Gögüs ucu agrisi

Kızlar belirtilere kafanızı takmayın inanki herkesinki bir olmuyor çok yanıltıyor sonra hayal kırıklığına uğrarsınz @busraangell ceylin-46 ceylin-46 insallh bu ay bebislerinz wardr bol dua edin

Kızlar belirtilere kafanızı takmayın inanki herkesinki bir olmuyor çok yanıltıyor sonra hayal kırıklığına uğrarsınz @busraangell ceylin-46 ceylin-46 insallh bu ay bebislerinz wardr bol dua edin
Ben belirti aramiyorum ki canım büşra sordu cevapladim. O daha çok belirti ariyo :) yoksa her adet dönemimde olan şeyler hepsi. Mesela sık idrara çıkma diyolar ben onu belirti olarak görmüyorum zaten benim adete 3-4 gün kala hep sık idrara çıkma oluyo bende de tam tersi bu adet belirtisi. Ben belirsizlikten sıkıldım sadece biran önce varmi yok mu onu öğrenmek istiyorum

Yaaa kızlar bebetime test hakkında bilginiz var mı ben dün o marka aldim. Biliyosunuz ki negatif çıktı. 2 tane almıştım sabahta yaptim negatif :KK43: bana iyi bi test gibi gelmedi c çizgisi bile geç çıktı yanii. Off bi Göremedik şu testlerde çift çizgiyi

Yaaa kızlar bebetime test hakkında bilginiz var mı ben dün o marka aldim. Biliyosunuz ki negatif çıktı. 2 tane almıştım sabahta yaptim negatif :KK43: bana iyi bi test gibi gelmedi c çizgisi bile geç çıktı yanii. Off bi Göremedik şu testlerde çift çizgiyi
Test bozuk olabilir canim o marka testlerden cok sikayet duymustum

X