dediğim gibi ikinizi de tanıyorum bu konuda yorum yapamayacağım;kimseyi kırmak istemiyorum...ama şöyle bir dip not yazmadan geçmeyeyim; Tuğrul bey doğum yapmayan bayanlara ameliyat yapmıyor değil,yapıyor forum da var iki kişi yazmış hatta biri izlerim çok kötü geçmedi 1 sene oldu ne kullanayım yazmıştı ; bende cevap yazmıştım doktoruna danış diye...senle de telde konuştuğumuz da birine yapmış kendide dedi demiştin ; görüşmeye gitmek isteyen doğum yapmamış arkadaşlar gidebilir...kendisiyle görüşmeye,duruma göre ameliyat eder yada etmez;karar sizlere ve doktora kalmış tabi
barbim ; sana da sevgiler
Canım yorum yapacak bir şey yok ben kırılmıyorum, algılamalar farklı olunca böyle gereksiz yere uzatıldı konu. Anlatılması gerekn şeyin anlatılamaması için çarpıtılıp, uzatıldı...Çelişkili şeyler yazıp gereksiz savunmalara girildi...
Dipnotuna gelince ben de zaten "yapmıyor" demedim "yapmak istemiyor" dedim. görüşmeye gittiğimde gerçekten sağlam dokulu bir meme resmi gösterdi. "cok genc, doğum yapmamış yapmak istemedim içindeki doku sağlam " dedi. sonra hasta defalarca gelince ameliyat etmiş. Belki bu arkadaşımız da ısrar etse onu da ameeliyat edecekti... ben sadece bunu yapmak istememesini bile takdire değer buluyorum.. bu kadar basit :)
Ayrıca forumdan örnek vererek doktorun izli ameliyat yaptığından bahsediyorsun ; evet şekle önem veriyor ve ters t kesiyor..kesi büyük olunca iz de büyük oluyor...bunu hepimiz biliyoruz zaten... forumdaki yazıyı ben de okudum arkadaş bir kere girmiş önceleri iyiydi sonra cok kötü oldu demiş bir daha da girmemiş foruma. Tuğrul beyin forumunda izlerinin geçtiğini söyleyen bir sürü de insan var...ben de söylemeden geçemiycem...bana gelince cildim kolay iyileşen bir cilt değil, bekliyorum...
Bugün telefonda da resimlerimi görenlerin benim izlerim için de sana telefon edenler olduğunu söyledin ?bunu da cok enteresan buluyorum... biz ortada herşeyimiz acık, herşeyi paylaşıyoruz ... demek ki herkes acık değil...
ben burada bir grup oluştuğunun farkındayım. Ben hayatımda hiç gruplara takılmadım, takılmam da. Ben de sürü psikolojisi yoktur, kimseye de tapınmam.. Cahil ve seviyesizce konuşacaklarına takdir edilmesi gereken bir şey varsa takdir etsinler, acıktan kimseye tavsiyede bulunmasınlar !
Bu sana telefon edip arkamdan konuşanlara ve bu kadar tartışmanın ardından köşelerine cekilenlere:)
herkese de kendisiyle barışık bir hayat diliyorum.
sevgiler,