E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
gogus uclari hamilelikte koyulassir diye biliyom ben benimkiler simsiyah olmustu
hamileliğin hangi döneminde başlar?senin ki ne zaman koyulaşmaya başlamiştı?
gülaycım benim bildiğim 3 hafta olduktan sonra yavaşş yavaş koyulaşır
cnm düzenli adet gören bayanlar adeti en az 2 gün geçince gebelikten şüphelenmeliymiş bugün doktorum dedi....dualarımız sizinle allahım size de nasip etsin....
gülaycım adetinde düzensizlik yok ki düzensiz demek o ay mesela 1 eylül de oldun 1 yada 2 ekimde olacağına 10 ekimde oldun yani çok uzun ara demek...sen düzenlisin...ve bugün ayın 13 ü ben senin yerinde olsam hiç düşünmem oldum mu olmadım mı diye beyin otomatik olarak etkilenerek senin adet olamnı engelleyecek ve sen stres yapıp olmayacaksın hamile olduğunu sanıcan ve sonuç negatif olursa yıkılırsın...bak benim belirtim çok fena kasık ağrısı ve bel ağrısı bacakalrda halsizlik bilmiyorum etkisi varmıdır bide ben bu ay çok incir yedim belki hergün yedim gece yatarkende bir bardak süt içip uyudum....[/QU
ben artık düşünmüyorum yaa..olursa olur.senin bebişten ne haber?bulantın yada başka bi deyişiklik var mı?
gülay halsizim biraz..bulantım da ara ara....daha çok erkenmiş bulantı kusma baş dönmesi 6.haftadan sonra başlarmış benim çok erken 3-4 haftalık daha...üstelik ultrasyonda da görünmedi....((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?