• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gögüs uclarım yara oldu emziremiyorum yardım

Aynen öyle gogusunuzu acıtmadan sağın biberonla içsin sutunuzu sonra vermeye karar verdiğinizde (ki bu süreyi çok uzatmadan) kahverengi kısmıyla beraber tikayin ağzına ucunu emmesin

Teşekkür ederim. Umarım çözüm olur. Doğum işin kolay kısmışmış. Çok acıyor canım gerçekten.

Teşekkür ederim. Umarım çözüm olur. Doğum işin kolay kısmışmış. Çok acıyor canım gerçekten.

Gerçekten öyle ya bennde öyle diyordum ağlayarak inleyerek emzirdigim günleri ben bilirim çok kotuydu hatırlayınca bile tüylerim diken diken oluyo göğüslerimin parçaları kopmuştu artık sağdan soldan :D

canım burda aynı sorunu yaşayan annelere tavsiye ettiğim şeyi sana da söyleyeyim... benim canım çok yanıyodu... emzirirken ağlıyodum... herşeyi denedim, geçmedi... bu yöntemle 2 gnde iyileşti. aktarlardan plaka halinde balmumu al...kes, tatlı kaşığına koy, ve ocakda erit... ılık halde, göğüs pedinin üzerine sür eriyince.. sonra da göğsüne kapat.. günde iki kere uygula... 2. günün sonunda iyileşiyo.. denemeye değer canım.. geçmiş olsun
Mrb bal mumundan bende aldim soylediyiniz gibi yapdm ama ilininca mum donuyo onu nasil yapcm lutfen cvp yazn

Back