- Konu Sahibi goncamelek
-
en büyük kabusum...dogum sancilarindan bile bukadar korkmuyorum..simdiden o dönemi nasil atlatacagimi düsünüyorum..eyvahedigeldismile
valla şu lansılon mudur nedir o kremi kullanıyorum
göğüs pedi kullanıyorum
sürekli sütümle ıslatıyorum bebeğimin memeyi kavrıyışıda güzel ama göğüslerim patlamış mısır gibi yara oldu
bebeğimi emzirmek bile istemiyorum çok acı çekiyorum
çığlık çığlığa meme emziriyoırum
ikinci bebeğim olmasına rağmen ilkinde bu derece olmamıştı
ne yapcağımı şaşırdım((((((
siyah cay kompressi yapmayida unutma...cok faydasi var..ben de lansinoh krem aldım şimdiden sürüyorum çünkü şimdiden çatladı acıyor
bi önceki yazdigim tedaviyi uygularsan 3 gün icinde iyilesir yaralar...yanisira gögüs ucu kalkanda kullanirsan daha iyi olur...birde yaralar gecene kadar el pumpasini kullanirsan daha cabuk iyilesir..aynen ben de bu sorunu yaşayanlar gibiyim.ağlaya ağlaya emziriyorum kızımı.çok zoruma gidiyor.beni anlayacak üzülecek diye.meme ucunu değil sadece o kahverengi kısmın hepsini vermeye uğraşıyorum daha rahat oluyorum ama ilk aldığında yine ağlıyorum.balmumunu deneyeceğim bir de inşallah geçer artık 2 haftadır canım çok yandı.bir arkadaşın dediği gibi doğum sancılarından fena düşündüryor insanı çünkü geçmek bilmiyor.allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?