Gögüs ucu agrisi

Düzenlenmesi icin 1yıl dogumkont kullandım düZenli olması gerekir sen test yaptınmı
Kahve rengi leke bazı gebeliklerde görülebilir yerleşme kanaması kırmızıya dönmesse test yaptır bnm oğlum 8 yasında birde psikolojik olarak gebeliğe takıntı olursanız adeti geciktiriyor akışına bırakın

Canım bende bilmiyorum ki aynı durum bende de var ama kahverengi. İnşallah adet kanamasina dönmez
İns cnm ilk defa oldu bugn brde sol kask agrisi yasadm dyr acaba yerlesyr mu sıpa :KK70: sennde. Kırmiziya donmedyse moralni bozma cnm yerlesmedr belki yerlesme pembe ve kahverengi aknti cnm

İns cnm ilk defa oldu bugn brde sol kask agrisi yasadm dyr acaba yerlesyr mu sıpa :KK70: sennde. Kırmiziya donmedyse moralni bozma cnm yerlesmedr belki yerlesme pembe ve kahverengi aknti cnm
Simdilik kırmızı değil ama ben yinede yerleşme diye umutlanmiyorum sende çok umutlanma sonra daha çok üzülüyoruz

Simdilik kırmızı değil ama ben yinede yerleşme diye umutlanmiyorum sende çok umutlanma sonra daha çok üzülüyoruz
Csnm ama farkli vucudmu tanyrm ben bole sadece sol tarafta bgb agri hissettm bole oldgm yerde kaldm sende uzulme cnm belki yerlesmedr adet degldr

Csnm ama farkli vucudmu tanyrm ben bole sadece sol tarafta bgb agri hissettm bole oldgm yerde kaldm sende uzulme cnm belki yerlesmedr adet degldr
Canim ne olursa olsun bu kadar umutlanma bence. Olacagi varsa olur olmayacagi varsa olmaz. Nasipten öte köy yok. Ceylin gibi relax ol biraz :-)

Tamm kzlar no panik no heycan o zaman beklyelm bakalm :KK70: ceylin ama sastm ilk defa geckyr adetn ne test yaptn ne de hastaneye gttn sastm kiz:)
Bi sakin olsaydim misafir filan olmasaydi şimdiye kaç tane test yapmıştım çünkü ben hep adetim gecmeden yapmaya baslarim. Yarinda adet olmazsam kırmızı gelmezse yapacam canım

Bi sakin olsaydim misafir filan olmasaydi şimdiye kaç tane test yapmıştım çünkü ben hep adetim gecmeden yapmaya baslarim. Yarinda adet olmazsam kırmızı gelmezse yapacam canım
Bende noldu bu kiza hep yapardi ins olmazsn cnm kask agrn var mi bende beklcm iki gune olmazsm pazar hastaneye gdcm esimle

X