Çok üzüldüm anka, beni rahatlamaya çalışıp destek verdiğin için çok teşekkür ederim, gerçekten iyi geldi. Her şeyin doğalı güzel, keşke normal ve doğal boyutlarda göğüslere sahip olup bunları yaşamasak.
Çünkü tekrar büyücek mi kaygısı, göğsümüz büyükken yaşadığımız eski anlar, o kadar ağrı, iz, göğüs ucu hissizliği ve farkı, maddi manevi zorluktan sonra insan yine de huzur bulup iyi bir sonuç bekliyor en ufak aksilik o anları akla getirip insan psikolojisini mahvedebiliyor.
Katlanma olayını bilmiyorum açıkçası kendim dışında yapılı bir göğüs görmedim forumda bakmaya çalıştım fakat göremedim.
Benim de tek ucumda his yeni yeni geldi hatta diğerine göre hala bir tık az, eminim doktorunuza sormuşsunuzdur ama bir çözüm yolu ya da zamanla gelme ihtimali yok mu? Bir de pot kırmak istemem ama süt kanalarını aldırdım demişsiniz çocuk var mı acaba? Yani çocuktan sonra mı ameliyat oldunuz?
Şunu demek istiyorum aynaya bakacağınız bir zaman gelecek ve zamanla eskisi gibi olmasa da her şey düzelecek. Belki bu sözü kendimize uygulayamıyoruz ama aynı sıkıntıları paylaştığımız bir kişiden gelince hiç değilse o yalnızlık hissi gidiyor.
Umarım bir pot yapıp sizi kırmamışımdır.