• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Göğüs pedi

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
Arkadaşlar hamilelik döneminde elinde fazladan kalan göğüs pedi olanlar varsa alacağım. Gidip mağazadan almamamın sebebi elinde boşuna bekleyenler varsa hem onlar değerlendirsin hem ben sebepleneyim. Ricam sıfır fiyatla gelmeyin lütfen. Yoksa dediğim gibi gider mağazadan alırım.
Teşekkürler

tek bir kutu ise elbetteki olur. sizde kaç kutu var.

Benimkinin içinde 25-30 tane var sanırım elimde bebek elbisesi var etiketli hiç kullanılmamış markalı ama markasını hatırlamıyorum kaldırmıştım onu da size 15 liraya vereyim... Bir de 9-12 ay amerikadan alınmış yarım kollu çitçitlı 5 li bady var hiç kullanılmadı onu da 15liraya vereyim pedleti de yanında göndereyim isterseniz

pdim çok az kaldı. elinde 60 lı setten olan yokmu. birkaçgün daha bekliycem. burdan ses çıkmazsa gidip mağazadan almak durumunda kalıcam:(

butun bir kutu yok malesef. eger isterseniz 5 cift yani 10 adet var elimde ama dediğim gibi kargoyla size pahalıya gelebilir. ben 2 tlye koymustum onceki ilanlarımda

Merhaba,benim satış sayfamda da bebek ürünleri, lansinoh marka emzirme poşeti, süt sağma pompası ve diğer ürünler var 5 TL ya satışa koyduğum pedleri mevcut, tüm ürünlerimi incelerseniz sevinirim.

ped işini nihayet hallettim. gittigidiyordan 160lısını 23,70 e aldım.krafın hemde. bazen burdaki fiyatlar borsa gibi piyasayı altüst ediyor:) 2.el yada elden çıkartılacak ürünlere sıfırından fazla fiyat verenler oluyor. şaşırtıcı doğrusu.

teşekkürler

Back