Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm arada sol kasgma agri gryr o baska yok ilk defa bole tek tarafli oluyr brde gogsler agryr ole sende ne varEvet canım o yönden iyi. Ama hiç adet olacak gibi değilim hâlâ hamile gibi hissediyorum. İnşallah ikimizde de vardir bebiş.. adet sancin varmı sende
Hmmm anladım canım inşallah :)oncomed diye bi test. Öylesine eczaneden almıştım. Özellikle seçip almadım yani şu 5 tl olanlardan. inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum ben de heyecanla :)
Sadece bazen batma oluyo kasiklarda. Bugün başladı göğüs ucu ağrısı canımYok cnm arada sol kasgma agri gryr o baska yok ilk defa bole tek tarafli oluyr brde gogsler agryr ole sende ne var
Benm suan gogus ucu agrm yok sdce sktgmda az agryr gogslerm agryr senle ayni cnmSadece bazen batma oluyo kasiklarda. Bugün başladı göğüs ucu ağrısı canım
Yarin test yapacakmisin bence yapBenm suan gogus ucu agrm yok sdce sktgmda az agryr gogslerm agryr senle ayni cnm
Canm cogu belrtmz ayni benmde agryrdu gogs ucu smdi ole agrmyr gogslerm agryr nyr bole oldu anlamdm ya .Kızlar bi de arada sırada belime bıçak saplanmış gibi bir ağrı girip 5 sn içinde falan geçiyordu. Bu sabah da oldu. Kasık ağrısı çok hissetmedim arada hafif bi kıpırdanma şeklinde oluyordu. En belirgini göğüsler. Uçları büyüdü ve sızlıyor.Çok hafif belli belirsiz beyaz akıntı ve hafif göz kararması. Belki sizlerde de oluyordur bunlar. Göz kararması psikolojik sanıyordum ama değilmiş.
Yapcm cnm bgn olmazsm yapcm totem yaptm:) sende yarn yap bence ckar yneYarin test yapacakmisin bence yap
Bilmiyorum canım bakarim yarin olsunda biYapcm cnm bgn olmazsm yapcm totem yaptm:) sende yarn yap bence ckar yne
Tebrikler çok sevindim canım darısı @busraangell ile bizim başımıza :) :)Kızlar değer 97 çıktı. Doktorumu aradım gebelik var ama çok küçük henüz kanama vs olmazsa 1 hafta sonra gel dedi. Hayırlısı olsun bakalım :)
Tebrikler çok sevindim canım darısı @busraangell ile bizim başımıza :) :)
Ben demistm saba hamilesn dye wow degernccok guzel ins iki kati dye hep artar tekrsrdn tebrkler cnm:)))darisi bize inssKızlar değer 97 çıktı. Doktorumu aradım gebelik var ama çok küçük henüz kanama vs olmazsa 1 hafta sonra gel dedi. Hayırlısı olsun bakalım :)
Amin cnm ins kzlar benim is yerndykn midem bole kotu kusamyrm anlamdm yaTebrikler çok sevindim canım darısı @busraangell ile bizim başımıza :) :)
Bende hamis sandm cnm seni peki varmi brsyler sendwde cnmÖle takvimle uğraşmadım ne bilim
Oo kuzum hosgeldn ins senden ne haber yoktun vsrmi brsyler