Gögüs ucu agrisi

günü geçti gidiyor hala bekliyor :)) Allah iyiliğini versin sabrına hayranım kuzum :) yapınca haber ver

Canimmm ben bu aksam test yaptm :) ilk basta silik pembe cikti baya bekledkten snra koyulasti cizgi :))) ama hala soktayim inanamiyorm yrn doktora gdicem :)

Canimmm ben bu aksam test yaptm :) ilk basta silik pembe cikti baya bekledkten snra koyulasti cizgi :))) ama hala soktayim inanamiyorm yrn doktora gdicem :)

hayırlı olsun kuzumm çok sevindim valla :)

atsana testini buraya
ayrıca haber verdiğin için de sağol :)

20180205_223118.jpg cnm ikinci cizgi silik pembeydi durdukca bu hale geldi :)

oo bayagı koyu :) maşallahh
ben de daha kan yaptırmadım canım bak benim de bata 3 kala böyleydi bugün

Canimm naptin ? Ben bugun doktora gittm kan testi bile yapmadi ultrasonda gorundu suan 4hafta 3gunluk mus sukurler olsn hala okadr saskinmkiii :))) allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Canimm naptin ? Ben bugun doktora gittm kan testi bile yapmadi ultrasonda gorundu suan 4hafta 3gunluk mus sukurler olsn hala okadr saskinmkiii :))) allah isteyen herkese nasip etsin insallah

ay kuzum çok sevindim :) maşallah bebişe
benim de yarın 4+1 olcak
görünürmü ki :)

canım sonradan çizgi görüp gebe olan arkadaşlar var :) hadi inşallah ve belirgin bir çizgi bu
canım teşekkür ederim cevabın için,
sonradan da yaptım çizgi bundan çook daha silik çıktı varla yok arası gibi,
önceki hamileliğimde adete 5 gün kala kabak gibi çıkmıştı yine öyle çıkması gerekmez mi diye düşünüyorum
bi yandan da adetim 2 gün gecikti, bilemiyorum bakalım hayırlısı artık ben de şaşırdım

canım teşekkür ederim cevabın için,
sonradan da yaptım çizgi bundan çook daha silik çıktı varla yok arası gibi,
önceki hamileliğimde adete 5 gün kala kabak gibi çıkmıştı yine öyle çıkması gerekmez mi diye düşünüyorum
bi yandan da adetim 2 gün gecikti, bilemiyorum bakalım hayırlısı artık ben de şaşırdım

canım döllenme zamanı önemli

Merhaba🤗benimde göğüs uçlarım sızlama oluyor ve üç kısımlarında sivilce gibi pütürcükler çıktı hamilelik belirtisi olabilir mi acaba sizin sonuç ne oldu?

Merhaba
1f917.png
benimde göğüs uçlarım sızlama oluyor ve üç kısımlarında sivilce gibi pütürcükler çıktı hamilelik belirtisi olabilir mi acaba sizin sonuç ne oldu?

Merhaba
1f917.png
benimde göğüs uçlarım sızlama oluyor ve üç kısımlarında sivilce gibi pütürcükler çıktı hamilelik belirtisi olabilir mi acaba sizin sonuç ne oldu?
Selam ben de bakıyordum, benim de göğüslerim sanki hafif büyüdü mercimek gibi pütürler var etrafında ben de merak ettim hafifte kaşınıyor anlamadım hiç gebe kalmadım korunmama kararı almıştık 2 aydır. Test aldım daha yapmadın cesaret mi edemiyorum bilemiyorum :oops:

Benim kaşınmıyor da ara ara sızlıyor aynı bende test aldım cesaretimden yapamadım ☺️Adetine kaç gün kaldı peki

Merhaba kızlar bizde 1 yıldır bebiş istiyoruz. Adetime 7 gun var fakat yaklaşık 5 gündür göğüs ucu bel ve kasık ağrılarım var ilk defa göğüs uçlarımda bir sızlama farkkettm. Bu arada pcosluyum ve 3 aydır Duphaston kullanıyorum. insallah kısa zamanda hepimiz mutlu haberler alırız.. 🙈

X