- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
Sanki var gibi amaa kendimi dinlemekk istemiyorum. sen yarin test yap bence hayirlisiyla pozitifi goreceksin :)İns cnm hayal kiriklgi yasamm yarn yapcm ins vardr cnm sendede gogslrnn agrisi felan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki var gibi amaa kendimi dinlemekk istemiyorum. sen yarin test yap bence hayirlisiyla pozitifi goreceksin :)İns cnm hayal kiriklgi yasamm yarn yapcm ins vardr cnm sendede gogslrnn agrisi felan varmi
İns cnm ya kendmi cokta inandrmk istemyrm :) morlmi iyi tututyrm :) hadi sende iyi haberleri ver bize bir hafta snra cnm bak beklyrm iyi haberlrni:))Sanki var gibi amaa kendimi dinlemekk istemiyorum. sen yarin test yap bence hayirlisiyla pozitifi goreceksin :)
Insallah cnm bende senin iyi haberlerini bekliyorum :) yarin test yapicakmisinİns cnm ya kendmi cokta inandrmk istemyrm :) morlmi iyi tututyrm :) hadi sende iyi haberleri ver bize bir hafta snra cnm bak beklyrm iyi haberlrni:))
Yapcm cnm olmazsam yarn yapcm dye kendmi avutuyrdm yarn yapcm ins ckar brsyler:)Insallah cnm bende senin iyi haberlerini bekliyorum :) yarin test yapicakmisin
Yok canım cumartesi adet günüm. Bu ay farklı hissediyorum sanki var gibi. Sende ne var ne yok
İnsallahh canim......a
Yapcm cnm olmazsam yarn yapcm dye kendmi avutuyrdm yarn yapcm ins ckar brsyler:)
Kız cumartesi asure günü Rabbim mübarek günün hürmetine yüzünü güldürsün insallah :)Yok canım cumartesi adet günüm. Bu ay farklı hissediyorum sanki var gibi. Sende ne var ne yok
Evet canim yaa o mübarek gün benim günüm olur inşallah :) bende doktoru biraktim doktor zaten 2 ay kendi haline bırakmıştı.İnsallahh canim......
Kız cumartesi asure günü Rabbim mübarek günün hürmetine yüzünü güldürsün insallah :)
Ben bu ay doktora gitmeyi falan biraktim. Ovulosyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim.
Klomen kullandigim halde 20.ci günümde catlatan yumurtam bu ay tam 14.cü günümde catladı. Evlendigimden beri ilk kez bu kadar erken yumurtladim :)) banada umut oldu açıkcası.. Insallah tutunmustur bebegimm
Sen baya baya hissediyosun sanki hamile oldugunu :) bekleyelim bakalim c.tesiyii :) mevla görelim neyleer.:)Evet canim yaa o mübarek gün benim günüm olur inşallah :) bende doktoru biraktim doktor zaten 2 ay kendi haline bırakmıştı.
Yaa caniimm inşallah hamilesindir. Olmaz diye bişey yok yanii ilaçla olmayip kendiliginden hamile kalan çok kişi var seninde melegin gelmiştir belkide. Ben ovu testi filan yapmadim ama hissettim yumurtladigimi bu ay yoğun bi akıntı yaşadim sabirsizlikla bekliyorum :) :)
Niye böyleyim bilmiyorum canım hiç böyle hissetmemiştim. Adet olursam yine büyük bi hayal kırıklığı olurSen baya baya hissediyosun sanki hamile oldugunu :) bekleyelim bakalim c.tesiyii :) mevla görelim neyleer.:)
Niye böyleyim bilmiyorum canım hiç böyle hissetmemiştim. Adet olursam yine büyük bi hayal kırıklığı olur
İnşallah canım benim inşallahİnsallah olmazsın canım. Hislerin dogru cikar insallah :)
Bu ay da olmazsa (insallah olur) doktora devam edecek misin? Rahim filmi diyodun en son. Ben hala cektiremedim cok korkuyorum insallah gerek kalmazİnşallah canım benim inşallah
Hiç bilmiyorum canım ne yapacağımı bende korkuyorum cektirmek istemiyorumBu ay da olmazsa (insallah olur) doktora devam edecek misin? Rahim filmi diyodun en son. Ben hala cektiremedim cok korkuyorum insallah gerek kalmaz
Gerek kalmicak inşallah :)Hiç bilmiyorum canım ne yapacağımı bende korkuyorum cektirmek istemiyorum
İnşallah kuzum :)Gerek kalmicak inşallah :)
Bende şimdi yaptinmi diye yazacaktim canım hic cizgi yok mu silik hayalet çizgi filanKzlar negatf ya
Ay hic cizgi yokmu yaaaKzlar negatf ya
Yok braktm arada bakyrm cnm ckar dyr ama offf nye bole oldki sabh yapmadm dyrmiBende şimdi yaptinmi diye yazacaktim canım hic cizgi yok mu silik hayalet çizgi filan
Ay hic cizgi yokmu yaaa