Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl oluyor üstten alttan gelmesi ?
benim göğüslerim yandan geliyor. Zaten uçlarıda yana bakıyor hafiften
Doğum yaptım emzirdim, ufak ince çatlaklar dışında sarkma vs yaşamadım. ÖÖnceden neyse şimdi de aynı. Zaten minicikler
nekadar az doku okadar az sorun demektir canim,)
kocaman oldu benimkiler dogum falan derken,sutyenin icine doldurup oyle topluyorum nerdeyse.))
yandan gelenlerde kas dokusu daha fazla oldugu icin sarkmiyorlarmis..
kimse yazmiyo ama bu boyle sanirim.
yani olabilir, halamında göğüsleri hem kocaman hem yandan. Mesela onunkilerde öyle o göğüse göre sarkık sayılmıycak kadar az sarkıktı. Dekolte anlamında şanssız olsakda sarkmama anlamında şanslı sayılırız o zaman
ay sarkmasinda dekolte nasil olsa bi sekilde halledilir,
catal icin sutyenler var arayi yakinlastiran,.)yada yuvarlak yaka kiyafetler..
Benim göğüslerimde yandan geliyo ve ne kadar yakinlastiran sutyen taksamda ortada çatal olusmuyo o çizgiyi göremedim bi turlu :) ama hic sarkma yok goguslerimde
Benimkide yandan ama bence bununla alakalı değil cilt yapısıyla alakalı
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence bu tamamen cilt yapısıyla alakalı. Esnek cilt yapısına sahipseniz sarkma kaçınılmaz olacaktır.
Yandan benimkide biri bi tarafta biri bir tarfta aradan otoban geer aradan ve kucuk hic memnun degilim valla istesede sarkamaz kkicuk cnki haddine degil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim göğüslerimde yandan geliyo ve ne kadar yakinlastiran sutyen taksamda ortada çatal olusmuyo o çizgiyi göremedim bi turlu :) ama hic sarkma yok goguslerimde