sağıyor musun? Sağması acısını ttetikliyor sanki?
Emzirme ve sağma zamanını nasıl ayarlıyırsun?
Doktorun verdiği antibiyotik vb iyi geldi aslında ama geçmedi henüz ve devam mu etmek gerek tekrarlamaması için devamlı acaba

Back