- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 30
Cok az geldi canim akinti gibi oldu. Şimdi baktim bişey yok. Yarina kadar kirmiziya dönmezse test alacamHerallde canim bebegin ne zaman yerlestigi belli olmuyor :) cok yogun mu akinti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok az geldi canim akinti gibi oldu. Şimdi baktim bişey yok. Yarina kadar kirmiziya dönmezse test alacamHerallde canim bebegin ne zaman yerlestigi belli olmuyor :) cok yogun mu akinti
Bi zahmetCok az geldi canim akinti gibi oldu. Şimdi baktim bişey yok. Yarina kadar kirmiziya dönmezse test alacam
Sende durumlar ne kac gün kaldıBi zahmet
Kahve rengi leke bazı gebeliklerde görülebilir yerleşme kanaması kırmızıya dönmesse test yaptır bnm oğlum 8 yasında birde psikolojik olarak gebeliğe takıntı olursanız adeti geciktiriyor akışına bırakınDüzenlenmesi icin 1yıl dogumkont kullandım düZenli olması gerekir sen test yaptınmı
4 cok korkuyorum.. Cuma gunu test yapicam bakalimSende durumlar ne kac gün kaldı
Ayyy inşallah pozitif bi sonuç görürüz4 cok korkuyorum.. Cuma gunu test yapicam bakalim
Senden de bekliyoruz pozitiffAyyy inşallah pozitif bi sonuç görürüz
İnşallah canımSenden de bekliyoruz pozitiff
Kizlar koşun bole ack akntm oldu pembemsi bole norml adet olcgm zamanki akinti daha koyu oluyr sizce. Ne bu?İnşallah öyledir kızlar ama devamı gelecek gibi. Peki adet gecikince de oluyomu yerleşme kanaması
@Refik-i hayat @busraangell
Devami gelmez se yerlesmedir belkiKizlar koşun bole ack akntm oldu pembemsi bole norml adet olcgm zamanki akinti daha koyu oluyr sizce. Ne bu?
Refik-i hayat ceylin-46
Canım bende bilmiyorum ki aynı durum bende de var ama kahverengi. İnşallah adet kanamasina dönmezKizlar koşun bole ack akntm oldu pembemsi bole norml adet olcgm zamanki akinti daha koyu oluyr sizce. Ne bu?
Refik-i hayat ceylin-46
İns cnm ilk defa oldu bugn brde sol kask agrisi yasadm dyr acaba yerlesyr mu sıpa sennde. Kırmiziya donmedyse moralni bozma cnm yerlesmedr belki yerlesme pembe ve kahverengi aknti cnmCanım bende bilmiyorum ki aynı durum bende de var ama kahverengi. İnşallah adet kanamasina dönmez
Ayy ins cnmm ya:))Devami gelmez se yerlesmedir belki
Simdilik kırmızı değil ama ben yinede yerleşme diye umutlanmiyorum sende çok umutlanma sonra daha çok üzülüyoruzİns cnm ilk defa oldu bugn brde sol kask agrisi yasadm dyr acaba yerlesyr mu sıpa sennde. Kırmiziya donmedyse moralni bozma cnm yerlesmedr belki yerlesme pembe ve kahverengi aknti cnm
Csnm ama farkli vucudmu tanyrm ben bole sadece sol tarafta bgb agri hissettm bole oldgm yerde kaldm sende uzulme cnm belki yerlesmedr adet degldrSimdilik kırmızı değil ama ben yinede yerleşme diye umutlanmiyorum sende çok umutlanma sonra daha çok üzülüyoruz
Valla canım bilmiyorum inşallah öyledirCsnm ama farkli vucudmu tanyrm ben bole sadece sol tarafta bgb agri hissettm bole oldgm yerde kaldm sende uzulme cnm belki yerlesmedr adet degldr
Canim ne olursa olsun bu kadar umutlanma bence. Olacagi varsa olur olmayacagi varsa olmaz. Nasipten öte köy yok. Ceylin gibi relax ol birazCsnm ama farkli vucudmu tanyrm ben bole sadece sol tarafta bgb agri hissettm bole oldgm yerde kaldm sende uzulme cnm belki yerlesmedr adet degldr
Canim ne olursa olsun bu kadar umutlanma bence. Olacagi varsa olur olmayacagi varsa olmaz. Nasipten öte köy yok. Ceylin gibi relax ol biraz
Valla canım bilmiyorum inşallah öyledir
Bi sakin olsaydim misafir filan olmasaydi şimdiye kaç tane test yapmıştım çünkü ben hep adetim gecmeden yapmaya baslarim. Yarinda adet olmazsam kırmızı gelmezse yapacam canımTamm kzlar no panik no heycan o zaman beklyelm bakalm ceylin ama sastm ilk defa geckyr adetn ne test yaptn ne de hastaneye gttn sastm kiz:)
Bende noldu bu kiza hep yapardi ins olmazsn cnm kask agrn var mi bende beklcm iki gune olmazsm pazar hastaneye gdcm esimleBi sakin olsaydim misafir filan olmasaydi şimdiye kaç tane test yapmıştım çünkü ben hep adetim gecmeden yapmaya baslarim. Yarinda adet olmazsam kırmızı gelmezse yapacam canım