K
kırmızıbeyaz
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi TuzluCekirdek
ve ben yine hastalanmadımmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrr test aldımmm şimdi yapıyım yarınmııı.eczacıya sordum 2 günden sonra çıkıyo dedi
benim 3. günüm ne yapıyım hadi söyleyin ona göre ya yapıyım ya yapmıyım
niye bu kadar stres yapıyosun ki, yap kurtul. ama en az 4 saat tuvalete gitmemen gerek.
aylar önce ben senin şu anki durumundayken, birileriyle durumumu paylaşma ihtiyacındayken seninle burda yazışmıştık.ama beni sıkıntımı söylediğime bin pişman etmekle kalmamış, anlayışsızlığınla beni çok kötü etkilemiştin.bekle banane tavrındaydın. oysa ki bu sitenin bu bölümünün adı GEBELİK idi.
ama ben senin durumunu çok iyi anlıyorum. Rabbim gönlüne göre versin, inşaallah sizin için hayırlıysa hamilesindir.
kızlarrrrrrrrrrrrr test aldımmm şimdi yapıyım yarınmııı.eczacıya sordum 2 günden sonra çıkıyo dedi
benim 3. günüm ne yapıyım hadi söyleyin ona göre ya yapıyım ya yapmıyım
hatırlamadım veya tanımadım desem kabalık etmiş olurmuyum... ve şuandaki durumun nedir yani hamişmisin.. ya valla bak neyin üzerine yemin istersen edebilirim ama hatırlamadım kusura bakma
kabalık olmaz hatırlamaman normal, çünkü ilk ve sondu gebelik sohbetindeki o konuşma. Durumuma gelince kariyerim için bebeği erteledim. Senin hakkında hayırlısı olsun inş.
Sevocum bu kadar bekledin yarın sabah ilk idrarınla yap .Bak bende merak ettim şimdi bize hemen haber ver bakk hergün bakıyom başlığına:içelim:
balll yarınmı yapıyım yanibenneyaptımki
kırmızısı bariz belli kıpkırmızı ama diye yok gibi ama var ama çok silik ama kırmızı çok belli ayyyy heyecan yaptım ne bu yaaaaaaa