E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ya aynı belirti bendede war...kızlar benim içinde dua edin lütfenn...gülay eğer hamişlik olursa burdan duyuralım ok...
Güncelll............................
Kızlar sizlerdede böyle belirtiler olmuşmuydu.gögüs ucu derken halkada koyulaşmamı yoksa ucunda koyulaşmamı?
sudenazcigim senin bahsettigin gibi mi bilemiyorum ama benim gogsumde her zaman kucuk kucuk kabarciklar var hamilede degilim cok yerde hamile belirtisi olarak okudum bunu ama hamile olmadigima gore bu ne peki(((
insallah hamissindir canim
cnm adetin 1 hafta geçtimi göğüslerin inanılmaz acır ve bu 2 ay devam eder gebeliğin 2 . ayından itibarende rekn değişmeye başlar benmki öle olmuştu 2. trimisterde ağrı olayı biraz hafifliyor 3. tirimisterde ne olur bilmiyorum daha yeni girdim son 3 aya yerimseniben
canim sen hamile olmayasin...cünkü hamilelikte olusan belirtiler bunlar!hamile olan arkadaşım tebrikler,burda her öğrendim güzel haber beni o kadar sevindiriyoki. inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın.
benimde adetime 6 gün var.göğüs uçlarım acıyo, renginde hafif bi koyulaşma var ve halkalarda böyle sivilce desem değil ufacık yağ bezesi desem değil değişik bişeyler var ama bunlar baya arttı 2 gündür.
bi fikri veya bilgisi olan arkadaşlar yardım edermisiniz
acaba çok istediğim içinmi bana böyle geliyo yoksa gebelik belirtisimi:uhm:
ama daha önce böyle bişey olmamıştı
kızlar en son 14 eylülde adet oldum.gün geçtikçe gögüs uçlarım siyahlaşmaya başladı.ilk başta acıyordu şimdi acı yok rengi deyişiyor.hesaplarıma göre yarın adet olmalıyım.şuan hiç bir adet ağrısı yok.ara sıra biraz agrı oluyor(ama adet ağrısı gibi değil)birde karnımda şişlik var.
kısacası gögüs uçlarımdaki renk koyulaşması neyin belirtisi?sizde olmuşmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?