- 11 Kasım 2014
- 7.333
- 4.568
- 198
- Konu Sahibi goncamelek
-
Lansinoh veya lanomast kremi dene bebeğin ağzına silmeden göğsünü verebiliyosun bitkisel çok geçmiş olsunarkadaslar 4 günlük bebegimi sabahtan itibaren emziremiyorum gögüs uclarım feci yara oldu krem aldım sürdüm ne zaman gecer bilmiyorum mama verdim bugün mecburen sizler neyaptınız nasıl kurtuldunuz bu sorundan cok üzülüyorum bebegim daha cok küçük emzirmek istiyorum yardım edin lütfen
benim de çok kanıyordu sadece lansinoh iyi geldiArkadaşlar bende aynı sorunu yasadım 1.5 ay kıvrandım lansinohundan mustelasına kadar kullanmadığım krem kalmadı. En etkili çözüm kantaron yağıdır. İki emzirme arası sürüp bekletin yanlız emzireceğiniz zaman yıkamayı unutmayın.
arkadaşlar ben 12 haz. doğum yaptım.bebeğim kolit sancıcı cekiyor.bu sancılara bağlı olarak birtek meme emerek sakinleşiyor. fakat sancı ataklarında meme ucunu cekerek başını sağa sola cevirerek emmeye calışıyor. buna bağlı olarak meme uclarım resmen yara oldu ve kanıyor.ne denemedim ki..... meme uclugu. zeytin yağı, fito krem,garmastan pomat,bepanthen krem,madécassol krem,tremasın krem, hiç faydasını göremedim.ne yapmam gerek bilemiyorum. emmeden durmuyor uyumuyor. her vermemde yaklaşık bir saat agzında tutuyor. ağlıyorum inanın ki doğumdan bile zor bir durum. gögüs petlerim hep kan oluyor.emzirmek bir işkence..............
Konu eski ama şuan yazdıklarınızı 2,5 aydır yaşıyorum. Çok bunaldım artık. Siz nasıl bir çözüm buldunuz ?
1-2 gün emzirmeyip dinlendirin mi diyorsunuz ? Çok yıprandım artık. Bir çare bulurum umarım. Kantaron yağını duydum. Bir de onu deneyeceğim :/
1-2 gün emzirmeyip dinlendirin mi diyorsunuz ? Çok yıprandım artık. Bir çare bulurum umarım. Kantaron yağını duydum. Bir de onu deneyeceğim :/
Kantaron yağı yaraların iyileşmesinde çok etkili
Bir de ayvanın çekirdeklerini çıkarıp suya koyunca bir süre sonra jöle kıvamına geliyormuş, bunu sürmek de iyileştiriyormuş göğüs ucunu.
Ben çok kısa süre yaşadım bu sorunu. Lansinoh krem kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?