- 30 Kasım 2017
- 233
- 106
- 18
- 32
- Konu Sahibi Nurabdullahpolat
-
Sen ne kadarlik evlisin canimooo bayadır bekliyorsun sen .
ayy inşallah bu sefer olur . folikasit vitamin çok önemliymiş. inşallah faydası olur . mutlu haberlerini bekliyorm..
Sen ne kadarlik evlisin canim
Inşallah guzel haberler paylasiriz burda sende paylas lutfen
Ayyy valla ayniymisiz benim iki gogus ucum sizliyo bakalim senin ne zaman bat beraber bekleyelim madem :)Benin de senln gibi sorun yok ve benim de yaklaşık bi buçuk sene yakınız
Bn 4 yıllık evliyim 2 yıl düşünmedim agustosta dşük yaptımSen ne kadarlik evlisin canim
Inşallah guzel haberler paylasiriz burda sende paylas lutfen
ben evleneli 4 ay oldu :) ama benim hemen hamile kalmam lazım. polikistik böbrek yetmezliğim var doktorum hastalığın ilerlemeden hemen hamile kalmalısın dedi
Ama benim birisi sızladığı için saçma geldi yani Blirti sayılmaz ben adet oldum ama beş gün gecikmeli oldum hep günü gününde olurdum kesin ilaçtan testlerde negatif ama inşallah sen hamile olursun hayırlısıyla Yen'i yıla hamile girersin ne güzelAyyy valla ayniymisiz benim iki gogus ucum sizliyo bakalim senin ne zaman bat beraber bekleyelim madem :)
Bn 4 yıllık evliyim 2 yıl düşünmedim agustosta dşük yaptım
Ben evlendiğim günden beri düşündüm de ne olduBn 4 yıllık evliyim 2 yıl düşünmedim agustosta dşük yaptım
Oo maşallah cicim ayralindasin kiz
Hmm insAllah biran once hamis olursun sende olana kadar denemeye devammmm baska care yok bizim minisler cok inatlar gelmiyolar bir
Dusuk yapinca arkasi hemen tutar derler benim gorumcemin oyle olmustu brnce seninde var bebisBn 4 yıllık evliyim 2 yıl düşünmedim agustosta dşük yaptım
Kaç yıllık evlisin ki cnmBen evlendiğim günden beri düşündüm de ne oldu
Hyrlısı olsun çok zor önce sevinip sonra kısa zaman snra üzüntüsünü yaşamak allahım kmseye yaşatmasın şimdi korkuyorum aklımda bi sürü sorusana da hemen meleğini göndersin Allahım ne zor şey şu beklemek işi..
İnşallah allahım kucagımza almak nasip etsinDusuk yapinca arkasi hemen tutar derler benim gorumcemin oyle olmustu brnce seninde var bebis
1 buçuk say yuvarlak hesapKaç yıllık evlisin ki cnm
Hadi ya tuh neyse diger ay insAllah Allahtan umit kesilmez denemeye devammmAma benim birisi sızladığı için saçma geldi yani Blirti sayılmaz ben adet oldum ama beş gün gecikmeli oldum hep günü gününde olurdum kesin ilaçtan testlerde negatif ama inşallah sen hamile olursun hayırlısıyla Yen'i yıla hamile girersin ne güzel
Olur olur daga yeni evli sayılırsın ztn tanısı çıkar kendini strese sokma1 buçuk say yuvarlak hesap
Adet olmuştum lekeli de olsa ama nerden çıktı iki gündür göğüs ağrısı üşüttüm sanırım şimdi umutlanmaya başlamak istemiyorum
1 buçuk say yuvarlak hesap
Adet olmuştum lekeli de olsa ama nerden çıktı iki gündür göğüs ağrısı üşüttüm sanırım şimdi umutlanmaya başlamak istemiyorum
Tatlım neden kendini bu kdr strese sokuyorsun herşey allahtan başkalarına ne diycrgini boşver hayatına odaklanHadi ya tuh neyse diger ay insAllah Allahtan umit kesilmez denemeye devammm
Bende kaynanamlardaydim bugun ilacin etkisimi bilmiyorum hala devam ediyorsa eger midem bulandi basim dondu bi an gogus uucum agriyo falan diyince kadin bi sevindi anlatamam benden coook istekliler bebis gorunce akillari gidiyo isim falan dusunmusler dun o derece yani eger bu ayda olmazsa nasil dicem onu bilmiyorum iste
Keşke belli etmeseydinHadi ya tuh neyse diger ay insAllah Allahtan umit kesilmez denemeye devammm
Bende kaynanamlardaydim bugun ilacin etkisimi bilmiyorum hala devam ediyorsa eger midem bulandi basim dondu bi an gogus uucum agriyo falan diyince kadin bi sevindi anlatamam benden coook istekliler bebis gorunce akillari gidiyo isim falan dusunmusler dun o derece yani eger bu ayda olmazsa nasil dicem onu bilmiyorum iste
İnş CAnım bizim topiğe gelsenize kafa dağıtırızAyrica ustune gormede olabilir canim bak benim kuzenim 3 ay normal regl oldu vallahi yeni ogrendilet daha bebisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?