Göğüs küçültmek isteyenlerin paylaşım yeri

büyük gögüs hçbi zmn iyi değildir bnce. ufacık olsun en güzeli. zaten ben büyütmeyee calısanları anlamam nedense..ama terch meselesi .zayflamkta yarar var.

Ben 90 kullanıyorum. Triumph diye bir marka var.
Nişan alışverişimde onun çamaşırını almıştım ve
inanın hayatımda kullandığım en güzel çamaşır.
Hala da kullanıyorum. Çok dayanıklı. Neredeyse 3 yıl oldu.
Ancak çıplakken sarkık duruyor göğüslerim ve hiç hoşlanmıyorum.
1.5 aydır spor yapıyorum. Ve yapmaya da devam edeceğim
sonuna kadar. Umarım sporla düzelirler birazcık da olsa.

kızlar benikilerde evlendikten sonra büyüdüler evlenmeden önce 85 takıodum süngersiz şimdi evleneli 3 sene oldu 95 takıorum cok mutsuzum yaaa daha cocoğum da olma dı bıde olunca düşünemiorum yaaaaaa ooooofffffffffffff ne yapmam lazım

Yaaa o Ayrı Bi Dert Zatenn Bizim Bikinler Siyah Düzz Hiç BişeYok EnGüzelleri Hep Küçük OlAnlar için:KK43:((

bn büyükk seviom ama bnmkiler küçük anlaşılan hiçbiirmiz halmzden memnunn dilizz büyükk göğüslüler küçükk, küçk gğsllr büyükk sevio:KK43: off offf:KK43::)
sositososito

Bende yaşıyorum aynı durumu ... =/
Boyumda kısa olunca, daha kötü görünüyolar. Bide yanlara yayılması hoş görünmüyo dışarıdan. Ama üst bedenimde fazlalığım var açıkcası. Eğer kilonuz varsa önce onlardan kurtulun kendiliğinden düzelir yüksek ihtimalle. Ama o kilolardan kurtulma işlemini sporla yapın ki yağlar eridikten sonra sarkma olmasın. Spor yaptığınıızda kaslar gelişir ve sarkma olmaz...

kizlar bende kucultmek istiyorum cunku kendim zayif oldgum icin cok buyuk duruyor 85 takiyorum ama cocuk olmadan kucultturmem .:KK43:(

arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bisim bi komşumusunda çok buyuktu. o da şikyetçiydi yazın sıcakta çalışırken goğuslerine streç sarmış kafamçokkarıştı ama solemesine gore gerçektende işe yaramış küçülnş ole demişti.. alkisalkisalkis inşallah bi faydam olur süprizzzzz bende buuk istiyorum çok küçükler ama bide sarkma ihtimali var buuklerin işte... :1shok:

bayanlar sakın 15-20 yaş arasında sürekli kilo alıp vermeyin vücudu mahvediyorakannehir çatlaklar selülitler sarkmalar.. ben o yaş aralığında kilo verdiğim için şimdi göğüsümde sarkma meydana geldi. sporu da seven biri değilim. kremler zaten bir işe yaramıyor.. başka ne çare bulurum bilemiyorum.. büyük göğüs güzel ama toplu diri olduğu zaman yoksa başa çıkılmıyor:sinifsinif:

boy kısa göğüste büyükse görüntü inanılmaz çirkin oluyor benim göğüslerim kıken büyüktü evet ama hamile kaldım 6-7 aya kadar karnımda büyüme olmadı amam göğüslerim ilk aylardan büyümeye başladılar iki aylık hamileydim duramazdım sızısından o kadar yani doğumdan sonra düşünün artık süt dolunca onları taşımak nasıl bi eziyet ben hala emziriyorum o zamanki kadar olmasa da hala çok büyük kendimi bildim bileli kom , ten toparlayıcı sütyenlerini kullanıyorum yani o dantelli rengarenk dütyenleri takmak hayal benim için duruş bozuklukları istediğin kıyafeti giyememe olduğundan kilolu göstermesi girdiğin ortamlarda ilk bakışların orada yoğunlaşması gibi sayabileceğim bir sürü olumsuz örnekte cabası ben açıkcası küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum ama bir doğum daha yaptıktan sonra çünki onca parayı verip tekrar büyüdükten sonra bir anlamı yok birde her ne kadar deselerde süt kanallarına zararı yok diye küçük bir ihtimali de belirtmekten geri kalmıyorlar o nendele riske edemem en güzel yaşlarımda da istediğim gibi olmadıktan sonra 30 yaşlardan sonra ne yapacağım onuda bilmiyorumda off offf

Hiç güzel tarafı yok! Tekstil sektörü bile bizi es geçti...
Siz hala güzel diyorsunuz büyük göğse... :S

merhaba kızlar benim arkadaş bir karışım yaptı şşle yaramış bulursan eklerim benimde baya büyükler bende sütyenle işi kıvırmaya çalışıyorum ve 116 cm olan göğüslerim call yaptım 20 gün kadar 106 ya düşmüş gene yapacağım callanetıcs küçülürse yazarım

merhaba kızlar benim arkadaş bir karışım yaptı şşle yaramış bulursan eklerim benimde baya büyükler bende sütyenle işi kıvırmaya çalışıyorum ve 116 cm olan göğüslerim call yaptım 20 gün kadar 106 ya düşmüş gene yapacağım callanetıcs küçülürse yazarım

şşle ne yahu?

Yaaa çok değil acıcığını bana versenis keşkemmmafoldumben

ben 22 yasındayım gögüslerim 95 allahdan omuzlarım birazcık geniş boyumda var birde kalçam ile gögüslerim orantılı...dekolte gıyınce hoş görunuyor ancak gıyeceklerım kısıtlanıyor tabikide...

çok açık renkler kullanamıyorum genelde üstüme benim büyük olmasındaki en buyuk şikayetim sırt agrılarım....sürekli anneme masaj yaptırıyorum agrı kesici krem sürdürüyorum uzun süre iş yapamıyorum....

ben bunu çok araştırdım ve kuçultmenın tek çaresi ne yazık ki ameliyat...

birde kg verince çok azıcık bir fark oluyor...

ameliyatın da çok riskleri oldugunu yıne geniş araştırmalar sonucunda öğrendim

1)süt kanallarına zarar verebiliyor hepsini baglayamadıkları için emzirirken sorun oluyomuş..
2)küçültürken basını kesıp önce alıp sonra dıktıklerı için gögüs basının sonradan nereye bakcagı belli olmuyomuş ki buda çok komık bir görüntü olur: )
3)dikiş yerlerı iltihap kapabılıyomuş akıyomuş sorun oluyomuş..

ben bunları öğrendıkden sonra ameliyat fikrini attım kafamdan bir sekılde gögüslerimi toparlayacak süngersiz kalıteli sütyenler alıyorum kıyafetlerımı ona göre seçiyorum ufak tefek hıleler ıle durumu kurtarıyorum....

tek sorun sırt agrılarım onun içinde de sırtıma daıma yastık koyuyorum hafıf arkaya egılımlı oturuyorum ve dınleniyorum bol bol.....

baska da çaremız yok gibi duruyor allah vergisi çekicez napalımyerimseniben

X