- 20 Ocak 2010
- 445
- 0
- Konu Sahibi MeDuSa
valla allah vergisi genede halimize çok şükürde :a015:ama keşke emzirme sorunu olmasada ameliyatla küçültsek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçektende çok kötü bir sey insan giydiği seyleri özenle seçiyor offfff
Canınızı sıkmak gibi olmasın ama ben hiç göğsü sarkmadan zayıflayan birini görmedim..benimkilrde büyük ama benden baska herkez beğenio arkadas çewrem esim..dikleşmesi için bende bir hareket önerebilirm: Kolunuzu dirseğinizi kırarak basınızın üstüne koyun diğer elinizle basınızın üstünde duran bileğinizi tutup ileriye geriye hareket ettirin..aynı hareketi diğer kolunuzlada yapın,aynanın önünde yaparsanız göğsünüzn ne kadar seri hareket ettiğini görceksiniz..:)
arkadaşlar benim kızkardeşimin göğüsleri 95 bedendi. sırt ağrısı falan da yapıyordu. (20 yaşında kendisi)
ameliyat oldu küçülttürdü. doktorla öncesinde emzirme konusunda problem olur mu diye sormuştu, olmayacağını hatta göğüslerini küçülttüğü ve şu an gayet rahat emziren hastaları olduğunu söylemişti.
bu konuyu merak edenler için anlatıyım: genel anestezi altında yapıldı ve yaklaşık 2 saat kadar sürdü. 1 gece hastanede kaldı. birkaç gün ağrısı oldu ama dayanılmayacak gibi olmadığını söyledi ki kendisinin canı acayip tatlıdır. 1 ay sporcu sütyeni kullandı.
ilk başlarda yara iiz çok fazlaydı ve inanılmaz büzüşmeler vardı. çok korktu düzelmeyecek falan diye ama şimdi 4 ay oldu ameliyat olalı nerdeyse belli bile değil. zaten doktorda 1 sene içinde iyileşir ve sadece göğüs altında çok çok az iz kalabilir demişti. yani kendisi çok memnun şu an.
biraz fikriniz olmuştur belki :)
ya kızlar selam sitenin bu kısmı mı değişti_?? ben 2 ocakta ameliyat olmuş bir genç kız olaraakk sizlere şunu öneriyorum "OLUN BU AMELİYATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII......................................"
boşuna çekmişim yıllarca sırt ağrısı istediğini giyememek hep saklamak hep siyah giymek...pembelere iç çekmek...boyun bel ağrılarına spor hareketleriyle çözüm bulmaya çalışmak...
hep korktum ama şimdi süperimm..göğüslerim ise daha süperrrrrrrrrrrrrr..................şekli duruşu büyüklüğü o kadaar ideal ki..şuan ben izler için krem kullanıyorum...daha 3 ay oldu hala sporcu sütyeni kullanıyorum ama kendi isteğimle...çokta memnunum...
kızlar boşuna korkmayın çekmeyin bu çileyii...senelerce çektim..ameliyata karar verdim anesteziden ağrıdan sızıdan korktum...
grip olsam vücudum daha bitkin hissederdi heralde...hiç ağrı sızıda yoktu....harikaydı herşey hala harika...
bu yaz bikini giyeceğimm yupppiiiiiiiiiiiiiiii
inşallaaahh sizde kurtulursunuz canlarımmmmmmmmmm
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzz