- 17 Eylül 2007
- 1.996
- 2
- Konu Sahibi TuzluCekirdek
canım eğer yapmak istersen test yap sabah idrarınla eğer yok bekleyecem diyorsan bekle pazartesiye kadar pazartesi olmazsan tets yap canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar normal beklenen adet tarhim internette baktığıma göre dün'dü bende normal regl ağrıları mevcuttu düne kadar yani kasıklarda ağrı sanki regl olacakmışım gibi sızı ve bel ağrısı halada bel ağrım devam ediyor şimdi ne dersiniz test yapıymmıı bekliyimmi off yaaa kendimden nefret ediorum
benim de 3 gun geciktim ilk kez bi test yapayım dedim negatif cıktı. valla bu kadar bozulacağımı tahmin etmemiştim. bidaha 10 gün de gecikse yapmam heralde diyorum insanın morali bozuluyomuş
FRAGOLA ve SEVOCAN...BİLİN Kİ ALLAH IN YARATTIĞI ŞANSLI KULLARIYIZ..ANNE OLMAYI DOĞURGANLIĞI KADINA VERMİŞ....yani biziz o....kaç aydır bekliyorsunuz neler yaptırdınız bilmiyorum ama benim hislerim çok kuvvetlidir...içime doğan da en kısa zamanda bu sitede hamileyiz....diyeceğiniz günler çok yakında..vallahi öyle düşünüyorum.....