- 30 Kasım 2017
- 233
- 106
- 18
- 32
- Konu Sahibi Nurabdullahpolat
-
Canm benmde gögğs ucum çıkık ve içten şçe dokunca acısı var rengi de koyu bgun test yaptım silik çıktı ztn hsediorm da bakalım hayrlısıInsAllah psikolojik degildirde testlerimiz pozitif cikar
Canm benmde gögğs ucum çıkık ve içten şçe dokunca acısı var rengi de koyu bgun test yaptım silik çıktı ztn hsediorm da bakalım hayrlısı
Canim bat ne zaman senin?benimde öyle dokunmazsam sıkıntı yok
dokununca acıyor
ama ben klomen ya da herhangi bir kimyasal almadım
sadece soğan kürü uyguladım.
biraz daha zaman ilerlesin test yapicam
psikolojikte olabilir benimkisi
Çok silik varla yok arasında bakalım bat 4 bekliyorumVar canim valla gozukuyor yani hadi hayirli ugurlu olsun gozun aydin :)
Var var ben oyle hissediyorum var mi hic belirtilerinÇok silik varla yok arasında bakalım bat 4 bekliyorum
Canim bat ne zaman senin?
Hmmm olsun canim pcolu olupta cooooook hamis olan Rabbim hayirrlisini versin benimde 8 gun var bat a ama gecen ay sadece bir gun regl oldum takvime gore 8 gun var yani bu kadar erken belirti olur mu hic bilmiyorumbende yok kesin bi tarih.
pcosluyum ben maalesef
Hmmm olsun canim pcolu olupta cooooook hamis olan Rabbim hayirrlisini versin benimde 8 gun var bat a ama gecen ay sadece bir gun regl oldum takvime gore 8 gun var yani bu kadar erken belirti olur mu hic bilmiyorum
Sag kasık sag bscagıma vuruyo bznbelim meme ucu dokununca acıyo adet olckmş gbiVar var ben oyle hissediyorum var mi hic belirtilerin
InsAllah canim insallah 2 senedir yoruldum artik her acaba var mi diye streslenmektenaslında 10 gün kadar öncesinden umutlanmamak lazım..
benim bütün belirtiler yok oldu
bitek sağ el bileğim cok agriyor alakası var mıdır bilmiyorum..
Rabbim inşalla h çok bekletmeden gönderir meleklerimizi
InsAllah canim insallah 2 senedir yoruldum artik her acaba var mi diye streslenmektenbu ay ilk defa klomen kullandim sorunum yok cok sukur bu ay adet olmazsan direk yanima gel dedi doktorum gulerek umutluydu yani folicayada baslatti gebelik icin vitamin ilaci bakalım bi umut bekliyorum
Benimde ayni belirtiler sag degil sol bende bazende sag ama cok dinliyorum kendimi belkide o yuzden ama sende var gebelik test de silikte olsa ikinci cizgi belli yani ben saha hic yakalayamadim oyle....Sag kasık sag bscagıma vuruyo bznbelim meme ucu dokununca acıyo adet olckmş gbi
Bu kadar olmaz tam Google a yazıcaktım benim de ömrüm de ilk göğsüm acıyo sabahtan beri ciddi ciddi ama tek göğüs acır mı ki öbüründe tık yok senin ikisi de mi? Ben de clomen kullandım beş gün gecikmeli hasta oldum lekeHanimlar selam ben bu ay klomen kullandim bes gun daha sonra yumurtam catlamis doktorum soylemisti o kontrolden birgun once ve catlamis dedigi gun iliski oldu yumurtlama gunum geceli 5 gun oluyor ve iki gundur asiri gogus ucu agrim var boyle dokununca cok sizliyor....
Hala klomenin etkisimi devam ediyor folica da kullaniyorum yoksa hamilelikmidir bu arada bat a 9 gun var hamis arkadaslar yardimci olur mu ?
Aynı ben benim de bu ay ilk klomen göğüs ağrısı da ilk ama lütfen umutlanma çinkü ilaçlar da geciktiriyormuşInsAllah canim insallah 2 senedir yoruldum artik her acaba var mi diye streslenmektenbu ay ilk defa klomen kullandim sorunum yok cok sukur bu ay adet olmazsan direk yanima gel dedi doktorum gulerek umutluydu yani folicayada baslatti gebelik icin vitamin ilaci bakalım bi umut bekliyorum
Benin de senln gibi sorun yok ve benim de yaklaşık bi buçuk sene yakınızAynı ben benim de bu ay ilk klomen göğüs ağrısı da ilk ama lütfen umutlanma çinkü ilaçlar da geciktiriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?