- Konu Sahibi ---Lily---
- #11.501
Bu yazı üzerine ufak bir şakalaşma oldu ve ilk yazdığımı altta alıtıladım ...
ve yukardaki yazımdan sayfalar sonra ozdy arkadaş senin yazın da altta...
Şimdi bir bakın bakalım ben Tuğrul beyin tekniği ya da yaptığı işe tek bir kelimemde değinmiş miyim ? HAYIR DEĞİNMEMİŞİM... Ama siz yaptığınız açıklamada direk isterse seni ameliyat eder 10 bin üzerinde paranı alırdı yazmışsınız !! Ne alaka şimdi benim yazım yukarıda sizin cevabınız da altında bi bakın bakalım gereksiz bir yorum ve açıklamada bulunan kim ? Sonraki yazılarda da cahilce konuşmalar yapılıyor yazmışsınız burda kimse bilmeden anlamadan konuşmuyor yazmıyor kim olursa olsun cahil diye nitelendirmek sizin gibi birine yakışmamış kaldı ki siz benim annem yaşındasınız ben hiç bi zaman saygımı bozmak istemem ama şunu unutmayın yukarıda lafın gelişi bir şaka yapıldı ve siz bunu bir anda kendi doktorunuza mal ettiniz ... Bence durmalı ve düşünmelisiniz bu tartışmayı da uzatmamalısınız.. Yukarıda sizin ve benim yazım yazıyor okuyan anlar kimse de yanlış yönlendirilmez ..
Konuyu buraya getirdiğinize göre yazılan, söylenenlerden hiçbir şey anlamamışsınız küçük hanım!
Son kez ve kısaca özetleyeyim : yaptığınız şakanın yanlış anlaşabileceğini söyledim kibarca... anlatmak istediğim etik bir şeydi..doktorun tekniğinden size bahsetmedim, mal ettiğim tek şey süt bezleri gibi etik bir konuydu...Yok efendim bir sakınca görmüyorsanız devam edin böyle şakalar yapmaya....
benim mesajlarım da ortada sizinkiler de....bir daha bir daha anlatmıyacağım....
Ayrıca msg ları da karıştırmışsınız benim jelesecle yaptığım yazışmada arkamdan konuşan iki yüzlülere söylediğim cahiller lafına alınmak isteyen alınır, cehaletin okumayla alakası yok, seviyesizliğin de....
Sözü uzatmıyacağım algılamanız bu kadar düşük ve muhakemesizken bana tavsiyede bulunmanızı, konuyu kişisel yerlere getirmenizi, beni ayıplamanızı da cok ironik buluyorum.
Hani bir söz vardır " sen ne anlatırsan anlat karşındakinin anladığı kadardır" diye
başka da yorm yapmayacağım.
Tartışma burda bitmiştir, yolunuz acık olsun.