- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 28
Kiz sorma kalbim out kut atyr internt baktm idrar tahlhlerm onaylanms daha kab onaylanmams herlde aksam evde ogrencm galibaKıyamam ya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz sorma kalbim out kut atyr internt baktm idrar tahlhlerm onaylanms daha kab onaylanmams herlde aksam evde ogrencm galibaKıyamam ya :)
Bende heyecanla bekliyorum :)Kiz sorma kalbim out kut atyr internt baktm idrar tahlhlerm onaylanms daha kab onaylanmams herlde aksam evde ogrencm galiba
Birde bana sor canm ckarsa aksam kocacgma nasl dicem acaba zaten cok istyrdu dua edon bsns nlr ckms olsn:)Bende heyecanla bekliyorum :)
İnşallah canım dualarım seninle inşallah çıkmıştır hayırlısıyla bebeğin seninle dirBirde bana sor canm ckarsa aksam kocacgma nasl dicem acaba zaten cok istyrdu dua edon bsns nlr ckms olsn:)
İnss canm inss hayrlisiyla kiz birde dun ruya gordm anlamna baktm hayrli evlat dmekms rabbim bana gosteryr ins dogrudur cnmİnşallah canım dualarım seninle inşallah çıkmıştır hayırlısıyla bebeğin seninle dir
Evet canım ilk defa gecikiyor. Bakalim ne olacak. Senin güzel haberlerini bekliyorum :) :)Dikkat et cnm bebis olablr cok yorma kendni bence:)) ilk defa geckti deme adetn:)
Kuzuuuumm naptiinnİnss canm inss hayrlisiyla kiz birde dun ruya gordm anlamna baktm hayrli evlat dmekms rabbim bana gosteryr ins dogrudur cnm
Canm telde gostermyr aksam bilgsyardan bakcm suan bakamyrm cldrcmKuzuuuumm naptiinn
Ayy ins guzel haberler veririm sizlere kzlar:)Evet canım ilk defa gecikiyor. Bakalim ne olacak. Senin güzel haberlerini bekliyorum :) :)
Eve ne zmn gitceksin bizde merak ettkCanm telde gostermyr aksam bilgsyardan bakcm suan bakamyrm cldrcm
Kizz calsyrm ben ya 8 de ckyrm isten(o zamana kadr beklczEve ne zmn gitceksin bizde merak ettk
Bilgisayar yok mu çalıştığın yerdeKizz calsyrm ben ya 8 de ckyrm isten(o zamana kadr beklcz
Varda intrnte kapali gremyrz kizlar ben bile o kadr heycnli dglm hep negstf ckyr cnku ondnBilgisayar yok mu çalıştığın yerde
İnşallah canım hadi artık bekliyoruz :)İnss canm inss hayrlisiyla kiz birde dun ruya gordm anlamna baktm hayrli evlat dmekms rabbim bana gosteryr ins dogrudur cnm
Aksama kaldi cnm goremyrm sonucu:)İnşallah canım hadi artık bekliyoruz :)
Niye zarar versinki canim agirmi kaldiriyosunKzlarben kargo isinde calsyrm bebege zarar verrmi bu is sizce
Sonuç noldu sonuçKzlarben kargo isinde calsyrm bebege zarar verrmi bu is sizce
Mesela ne yapıyorsunKzlarben kargo isinde calsyrm bebege zarar verrmi bu is sizce
Arada kaldryrum mecburi canmNiye zarar versinki canim agirmi kaldiriyosun
Sonuç noldu sonuç
Mesela ne yapıyorsun