gögüs uçlarım koyulaşmaya başladı.neden acaba

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya aynı belirti bendede war...kızlar benim içinde dua edin lütfenn...gülay eğer hamişlik olursa burdan duyuralım ok...

Evet caınm hamileymişim.Dün öğrendim.
Allah herkese nasip etsin.

Güncelll............................
Kızlar sizlerdede böyle belirtiler olmuşmuydu.gögüs ucu derken halkada koyulaşmamı yoksa ucunda koyulaşmamı?

Güncelll............................
Kızlar sizlerdede böyle belirtiler olmuşmuydu.gögüs ucu derken halkada koyulaşmamı yoksa ucunda koyulaşmamı?

canım ya benimde 3 gündür göğüs problemim var halka değilde ucu koyulaştı gibi...halkadada kabarcıklar var..bide ucuna dokundummu acıyor...günüme 3 gün var daha...hamiş kalamazsam gene diycem artık yuhhh yani bu kadarda psikolojik belirti olmazki canım..hamişlerden daha çok belirtim var valla...ne iş ya?? CADIARZU CADIARZU

Aynı şekilde benimde canım bekleyelim alllahım sen bize sabır ver aminnnnn

sudenazcigim senin bahsettigin gibi mi bilemiyorum ama benim gogsumde her zaman kucuk kucuk kabarciklar var hamilede degilim cok yerde hamile belirtisi olarak okudum bunu ama hamile olmadigima gore bu ne peki (((
insallah hamissindir canim

cnm adetin 1 hafta geçtimi göğüslerin inanılmaz acır ve bu 2 ay devam eder gebeliğin 2 . ayından itibarende rekn değişmeye başlar benmki öle olmuştu 2. trimisterde ağrı olayı biraz hafifliyor 3. tirimisterde ne olur bilmiyorum daha yeni girdim son 3 aya yerimseniben

sudenazcigim senin bahsettigin gibi mi bilemiyorum ama benim gogsumde her zaman kucuk kucuk kabarciklar var hamilede degilim cok yerde hamile belirtisi olarak okudum bunu ama hamile olmadigima gore bu ne peki (((
insallah hamissindir canim

valla canım benim ilk defa başıma geliyor bu olay önceden böyle bişey hiç yaşamamıştım..o yüzden böyle heycan yaptım hemen

bende okudum sitelerde çoğunda adete birkaç gün kala oluyomuş...ama çok geç olanlarıda varmış...demek kişided kişiye değişiyor...artık bekleyip görcez...a.s

hamile olan arkadaşım tebrikler,burda her öğrendim güzel haber beni o kadar sevindiriyoki. inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın.
benimde adetime 6 gün var.göğüs uçlarım acıyo, renginde hafif bi koyulaşma var ve halkalarda böyle sivilce desem değil ufacık yağ bezesi desem değil değişik bişeyler var ama bunlar baya arttı 2 gündür.
bi fikri veya bilgisi olan arkadaşlar yardım edermisiniz
acaba çok istediğim içinmi bana böyle geliyo yoksa gebelik belirtisimi:uhm:
ama daha önce böyle bişey olmamıştı

canim sen hamile olmayasin...cünkü hamilelikte olusan belirtiler bunlar!

Canım sanırım hamilesin :) gözünaydın. kaydirigubbakcemile3 Bence gidip bir kan testi yaptır.

allahım inşallah,öyle bişey varsa müjdemi hemen paylaşırım.ama yoksada büyük bi hayal kırıklığı ama gerçi alıştım 2.5 yıldır.

Emili haklı arkadaşlar...Hemen koyulaşma başlamaz..ilk olarak sertlik şişkinlik ve ağrı oluşur ki bu genelde adet öncesi çoğu kadında da görülebilen bir şikayettir...benden söylemesi, ilk zamanlarda hamilelik belirtileri ile adet öncesi belirtileri birbirine çok benziyoo...Benim kasıklarım bile adet olcakmışım gibi ağrımıştı...sadece adetim 7 gün geçtikten sonra gebelik testi ile anladım hamile olduğumu...daha sonraki haftalarda mide bulantıları başlıyor...

merhabalar ben daha yeniyim burada.. ben de 4 aylık evliyim.korunuyorduk 2 aydır bıraktık. kısmet dedik. bu siteye takıldığımdan beri ben de acaba hamilemiyim? bu belirtiler bende de var gibi falan diye düşünüyorum:kedi: göğüs ucu koyulaşması ben de de var sanki.. ve bugün adet olmam gerekiyordu bu saate kadar olmadı.bakalım psikolojik olarak gecikmiş de olabilir.bilemiyorum ki.:sm_confused:ve de adet belirtisi falan da yok... ne yaptım bilmiyorum psikolojik olarak olabilir mi bu da??

arkadaşlar belirtiler beni çok heyecanlandırmıştı ama maalesef erken adet oldum.oooof of.ne zaman anne olacam ben:çok üzgünüm:

Berrancım böyle haberleri okudukça çok üzülüyorum. ınşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. Bence doktor kontrolünde yumurtlama günlerini takip et.

merhaba ben aranıza yeni katıldım bende arkadaşımızın açtığı konuya yakın bir şeyi merak ettiğim için buraya yazıyorum umarım bana da cevaplarınızla yardımcı olursunuz benim adetim gecikmedi fakat her zamankinden bazı farklılıklar vardı normalde 27 günde bir adet oluyorum ve azalarak 7 gün sürüyor son adetim 3 4 gündü ve ilk gün şiddetli diğer 3 gün yok denecek kadar azdı şu anda adetime 9 gün var benim göğüs uçlarımda koyulaşma var ve ben bunun nedenini internette araştırdığımda gebelik belirtilerinde görüldüğünü buldum şu anda test yaptırmak için henüz çok erken olabilir ama bundan ziyade ben sonucun negatif çıkmasıyla uğrayacağım hüsrandan korkuyorum göğüslerimde aşırı hassaslık yok sadece dokunmayla acıması var sizce bu kez hamilemiyim lütfen yardım önce fikirlerinizi alıp sonra test yapmak istiyorum cevaplarınız bir nevi ön hazırlık olacak benim için çünkü. şimdiden teşekkürler herkese

Arkadaşlar hiç mi cevap verebilecek olanınız yok berran arkadaşımızında sanırım göğüs uçlarında koyulaşma olmasına rağmen o hamile olmadığını öğrenmiş şimdi bende umutsuzluğa kapıldım en azından test için adet gününün gecikmesini mi beklemeliyim yoksa son adetimi baz alarak şimdi yapsam doğru sonuç alabilir miyim aranızda benim durumuma yakın şeyler yaşayan olmadı mı acaba

merhaba arkadaşlar ben 18 yasındayım ve 1senelik ewliym 4 aydır bebek istiyorm fakat ewlnmden önce adet dzenszliği için d.kontrol hapı kullandm ve simdi 1aydır klomen kullandm bu 2.ayım farlutl aldım ve adet grrsem klomene 2.kez devm edecm bnm sormk istediğim bu ay adet olmdm ve göğüslerim 5 gün boyunca sızladı simdi hafif karardı ve kabarcklar var acaba adet grmdm halde hmle olablr mym farltl kllandm ve eğer olursm 5 gün vae adetme
:26::26:

Arkadaşlar Meraba göğüs ucu koyulaşması diye araştırdım gebelik olabileceği söyleniyor.eu1 in de benim gibi olmuş.bugün adet günüm ama olmadım göğüs uçlarımda koyulaşması var acaba hamile olabilir miyim?inşallah hayal kırıklığı ile sonuçlanmaz.cevaplarınızı bekliyorum.yazarsanız çok sevinirim birde karnımda şişlik var;(

Ben bella dogum kontrol hapi kullandim yarin adet olmam gerek ama sabah az adet agrisi gibi oldu gecti suan adet agrisina dair hicbirbelirti yok korkuyorum hamilemiym acaba gogus uclarim koyulasti biraz :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…