- Konu Sahibi kir_cicegi
daha önce soruldumu bilmiyorum kızlar baştan sona okumadım konuyu .benim sorunum göğüs ucu rengiyle ilgili rengi koyulaştı bunun bir çözümü renk açan bir ürün kullanan veya bilen varmı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadslar bendede bi sorun var gogus uclarim yok cok rahatsiz ediyo bu durum beni kimseye soyleyemedim bugune kadar goguslerimde buyuk sayilmaz 75 genetik diycem annemde anneannemde boyle bi sorun yok dogumdan sonra emziriken cikiyo diyneler var peki emzirme donemi bittikten sonra yinemi geri batiyo lutfen bilgisi olan varsa yazsin
keşke benimde senin gibi olsa bende 17 yaşındayım göğüslerim küçücük hiç yok denecek kadar ama göğüs ucum kocaman o kahverengi bölgede var yaa bariz belli böyle çok kötü duruo
ya benim göğüs ucum yok ya göğsüm beyaz ucu beyaz ve ucu dümdüz. dövme mi yaptırsam? uzaktan hiç yok gibi görünüyor off ameliyatla falan olur mu acaba?
Kızlar slmm ben bi süre önce üye oldum ama sizinle bu konuyla ilgili bişey paylaşmak istiyorum.Benim göğüs ucum hiç yoktu yaşım 25 ve öyle düz falanda değil ucu gözükmeyecek kadar içerdeydi.Ameliyat olmayı düşünüyordum ama süt kanalları kesiliyomuş maalesef (bu arada doktorla görüştüm çıkmaz artık demişti).
Neyseee araştırırken bi ürünle karşılaştım duymuşsunuzdur aventin bir ürünü.Kullananda yok pek hamile kalınca ihtiyaç duymuşlar genelede ve hamileyken kullanılmıyo malesef.İşte yaklaşık 2 haftaönce bunu kullanmaya başladım ama sonuç şimdiden mükemmel
Üstüne bastırmadığım yada yatmadığım sürece içeri kaçmıyo ŞİMDİLİK bakalım zamanla hiiç içeri kaçmıcak inşallah. Umarım hepinizin sorunu hallolur