Göğüs ucu agrisi

Kadin her ay arayip soruyo hasta oldunmu falan diye oldum demek cook zor oluyo artik bu ayda cok umutlandilar esimde dahil insAllah olur artik bekliyip gorcez
Canım bnce ailenle konuşup bu durumu izah etmelisin sizin her ay sormanız beni strese sokuyo de çünkü stres hamilelikte çok önemli gerçekten kendine o kdr yük yüklüyorsun zamanla anlarsın ne demek istesgimi

Haklisin galiba oyle psikolojik bu kdar erken belirti vermesi sacmaydi zaten neysr Rabbim bilir bekleyelim bakalim kismet :)

Canım bnce ailenle konuşup bu durumu izah etmelisin sizin her ay sormanız beni strese sokuyo de çünkü stres hamilelikte çok önemli gerçekten kendine o kdr yük yüklüyorsun zamanla anlarsın ne demek istesgimi
Evet ya doktorumda demisti stres yapmamalisin diye zaten bu ayda olmazsa ise baslamayi dusunuyrum kafam rahatlar en azindan ayrica konusmaliyim bu konuyu kayinvalidemlerle

Katılıyorum bana da kayınvalidem sorıyodu her konuşmamızda sora kayınpederim bahanesi ile küs gibi bişey olmuştum ona soramadı :) düşünmüyoruz gibi sanıodu bence konu sahibi sen de fırsat verme insan zaman geçtikçe sinir oluyo

Valla ya onceleri bu kdar takilmiyodum da su siralar cok uzuluyorum geriliyorum konuscam ben soyleyene kadar sormasin arkadas

Hamilelikte göğüs tokatlamaları bu kadar erken başlamıyır canım.
Bu ilaç ve hormon tokatlaması
Ben de gecen bi ay hayıt otu hapına başladım, dedikleri gibi 3 ay değil bi ay kullandım. Artık her yumurtlama öncesi ağrılar bi başlıyor allaahıııım adete kadar. Ayda sdce bi haftacık gögüslerim ağrımıyor, haa bi de elektrik çarpması gibi bi his oluyo uçlarında. Ya da biri çimdikliyo gibi falan.
Bunlar hep hormon ..
Belirti arayıp kendini yorma, çok takınca da insan gebe kalamıyor, bakınız ben. Ömrü hayatımda bi ay takmadım o ay gebeymişim.
Ha bunu biliom da deişimiyo mu, nöç yine takıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…