- 6 Ağustos 2018
- 6
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi ---Lily---
- #29.701
İstanbuldayım canım bende çok merak ediyorum biran önce olmak istiyorumMerhaba,hangi ildesiniz, bende aynı durumdayım ama benim randevum 13 ağustosta, meraktan ölüyorum dr ne diyecek diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbuldayım canım bende çok merak ediyorum biran önce olmak istiyorumMerhaba,hangi ildesiniz, bende aynı durumdayım ama benim randevum 13 ağustosta, meraktan ölüyorum dr ne diyecek diye
Bende gatadan aldım, paylaşalımİstanbuldayım canım bende çok merak ediyorum biran önce olmak istiyorum
Umarım güzel sonuçlar alırız dr görüşmelerimizden, paylaşalım buradanİstanbuldayım canım bende çok merak ediyorum biran önce olmak istiyorum
Ben yokmuyumKızlar tekrardan merhaba..
Sanırım sonunda albüm oluşturabildim. Yalnızca kendi takip ettiklerime izin verdim görüntüleme ayarını. Bi bakabilir misiniz acaba gözüküyor mu?
H Hazel4
L LeylaBilgin
Ennn çok istiyen bennnnnnBenim de bi buçuk ay bitti. Protez olmazsa damla meme gibi durucanı söylemişti doktorum bana. Sarkık değildir eminim ama doğaldır. Zaten o meme ucu ölçüsü 22 yi geçmedikçe sarkık olmuyo. Aynen alt çizgi görünmemesi için inmesi iyi zaten. Benim hala biraz yan üstüne falan yatışlarda hafif ağrılarım oluyo gece ağrıdığını duyuyorum sonra geçiyo gün içinde bi şey yok. Sende ne durumda ağrı oluyo mu? İz konusunda katılıyorum fotoda daha kızarık ve belli oluyo. Benim de o düz çizgi silikleşmeye başladı. Meme başı etrafı pembeleşti. En son alttaki dikişin sonları iyileşicek gibi onlar geç düzeliyo bende. Valla çok şükür biz atlattık bitti darısı olucakların başına.
Kızlar tekrardan merhaba..
Sanırım sonunda albüm oluşturabildim. Yalnızca kendi takip ettiklerime izin verdim görüntüleme ayarını. Bi bakabilir misiniz acaba gözüküyor mu?
H Hazel4
L LeylaBilgin
Evet bence de keske herkes koysa, birbirimize destek oluyor bu fotolar... bende bi 3. Ay fotosu koyayım yarinSizi izliyorum sanıyordum. Bi yenileyin isterseniz.
Keşke herkes fotoğraf koysa.. Sonuçta istediklerimizle sınırlandırabiliyoruz. Farkındaysanız yüzünü koyan yok zaten..
Yok yok bende de yok protez istemedim normal dursun diye protezli çok hoşuma gitmiyo. Çok iyi görünüyolar güle güle kullan cıvık ama küçük ve dik en önemlisi o :) benimkiler de yumuşadılar normal meme haline geldiler. Ağrı konusunda bi şey dememişsin onu sormuştum canım?
Merhabalar benide izlermisiniz lütfen.. 2 gün sonra ameliyatım var benimdeAğrı konusunda şansı kesimdenim sanırım. Ama ben buradaki yorumlara göre çok hazırlamıştım kendimi; "ağrı olacak, bıçak batması gibi ani-kısa süreli acılar olacak, hepsi normal, geçecek vs vs.." diye telkin ettim kendimi.. iç dikişlerimi bazen hissediyorum. Yani sırt üstü yatıp gerinme hareketi gibi yaptığında içlerde kastıran yerler; çok nadir acıyolarlar. (aşşırı uzanma hareketlerinde falan. zorlarsam yani)
Herkese tavsiyemdir. Telkin; insan psikolojisi için çok mühim bi olay bence. İyileşmesi zor olan kişilere bile ısrarla tavsiye ediyorum. "geçecek bunlar, illa iyileşecekler; böyle kalacak halim yok.. Hatta bak iyileşmeye başladılar bile. ilk haline göre ohhooo amma düzeldiler.. biliyorum bundan sonra çok daha hızlı düzelecekler.." falan diyin sürekli kendinize. Ve bu söylediklerinize inanın. Hatta çok uçuk gelmezse memelerinizle konuşun. "inanıyorum sana, süper iyileşip mükemmel olacaksın. Herkes kıskanacak, genç kızlıktakinden de iyi görüneceksin" falan diyin kremlerinizi sürerken.
Aklımdan şüphe edenler olmaya başlayacaktır eminim ama. Valla deli değilim. Keşke olsam ama..![]()
Doktorlar görüştükten ne kadar süre sonra ameliyata gün verildiMerhabalar benide izlermisiniz lütfen.. 2 gün sonra ameliyatım var benimde
Doktorlar görüştükten ne kadar süre sonra ameliyata gün verildi
Benim 2 gün sonra 3 ayım doluyor en rahat ettiğim sütyen medikal sütyen. Ve benimki anane sütyeni gibi değil. Çok memnunum. Size de tavsiyem 3 aydan önce normal sütyene geçmemeniz. (kimi doktor 6-8 haftadan sona geçebilirsiniz diyor. Ki benimki de 2 aydan sonra geçebilirsin dedi ama ben geçmedim normale)
Eki Görüntüle 2176773
Lütfen fotodaki dağınıklıkları görmezden geliniz.![]()
Ben 10. Gün alabildim meme ucumdan dolayı biraz sıkıntı olmuştu ama normalde ortalama 4-5 en geç bi haftada alınıyo. Ama ne kadar olursa olsun çok sıkıntı olmuyo ki belden aşağısına girmiştim ben mesela istediğim zaman, 10gün boyunca da 2 veya 3 kere kuaföre gitmiştim saçım için. Sonrasında 3 günde bir olarak verdiler duşu bana doktorum çok sık olmasın demişti, sadece saçımı yıkadığım zamanlar da oldu.Kaç gün sonra duş aldınız arkadaşlar
Benimde doktorum salı günü (4.gün) alabilirsin dedi ama cesaret edemedim yarın almayı düşünüyorum komple bi sıkıntı Yok ama yersiz bir korku varBen 10. Gün alabildim meme ucumdan dolayı biraz sıkıntı olmuştu ama normalde ortalama 4-5 en geç bi haftada alınıyo. Ama ne kadar olursa olsun çok sıkıntı olmuyo ki belden aşağısına girmiştim ben mesela istediğim zaman, 10gün boyunca da 2 veya 3 kere kuaföre gitmiştim saçım için. Sonrasında 3 günde bir olarak verdiler duşu bana doktorum çok sık olmasın demişti, sadece saçımı yıkadığım zamanlar da oldu.