- 5 Ekim 2024
- 205
- 17
- 13
- 28
- Konu Sahibi papatya _fal
-
Mide nefes darlığı yapabiliyor, goguse vurabiliyorMerhaba arkadaşlarım uzun zamandır buraya şikayet yazmıyordum ama uyuyamıyorum karnım şiş değil yani öyle hissediyorum yan yatıyorum bir daralma böyle sıkışma hissi oluyor nefes alamicam sanki gibi hissediyorum göğsümün içinde sızı değilde bir şey gıdıkliyor gibi his oluyor
Mide nefes darlığı yapabiliyor, goguse vurabiliyor
Midenizi hafif bastırın bakalım rahatlayacak misiniz
Rahatlarsaniz sorun midededir ,yani ben öyle yapıyorum, uzman değilim
Gastrit var ya bendeMide nefes darlığı yapabiliyor, goguse vurabiliyor
Midenizi hafif bastırın bakalım rahatlayacak misiniz
Rahatlarsaniz sorun midededir ,yani ben öyle yapıyorum, uzman değilim
Göründüm bendede anksiyete var panik atakBende aynisiydim kalktım uyuyamadım.Sabah yedide de komple kalkmam lazım uyku yok.Ama benim anksiyetem var iyi kotu anlayabiliyorum artık sizi rahatsız eden bir durum varsa mutlaka bir doktora gorunun
Gittim hemde çok fazla 56 doktor gezmişim tüm tahliller yapıldı tomografisinden emara kadar holter takıldı efor çekildi tam sayım kan tahlili yapıldı bir kaç gündür stres ve üzüntü yaşadımanksiyite atagina benziyor. bazen stresten nefes alma ritmi kacabiliyor, nefes alma ritmi kaçınca yanlis nefes almaktan göğüste bir sizlama olabiliyor. insan o sıkışma gelene kadar farketmiyor bile. bende de ara ara olur. hatfa birkac ay önce cok ciddi boyuta ilerledi hic nefes alamayacak hale geldim. hem göğüse hem kalbe gittim, psikolojik dediler. psikiyatrye de gittim ama gec kalinxa hakkim yandi baska randevu alamadimbence sizinki de benzer. ne olur ne olmaz diye hem kalbe hem goguse gidin. carpintiniza falan da baksinlar . eger bir sey yoksa psikiyatriye gidin. bazen biz farkında olmasak da vücut bizi uyariyor. belki böyle ataklarda kullanacak bi hap verir, icmesen bile yaninda olduğu icin rahatlarsin
Gerçekten buraya mı soruyorsunuz?Merhaba arkadaşlarım uzun zamandır buraya şikayet yazmıyordum ama uyuyamıyorum karnım şiş değil yani öyle hissediyorum yan yatıyorum bir daralma böyle sıkışma hissi oluyor nefes alamicam sanki gibi hissediyorum göğsümün içinde sızı değilde bir şey gıdıkliyor gibi his oluyor
Ne yapayım hastaneye gidiyorum daha yeni gittim doktor elinde çayla anksiyete varmış sende diyor o tetikler diyor geri gönderiyor en azından burası beni rahatlatıyorGerçekten buraya mı soruyorsunuz?
Burası sizi rahatlatıyorsa gerçekten anksiyeteniz var demektir.Ne yapayım hastaneye gidiyorum daha yeni gittim doktor elinde çayla anksiyete varmış sende diyor o tetikler diyor geri gönderiyor en azından burası beni rahatlatıyor
GastritBurası sizi rahatlatıyorsa gerçekten anksiyeteniz var demektir.
Eden ilacınızı almıyorsunuzGastrit
Panik atak
Yaygın anksiyete bozukluğu var
İlacım misol 100 mg kullanıyorum fakat 3/4 gündür yutmuyorum
Eden ilacınızı almıyorsunuz
[/QUOTsersen gibi oluyorum duygu boşluğundayim
Gittim hemde çok fazla 56 doktor gezmişim tüm tahliller yapıldı tomografisinden emara kadar holter takıldı efor çekildi tam sayım kan tahlili yapıldı bir kaç gündür stres ve üzüntü yaşadım
birkac gundur sizi tetikleyecek sey yasadiysaniz ilacinizi niye icmiyorsunuz? ilaci biraktiniz diyedir. psikiyatrik ilaçlar bir anda bırakılmaz, yamultur adamiGastrit
Panik atak
Yaygın anksiyete bozukluğu var
İlacım misol 100 mg kullanıyorum fakat 3/4 gündür yutmuyorum
Göründüm bendede anksiyete var panik atak
Yaşadım maalesefbirkac gundur sizi tetikleyecek sey yasadiysaniz ilacinizi niye icmiyorsunuz? ilaci biraktiniz diyedir. psikiyatrik ilaçlar bir anda bırakılmaz, yamultur adami
bırakacaksaniz da azalta azalta bırakmalısınız
Bıraktim sürekli geçmişimden aynı yerde dolaşıp duruyordukOdur o zaman, terapiye gidiyor musun konu sahubesi?
e niye biraktin o zaman?Yaşadım maalesef
Bıraktim sürekli geçmişimden aynı yerde dolaşıp duruyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?