- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 28
Aynn cnm bence yok moralm bozldu yarn yne negatf ckcak galibaSadece barkodla girilseydi bide ben deneyeyimmi dicektim.
Neyse yarn ola hayrola canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynn cnm bence yok moralm bozldu yarn yne negatf ckcak galibaSadece barkodla girilseydi bide ben deneyeyimmi dicektim.
Neyse yarn ola hayrola canim
Hayirlisi ciksin insallah canimAynn cnm bence yok moralm bozldu yarn yne negatf ckcak galiba
İns cnmHayirlisi ciksin insallah canim
Anlamadım negatif mi yani
Negatf yanls mi acaba foto attm 0.00 yazyrAnlamadım negatif mi yani
Ben uzulmedm yanls olma ihtmali varmdr 0.00 daha oncr hc ckmadi cnm yaCok üzülddüm cnm yaa..
Yok canim negatifBen uzulmedm yanls olma ihtmali varmdr 0.00 daha oncr hc ckmadi cnm ya
Moralm bozldu iste deglm hamile her ay ayni şey cok yorldm adet olrm ins biran onceYok canim negatif
Bence sen vakit kaybetmeden doktora git canimm adetlerin hic duzenli degil ve devamli gecikmer yasayip umutlaniyosun..Moralm bozldu iste deglm hamile her ay ayni şey cok yorldm adet olrm ins biran once
Canm kafsmi bir toplym baksrm bir sure grmcm braya hic ne konsasm ne brsy dyesm var napslm boleymsBence sen vakit kaybetmeden doktora git canimm adetlerin hic duzenli degil ve devamli gecikmer yasayip umutlaniyosun..
Canım şimdi gördüm misafirler geç gitti. Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda pozitifi görürsün. Moralini bozma üzme kendini
Sen yarn test yapacakmisin canimCanım şimdi gördüm misafirler geç gitti. Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda pozitifi görürsün. Moralini bozma üzme kendini
Tam bi sene oldu ben sana doktora git diyorum canım yaNegatf yanls mi acaba foto attm 0.00 yazyr
Ayy canim yaa ben test yapamiyorum bi türlü.. dün misafirim vardı cikmadim bugün de var annnem de geldi erkenden yardima. Yanii çıkıp alamıyorum catladim valla. Eşime mi desem akşam gelirken alsa diyorum ama ona da aldirmak istemiyorum çıkarsa süpriz olsun diye ne yapacagimi şaşırdımSen yarn test yapacakmisin canim
Hoşgeldin canim Sağol amin.. Senin bebişin varmıGünaydın kızlar yeni katıldım uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum. En yakın Zaman'da bebişlerinizi kucağınıza almanız dileğiyle
Silik çıktıysa vardır o zaman canım sende. Testi tekrarla istersenBenim de bu ay garip 1 yıl hap kullandım bıraktım 15gündür kasık Ağrı'm var göğüslerim cok acıyor 2gün önce test yaptım silik cıktı birazdaha beklicem