• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

dediğim gibi ikinizi de tanıyorum bu konuda yorum yapamayacağım;kimseyi kırmak istemiyorum...ama şöyle bir dip not yazmadan geçmeyeyim; Tuğrul bey doğum yapmayan bayanlara ameliyat yapmıyor değil,yapıyor forum da var iki kişi yazmış hatta biri izlerim çok kötü geçmedi 1 sene oldu ne kullanayım yazmıştı ; bende cevap yazmıştım doktoruna danış diye...senle de telde konuştuğumuz da birine yapmış kendide dedi demiştin ; görüşmeye gitmek isteyen doğum yapmamış arkadaşlar gidebilir...kendisiyle görüşmeye,duruma göre ameliyat eder yada etmez;karar sizlere ve doktora kalmış tabi

barbim ; sana da sevgiler

Canım yorum yapacak bir şey yok ben kırılmıyorum, algılamalar farklı olunca böyle gereksiz yere uzatıldı konu. Anlatılması gerekn şeyin anlatılamaması için çarpıtılıp, uzatıldı...Çelişkili şeyler yazıp gereksiz savunmalara girildi...

Dipnotuna gelince ben de zaten "yapmıyor" demedim "yapmak istemiyor" dedim. görüşmeye gittiğimde gerçekten sağlam dokulu bir meme resmi gösterdi. "cok genc, doğum yapmamış yapmak istemedim içindeki doku sağlam " dedi. sonra hasta defalarca gelince ameliyat etmiş. Belki bu arkadaşımız da ısrar etse onu da ameeliyat edecekti... ben sadece bunu yapmak istememesini bile takdire değer buluyorum.. bu kadar basit :)

Ayrıca forumdan örnek vererek doktorun izli ameliyat yaptığından bahsediyorsun ; evet şekle önem veriyor ve ters t kesiyor..kesi büyük olunca iz de büyük oluyor...bunu hepimiz biliyoruz zaten... forumdaki yazıyı ben de okudum arkadaş bir kere girmiş önceleri iyiydi sonra cok kötü oldu demiş bir daha da girmemiş foruma. Tuğrul beyin forumunda izlerinin geçtiğini söyleyen bir sürü de insan var...ben de söylemeden geçemiycem...bana gelince cildim kolay iyileşen bir cilt değil, bekliyorum...

Bugün telefonda da resimlerimi görenlerin benim izlerim için de sana telefon edenler olduğunu söyledin ?bunu da cok enteresan buluyorum... biz ortada herşeyimiz acık, herşeyi paylaşıyoruz ... demek ki herkes acık değil...

ben burada bir grup oluştuğunun farkındayım. Ben hayatımda hiç gruplara takılmadım, takılmam da. Ben de sürü psikolojisi yoktur, kimseye de tapınmam.. Cahil ve seviyesizce konuşacaklarına takdir edilmesi gereken bir şey varsa takdir etsinler, acıktan kimseye tavsiyede bulunmasınlar !

Bu sana telefon edip arkamdan konuşanlara ve bu kadar tartışmanın ardından köşelerine cekilenlere:)

herkese de kendisiyle barışık bir hayat diliyorum.

sevgiler,

Şimdi telle konuştuk buraya da yazayım; sen bugün c11 çok sinirlenmiş tin telde çoğu konuştuğumuz kaynadı...ben telde senin arkandan konuşuyorlar demedim;zaten ona izin vermem aynı masada oturduk sohbet ettik...sen beni tanıyorsun ne kadar tarafsız yazdığımı biliyorsun...kaldı ki sen memnunsun ben beğenmesem kaç yazar ; gerçekten konu çok uzadı gereksiz bir şekilde; değim gibi yanlış anlama var onu düzelteyim; kimse seni bana telde çekiştirmedi canım;beni çekiştiren olursa haber ver sevgiler

Şimdi telle konuştuk buraya da yazayım; sen bugün c11 çok sinirlenmiş tin telde çoğu konuştuğumuz kaynadı...ben telde senin arkandan konuşuyorlar demedim;zaten ona izin vermem aynı masada oturduk sohbet ettik...sen beni tanıyorsun ne kadar tarafsız yazdığımı biliyorsun...kaldı ki sen memnunsun ben beğenmesem kaç yazar ; gerçekten konu çok uzadı gereksiz bir şekilde; değim gibi yanlış anlama var onu düzelteyim; kimse seni bana telde çekiştirmedi canım;beni çekiştiren olursa haber ver sevgiler

Tabi ki çarpıtılan şeylere tepkim var canım...Sen bana benim resimimle ilgili bir şey söyledin, emzirmeyle de ilgili ... neyse yanlış anlaşılma olmuş, Beğenilip beğenilmemek önemli değil herkes ne düşünüyorsa acık acık söylesin, ya da bir problemi varsa yazsın buraya....arkadan iş cevirmesin....benim memnuniyetim benimle ilgili herkesinki de öyle...

kaldı ki ben de tarafsızım, dediğim gibi kimseye tapınmam, kimseyi de pohpohlamam...gruplaşmaya da hiç gelmem...
öle her önümüne gelene he deseydim evde kalmazdım zaten :))))

sevgiler

Tabi ki çarpıtılan şeylere tepkim var canım...Sen bana benim resimimle ilgili bir şey söyledin, emzirmeyle de ilgili ... neyse yanlış anlaşılma olmuş, Beğenilip beğenilmemek önemli değil herkes ne düşünüyorsa acık acık söylesin, ya da bir problemi varsa yazsın buraya....arkadan iş cevirmesin....benim memnuniyetim benimle ilgili herkesinki de öyle...

kaldı ki ben de tarafsızım, dediğim gibi kimseye tapınmam, kimseyi de pohpohlamam...gruplaşmaya da hiç gelmem...
öle her önümüne gelene he deseydim evde kalmazdım zaten :))))

sevgiler

barbi; herkesin tepkisi olabilir tabi bu normal canım; ben senin resimlerinle ilgili resimlerin net değil çekimden mi dedim...ayrıca senin teninle alakalı yara iyileşmen zor olabilir diye ekledim(sende bir arkadaşını örnek verdin geçmiş izleri diye) süt bezleri olayı;bu ameliyatı olacak doğum yapmamış arkadaşlar bunu doktora zaten soruyorlardır...doktorda anlatıyordur bende doğum yapıp öyle bu ameliyatı olsunlar derim;ama bu kişinin kendi vereceği karar... senin doktorun İZLİ ameliyat yapıyor diye bir şey demiyorum yanlış anlama...bunu ona ameliyat olan iki hasta yazmış...ben seni tanımadan önce de yazdım doku çıkarsın çıkarmasın (büyük meme küçük meme fark etmiyor hepsine T kesi yapıyor diye) bunu kabul eden gider olur,istemeyende olmaz;benim doktoruma ameliyat olan yazmış benim izlerim hemen silikleşme di diye ,bunlar değişen şeyler canım...biz yazarak bu konuyu bitiremeyiz;kimsenin kimseye tapındığı yok arkadaşım,pohpohladığı yok kimin kimden ne çıkarı olacak Allah aşkına ...daha geç kalmış sayılmazsın hayat 50 sinden sonra başlar:))) etrafa alıcı gözle bakın enişte adayı vardır belki:34: aman sen sakinleş öyle buluşalım;yoksa keyfi olmaz buluşmanın sevgiler iyi çalışmalar
Kizlar.gunaydin.benim goguslerim cok yukarda yatinca agzima gircekler nerdeyse.bunlar iner.dimi zamanla???

canım bunların hepsi normal yaşanan süreçler;ağzıma girecek bu memeler diyen bende dahil sonradan daha inmez demi bunlar dedik:))) rahat ol kendini kasma 3 ay sonra tam şekil ortaya çıkar

Son düzenleme:
kızlar hepinize günaydın.

formda neler olmuş böyle? nazara gelmişiz resmen. kızlar lütfen birbirinizi kırmayın. herkes doktorundan memnun. önemli olanda bu. hepimizin memnuniyeti.

hepinizin 30 ağustos zafer bayramını kutluyorum. sevgiler...

kızlar hepinize günaydın.

formda neler olmuş böyle? nazara gelmişiz resmen. kızlar lütfen birbirinizi kırmayın. herkes doktorundan memnun. önemli olanda bu. hepimizin memnuniyeti.

hepinizin 30 ağustos zafer bayramını kutluyorum. sevgiler...

sana katılıyorum nazar diyelim...c1106 arkadaşımız kendi göğüsleri ile ilgili bir yorum yazmış olay farklı algılanmış; ayrıca doktoru rencide edecek bir yazı değil tekrar tekrar okudum... meme küçültme ameliyatı olacak kişileri de yanlış yönlendirmesi mümkün değil o yazının;doktoru da yanlış tanıtmaz ...

öyle bir durum olsa zaten site yönetimi olaya el koyar; uyarı yapar...iki arkadaşımız umarım birbirlerini anlarlar ve olay çözülür; bizim bu forumda çeşitli doktorlara ameliyat olan arkadaşlarımız var;herkes herkesle yazışıyor sürecini paylaşıyor...bu dayanışma dostluk bozulmasın sebep yokken... olay çok farklı yerlere çekilmesin, bende sevgilerimi gönderiyorum. doktoruma yazdım fotoları istedim yakında bir albümde benden :)) bu gün güzel paylaşımlar okuyalım forumda tartışmasız polemiksiz gün diliyorum hepimize (çalıştığımız yerler de dahil)

Son düzenleme:
slm bayanlar agzımın tadı bozulmasın hepimiz memiş kardeşiyiz nede olsa ben sizin yazdıklarınızı ve yorumlarınızı şakalaşmalarınızı begeniyle okuyorum.. aman nazar bizim topigimize ugramasın diyorum:nazar:
benim 3 aya yaklaştı dr verdigi jel kullanmaya üşeniyorum.. şişliklerim tamamıyla indi dikiş haliyle belirgin gögüslerim yumusadı diyebilirim..gögüs uclarım hariç hisler geldi uçlarda cıkma var ama henüz his yok:)
benim cildimle alakalı olarak(yumuşaktır)gögüslerde yumuşak cok şükür boynumda belimde sırtımda agrılar yok ..sütyen askısı izi de yok bir sürü bikini aldım tatil için gün sayıyorum bekliyorum cicişleri giymek için sabırsızlanıyorum
aml. olmadan önce yakın cevrem büyük gögüslerimin benim özelligim oldugunu ve küçüldügünde de vasat olacagımı söylemişlerdi..benimde istedigim buydu dikkat cekmemek.....göze batmamak..
aml oldum herkez cok begendi iiki olmuşum..su an icin b ile c kap arasında gidip geliyorum henüz bedenim tam oturmadı ...
dip not:straplez ve sporcu atleti giymek süper bi duygu:)
sevgiler..

Jelesec, dikleştirme ve birazda küçültme istiyorum. iki doktor ile görüştüm. bunlardan biri ki kendisi tuğrul turan oluyor. Küçültmeye gerek yok diye bir yorumda bulundu.Açıkçası bilemedim ben biraz daha küçük olsunlar istiyorum.Eğer onun dediği gibi yaparsam aklımdaki sonucu vücudumda görememiş olcağımı düşünüyorum.Karar vermekte zorlanıyrom.hemde çoook :(
Bu yazı üzerine ufak bir şakalaşma oldu ve ilk yazdığımı altta alıtıladım ...

kesin kanaat getirdim tuğrul bey küçük göğüs sevmiyor :1::1: benim devasa göğüslerime bile harika hiç gerek yok demişti adam küçük göğüs sevmiyor :1::1::1:
ve yukardaki yazımdan sayfalar sonra ozdy arkadaş senin yazın da altta...

Canım arkadaşım ben Tuğrul beyin bir hastası olarak söylemek gereği duyuyorum ki,

isterse seni ameliyat edip 10 binin üzerinde paranı alırdı.....bunun büyük göğüs sevme küçük göğüs sevmeyle alakası yok, cok genç olduğun için, ve emzirmediğin için dokularına süt bezlerine, süt kanallarına zarar vermemek için seni ameliyat etmemiştir.
Her ne kadar emzirme imkanı var deniyorsa da prensip olarak buna yanaşmıyor...adam biraz değişik bir adam, hatta cılgın...

Bunu şakayla söylediğini biliyorum.... ki ben hiçbir zaman hiç bir doktoru prensip olarak tavsiye etmem,benim memnuniyetim benimle alakalı bir durum... olur olur bir şanssızlık olur o da gelir seni bulur falan diye tavsiyede bulunmam.. ama burada doktora has bir prensip var ki bu benim takdir ettiğim bir şey,o nedenle bu tür şakalar forumda yeni ameliyat olacak arkadaşlar için yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir.. bu nedenle bunları söylemek gereğini duydum.

sevgiler
Şimdi bir bakın bakalım ben Tuğrul beyin tekniği ya da yaptığı işe tek bir kelimemde değinmiş miyim ? HAYIR DEĞİNMEMİŞİM... Ama siz yaptığınız açıklamada direk isterse seni ameliyat eder 10 bin üzerinde paranı alırdı yazmışsınız !! Ne alaka şimdi benim yazım yukarıda sizin cevabınız da altında bi bakın bakalım gereksiz bir yorum ve açıklamada bulunan kim ? Sonraki yazılarda da cahilce konuşmalar yapılıyor yazmışsınız burda kimse bilmeden anlamadan konuşmuyor yazmıyor kim olursa olsun cahil diye nitelendirmek sizin gibi birine yakışmamış kaldı ki siz benim annem yaşındasınız ben hiç bi zaman saygımı bozmak istemem ama şunu unutmayın yukarıda lafın gelişi bir şaka yapıldı ve siz bunu bir anda kendi doktorunuza mal ettiniz ... Bence durmalı ve düşünmelisiniz bu tartışmayı da uzatmamalısınız.. Yukarıda sizin ve benim yazım yazıyor okuyan anlar kimse de yanlış yönlendirilmez ..

Slm.simdi doktordan geldim.drenlerim.cikti.ve.dusundugum kadar acimadi.sargilarimdacikti.inanilmaz rahatladim.gogus.seklim.simdiden bile guzel.cok AMA.cok mutluyum.simdilik.tek sikimtim sutyenn inanilmaz siki.nefesi zor aldirio AMA seve seve katlanirim..

Haaa.kizlar bide.masallah.Ben.gogus.uclarimi.hossedebiliorum.hatta ameliyatta+n sonra. Dokundum ozamnada hissettim..masallah.Hersey iyi.gidio

Tuana2287 hayırlı olsun canım göğüs uclarını hissedebilmen güzel ben de ondan çok korkmuştum ama ameliyattan çıktığımda bile hissediyordum hiç hissizlik yaşamadım çok şükür.. İnşallah kimse de yaşamaz:34: Kaç gün oldu ameliyatına bilemiyorum ama dikkat etmeni öneririm dikkatli olduktan sonra gerisi kolay.. Yeni göğüslerin tekrar hayırlı olsun :34:

Tuana2287 hayırlı olsun canım göğüs uclarını hissedebilmen güzel ben de ondan çok korkmuştum ama ameliyattan çıktığımda bile hissediyordum hiç hissizlik yaşamadım çok şükür.. İnşallah kimse de yaşamaz:34: Kaç gün oldu ameliyatına bilemiyorum ama dikkat etmeni öneririm dikkatli olduktan sonra gerisi kolay.. Yeni göğüslerin tekrar hayırlı olsun :34:

Saol cnm benim 3 gun oldu ameliyat olali.dikkat etmeye calisiotum.AMA 13 aylik oglum vr onla zor.oluo.Annem bakio AMA.bana.gelmekistio.brnim en.korktugum sey iltihaplanma insolmaz.tavsiyeleriniz varmi.kizlar?

Haaa.kizlar bide.masallah.Ben.gogus.uclarimi.hossedebiliorum.hatta ameliyatta+n sonra. Dokundum ozamnada hissettim..masallah.Hersey iyi.gidio

bu konuda ikinizde şanslısınız;ameliyat sonrası ilk evrede bunu hissetmek zor ...benim hemen gelmemişti his bir memeye 2 ay sonra neredeyse diğerine daha geç gelmişti...aman nazar değmesin hızlı ilerleme var:nazar::nazar:

Saol cnm benim 3 gun oldu ameliyat olali.dikkat etmeye calisiotum.AMA 13 aylik oglum vr onla zor.oluo.Annem bakio AMA.bana.gelmekistio.brnim en.korktugum sey iltihaplanma insolmaz.tavsiyeleriniz varmi.kizlar?

dikiş yerlerini kuru tutmaya çalış nemli kalmasın; korkma 1 aylık dönemi atlatınca rahat edersin

merhaba kızlar..emzirme dönemim bittikten sonra meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama o kadar çok sayfa olmuşki geçmişi okumam imkansızzz..ankarada ameliyat olan ve memnun kalan arkadaşlar hastane ve doktor ismini toplamda ne kadar ödediklerini yazarlarsa çok mutlu olurum..etraftan duyduğum çok ağrılı olduğu yönünde :( gerçekten çokmu acıyor..

sana katılıyorum nazar diyelim...c1106 arkadaşımız kendi göğüsleri ile ilgili bir yorum yazmış olay farklı algılanmış; ayrıca doktoru rencide edecek bir yazı değil tekrar tekrar okudum... meme küçültme ameliyatı olacak kişileri de yanlış yönlendirmesi mümkün değil o yazının;doktoru da yanlış tanıtmaz ...

öyle bir durum olsa zaten site yönetimi olaya el koyar; uyarı yapar...iki arkadaşımız umarım birbirlerini anlarlar ve olay çözülür; bizim bu forumda çeşitli doktorlara ameliyat olan arkadaşlarımız var;herkes herkesle yazışıyor sürecini paylaşıyor...bu dayanışma dostluk bozulmasın sebep yokken... olay çok farklı yerlere çekilmesin, bende sevgilerimi gönderiyorum. doktoruma yazdım fotoları istedim yakında bir albümde benden :)) bu gün güzel paylaşımlar okuyalım forumda tartışmasız polemiksiz gün diliyorum hepimize (çalıştığımız yerler de dahil)

Sevgili Serap,

arkadaşımıza da söyledim yine söylüyorum "doktorum rencide oldu "demedim böyle de yorumlamadım, sadece kibarca şakanın yanlış anlaşılabileceğini söyledim. Etik bir konuya dikkat etmek istedim....Nedense arkadaşımız , alakasız, uzun, önce inkarcı sonra acıklayıcı gereksiz çarşaf çarşaf cevaplar vermiş... konuyu buraya getirmek de ayrı bir başarı olsa gerek :)

herkes anlamak istediğini anlamaya devam etsin..

sevgiler

Back
X