- Konu Sahibi ---Lily---
- #35.021
Selam hanımlar. Ben de 2 yıl önce meme küçültme oldum. Şu an hamileyim ve ameliyat olup emziren var mı merak ediyorum. Tecrübesi olan paylasabilirse sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar büyüme oldumu canım hamilelikte göğüslerde bende 3uncu bebek istiyorum ilerki zamanlarda büyüme olur diye de korkuyorumDoğuma 3 ay kaldı 2. Bebeğim ve şu an sıktıgım zaman süt geliyor bu iyiye işaret mi?
Tekrar büyüme oldumu canım hamilelikte göğüslerde bende 3uncu bebek istiyorum ilerki zamanlarda büyüme olur diye de korkuyorum
Yani belki yarım beden kadar. Ama ben kilolu ameliyat olmuştum 85 c ye düşmüştü sonrasında 8-9 kilo verdim 80 b olmuştu şu an b kap biraz sıkıyor doktorum gebelikte büyür sonra eski haline döner fakat biraz sarkma olabilir demişti bir de hamilelikte çok kilo alma demişti.
Bu konuyu ben de çok merak ediyorum..ameliyat olmadan önce emziremezsem diye çok tedirgin oldum ameliyatı..ikinci bebek ben de düşünüyorum kısmet olursa ve emzirebilir miyim diye merak içimdeyim..inşallah emzirebiliriz ve bebeklerimize yeter..Tecrübesi olan yok mu? Yani mesela emzirenler sutunuz az mıydı sık emzirmek mi gerekti. Yoksa hiç mi süt olmadı. İyi bir pompa kullanarak kalan kanalları açmak süt miktarını artırmak mümkün oldu mu?
Tskler evet his durumuyla ilgili bilgi verdi doktorum his kaybi olacak dedi 2700 gr doku çıkarıldı artik her yere yürüyebiliyorum nefesim daralmadnGeçmiş olsun. Ne kadar doku çıkarttılar sizden? His durumu konusunda bu teknikle ilgili bilgi verildi mi?
Sarkma oluşmadı , sadece aradaki farkı ben dikkatli baktığımda farkediyorumSarkma varmi peki benim sag taraf kalemi tutmaz ama sol sarkti biraz
Bu konuyu ben de çok merak ediyorum..ameliyat olmadan önce emziremezsem diye çok tedirgin oldum ameliyatı..ikinci bebek ben de düşünüyorum kısmet olursa ve emzirebilir miyim diye merak içimdeyim..inşallah emzirebiliriz ve bebeklerimize yeter..
Benden 1.5 kg doku alındı..kızımda 1.5 yıl hastane tipi pompa ile süt sağdım ve göğüslerimi mahvetti..inanılmaz sarktı..eski haline dönmedi sonrasında da..zaten büyük olan göğüslerim iyice büyüdü ve sarktı..bu yüzden tekrar pompa kullanırmıyım bilemiyorumDogumdan sonra hastane tipi pompa falan kiralamayı düşünüyorum benden sağdan 330 soldan 660 Gr cikardilar çok fazla doku cikarmadiklari için emzirebilexegimi düşünüyorum sizden ne kadar doku çıkardılar acaba
Büyüme oldumu tekrarBenden 1.5 kg doku alındı..kızımda 1.5 yıl hastane tipi pompa ile süt sağdım ve göğüslerimi mahvetti..inanılmaz sarktı..eski haline dönmedi sonrasında da..zaten büyük olan göğüslerim iyice büyüdü ve sarktı..bu yüzden tekrar pompa kullanırmıyım bilemiyorum
Ameliyat olalı 1.5 ay oldu benimBüyüme oldumu tekrar
Geçmiş olsun canım doğumdan önce ameliyat oldun sandimAmeliyat olalı 1.5 ay oldu benim
Siz uzun bir süre kullanmissiniz haklısınız tabi. Bilmiyorum emzirebilmek istiyorum inşallah emziririm kimse paylasmamis ama ben paylaşırım tecrübelerimi inşallahBenden 1.5 kg doku alındı..kızımda 1.5 yıl hastane tipi pompa ile süt sağdım ve göğüslerimi mahvetti..inanılmaz sarktı..eski haline dönmedi sonrasında da..zaten büyük olan göğüslerim iyice büyüdü ve sarktı..bu yüzden tekrar pompa kullanırmıyım bilemiyorum
İnşallah emzirebiliriz bebişlerimizi..tecrübenizi burdan paylaşırsanız çok memnun olurumSiz uzun bir süre kullanmissiniz haklısınız tabi. Bilmiyorum emzirebilmek istiyorum inşallah emziririm kimse paylasmamis ama ben paylaşırım tecrübelerimi inşallah
Sağol canım..ikinci bebekte nasıl olur diye merak ediyorumGeçmiş olsun canım doğumdan önce ameliyat oldun sandim
Canım şaka gibi ama 4 kez ertelendi 2 kez dr dan kaynaklı 2 kez benden simdi kasımın 20 sine günüm bakalim olabilecekmiyim bu defa ertelendikce de gözümde büyüyor korkmaya basladim
Korkacak birşey yok bak ben iki kez oldum:) hiç korkma bir an önce ol derim :*Canım şaka gibi ama 4 kez ertelendi 2 kez dr dan kaynaklı 2 kez benden simdi kasımın 20 sine günüm bakalim olabilecekmiyim bu defa ertelendikce de gözümde büyüyor korkmaya basladim