Gögüs ucu agrisi

Ahh canım ahh bende bilmiyorum ki benimde psikolojim hiç iyi durumda değil. Ilk defa bu ay kendimi hamile gibi hissettim ama test yaptim bişey yok :KK43:
Sendemi yaptn smdi cnm off nye ckmadiki bende ayni senn gbym ikimzde sanki hisseyms gbi hamile fotosu koydk ins vardr ya internttn bakcm aksam br arastrym belki kanda ckar cnm bzm durum

Kızlar umutsuzluga kapilmayin 1 2 gun daha sabredin insallah vardir..
Büsracim benimde sol kasigimda adet agrisina benzer kıpırdamalar oldu. Kimyasal gebeligimde de ayni boyle olmustu. Bakalim hayirlisii

Kızlar umutsuzluga kapilmayin 1 2 gun daha sabredin insallah vardir..
Büsracim benimde sol kasigimda adet agrisina benzer kıpırdamalar oldu. Kimyasal gebeligimde de ayni boyle olmustu. Bakalim hayirlisii
Cnm bir daha olmaz ins o zaman tek tarafli hsmilelk belrtisi degl mi cnm bak umutlandm:))

Bilmiyorum olada bilir, olmayada bilir :KK43:
Yaa kızlar bide şöyle bişey var yarın adet günüm ya da en gec pazar. Ama bende adet olacakmış gibi belirti yok normalde 3-4 gün önce başlardi adet sancisi oturup kalkarken olurdu ama şimdi yok beni en çok şüphelendiren bu oldu yani

Yaa kızlar bide şöyle bişey var yarın adet günüm ya da en gec pazar. Ama bende adet olacakmış gibi belirti yok normalde 3-4 gün önce başlardi adet sancisi oturup kalkarken olurdu ama şimdi yok beni en çok şüphelendiren bu oldu yani
Canim gebelik idrara gec karisiyo zaten biraz daha beklee bence var sende

Canim benim dualarim seninle.. Benimde ilk kez bukadar erken adet agrilarim basladi.. En erken 5gun incesinden baslardi. Bu sefer 9gun öncesinden basladi :KK43:
Sağol canım.. İnşallah o ağrılar bebek habercisidir. Aslinda çoğu kişi adet sancısı çekmiş hamile kaldığında inşallah seninki de öyledir güzel haberleri alırız artık

Kuzum sende hissetmssn bencede var sende bende halen dvm smdide sag kasgmda igne batmasi gbi agri bu arada goguslernzde degsklk var mi

Kuzum sende hissetmssn bencede var sende bende halen dvm smdide sag kasgmda igne batmasi gbi agri bu arada goguslernzde degsklk var mi
Benimde bugün akşam hep kasıklarımda batma oldu hâlâ da ara ara var. Göğüslerim bugün biraz daha hassas ama zaten her adet dönemimde oluyodu

Screenshot_2017-09-29-23-05-05.png kızlar bakın şimdi gördüm umut olur belki @busraangell. Acele etmeyelim adet olmadıkça umut var gibi.

Benimde bugün akşam hep kasıklarımda batma oldu hâlâ da ara ara var. Göğüslerim bugün biraz daha hassas ama zaten her adet dönemimde oluyodu
Cnm benm dedgm uclarnn yaninda sivlce gbi seyler varmi ya da koyulasma benm ki sanki koylsti ve yanlsrnda kuck sivlceler var

X