• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs sıkışması mı kalp mi

papatya _fal

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2024
205
17
13
28
Merhaba arkadaşlarım uzun zamandır buraya şikayet yazmıyordum ama uyuyamıyorum karnım şiş değil yani öyle hissediyorum yan yatıyorum bir daralma böyle sıkışma hissi oluyor nefes alamicam sanki gibi hissediyorum göğsümün içinde sızı değilde bir şey gıdıkliyor gibi his oluyor 😔

Merhaba arkadaşlarım uzun zamandır buraya şikayet yazmıyordum ama uyuyamıyorum karnım şiş değil yani öyle hissediyorum yan yatıyorum bir daralma böyle sıkışma hissi oluyor nefes alamicam sanki gibi hissediyorum göğsümün içinde sızı değilde bir şey gıdıkliyor gibi his oluyor 😔
Mide nefes darlığı yapabiliyor, goguse vurabiliyor
Midenizi hafif bastırın bakalım rahatlayacak misiniz
Rahatlarsaniz sorun midededir ,yani ben öyle yapıyorum, uzman değilim 😅

Bende aynisiydim kalktım uyuyamadım.Sabah yedide de komple kalkmam lazım uyku yok.Ama benim anksiyetem var iyi kotu anlayabiliyorum artık sizi rahatsız eden bir durum varsa mutlaka bir doktora gorunun

anksiyite atagina benziyor. bazen stresten nefes alma ritmi kacabiliyor, nefes alma ritmi kaçınca yanlis nefes almaktan göğüste bir sizlama olabiliyor. insan o sıkışma gelene kadar farketmiyor bile. bende de ara ara olur. hatfa birkac ay önce cok ciddi boyuta ilerledi hic nefes alamayacak hale geldim. hem göğüse hem kalbe gittim, psikolojik dediler. psikiyatrye de gittim ama gec kalinxa hakkim yandi baska randevu alamadim😅 bence sizinki de benzer. ne olur ne olmaz diye hem kalbe hem goguse gidin. carpintiniza falan da baksinlar . eger bir sey yoksa psikiyatriye gidin. bazen biz farkında olmasak da vücut bizi uyariyor. belki böyle ataklarda kullanacak bi hap verir, icmesen bile yaninda olduğu icin rahatlarsin

Gastrit var ya bende 😔

anksiyite atagina benziyor. bazen stresten nefes alma ritmi kacabiliyor, nefes alma ritmi kaçınca yanlis nefes almaktan göğüste bir sizlama olabiliyor. insan o sıkışma gelene kadar farketmiyor bile. bende de ara ara olur. hatfa birkac ay önce cok ciddi boyuta ilerledi hic nefes alamayacak hale geldim. hem göğüse hem kalbe gittim, psikolojik dediler. psikiyatrye de gittim ama gec kalinxa hakkim yandi baska randevu alamadim😅 bence sizinki de benzer. ne olur ne olmaz diye hem kalbe hem goguse gidin. carpintiniza falan da baksinlar . eger bir sey yoksa psikiyatriye gidin. bazen biz farkında olmasak da vücut bizi uyariyor. belki böyle ataklarda kullanacak bi hap verir, icmesen bile yaninda olduğu icin rahatlarsin
Gittim hemde çok fazla 56 doktor gezmişim tüm tahliller yapıldı tomografisinden emara kadar holter takıldı efor çekildi tam sayım kan tahlili yapıldı bir kaç gündür stres ve üzüntü yaşadım

Gerçekten buraya mı soruyorsunuz?

Gittim hemde çok fazla 56 doktor gezmişim tüm tahliller yapıldı tomografisinden emara kadar holter takıldı efor çekildi tam sayım kan tahlili yapıldı bir kaç gündür stres ve üzüntü yaşadım
Gastrit
Panik atak
Yaygın anksiyete bozukluğu var
İlacım misol 100 mg kullanıyorum fakat 3/4 gündür yutmuyorum 😔
birkac gundur sizi tetikleyecek sey yasadiysaniz ilacinizi niye icmiyorsunuz? ilaci biraktiniz diyedir. psikiyatrik ilaçlar bir anda bırakılmaz, yamultur adami
bırakacaksaniz da azalta azalta bırakmalısınız

Merhaba bu olay bende 2 senedir var anlattığın tam o mu bilmiyorum yemek borusunun bittiği mideye kalbin yanında o orta boşlukta bazen göbek üstünde sanki bi anda bi nefesim çekiliyor ama oyle bişe değil güm diye bişe vuruyor sanki o noktaya aslatarifi yok ama bende de antral gastrit var özellikle adet zamanı daha fazla normalde olmuyor ama adet zamanı artıyor bi anda özellikle yemekten sonra veya esniyim bi an da oluyı anlamadım bende sanki o boşlukta kelebek uçuyor

Back