• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bu yazı üzerine ufak bir şakalaşma oldu ve ilk yazdığımı altta alıtıladım ...

ve yukardaki yazımdan sayfalar sonra ozdy arkadaş senin yazın da altta...

Şimdi bir bakın bakalım ben Tuğrul beyin tekniği ya da yaptığı işe tek bir kelimemde değinmiş miyim ? HAYIR DEĞİNMEMİŞİM... Ama siz yaptığınız açıklamada direk isterse seni ameliyat eder 10 bin üzerinde paranı alırdı yazmışsınız !! Ne alaka şimdi benim yazım yukarıda sizin cevabınız da altında bi bakın bakalım gereksiz bir yorum ve açıklamada bulunan kim ? Sonraki yazılarda da cahilce konuşmalar yapılıyor yazmışsınız burda kimse bilmeden anlamadan konuşmuyor yazmıyor kim olursa olsun cahil diye nitelendirmek sizin gibi birine yakışmamış kaldı ki siz benim annem yaşındasınız ben hiç bi zaman saygımı bozmak istemem ama şunu unutmayın yukarıda lafın gelişi bir şaka yapıldı ve siz bunu bir anda kendi doktorunuza mal ettiniz ... Bence durmalı ve düşünmelisiniz bu tartışmayı da uzatmamalısınız.. Yukarıda sizin ve benim yazım yazıyor okuyan anlar kimse de yanlış yönlendirilmez ..

Konuyu buraya getirdiğinize göre yazılan, söylenenlerden hiçbir şey anlamamışsınız küçük hanım!
Son kez ve kısaca özetleyeyim : yaptığınız şakanın yanlış anlaşabileceğini söyledim kibarca... anlatmak istediğim etik bir şeydi..doktorun tekniğinden size bahsetmedim, mal ettiğim tek şey süt bezleri gibi etik bir konuydu...Yok efendim bir sakınca görmüyorsanız devam edin böyle şakalar yapmaya....

benim mesajlarım da ortada sizinkiler de....bir daha bir daha anlatmıyacağım....

Ayrıca msg ları da karıştırmışsınız benim jelesecle yaptığım yazışmada arkamdan konuşan iki yüzlülere söylediğim cahiller lafına alınmak isteyen alınır, cehaletin okumayla alakası yok, seviyesizliğin de....

Sözü uzatmıyacağım algılamanız bu kadar düşük ve muhakemesizken bana tavsiyede bulunmanızı, konuyu kişisel yerlere getirmenizi, beni ayıplamanızı da cok ironik buluyorum.

Hani bir söz vardır " sen ne anlatırsan anlat karşındakinin anladığı kadardır" diye

başka da yorm yapmayacağım.

Tartışma burda bitmiştir, yolunuz acık olsun.

Konuyu buraya getirdiğinize göre yazılan, söylenenlerden hiçbir şey anlamamışsınız küçük hanım!
Son kez ve kısaca özetleyeyim : yaptığınız şakanın yanlış anlaşabileceğini söyledim kibarca... anlatmak istediğim etik bir şeydi..doktorun tekniğinden size bahsetmedim, mal ettiğim tek şey süt bezleri gibi etik bir konuydu...Yok efendim bir sakınca görmüyorsanız devam edin böyle şakalar yapmaya....

benim mesajlarım da ortada sizinkiler de....bir daha bir daha anlatmıyacağım....

Ayrıca msg ları da karıştırmışsınız benim jelesecle yaptığım yazışmada arkamdan konuşan iki yüzlülere söylediğim cahiller lafına alınmak isteyen alınır, cehaletin okumayla alakası yok, seviyesizliğin de....

Sözü uzatmıyacağım algılamanız bu kadar düşük ve muhakemesizken bana tavsiyede bulunmanızı, konuyu kişisel yerlere getirmenizi, beni ayıplamanızı da cok ironik buluyorum.

Hani bir söz vardır " sen ne anlatırsan anlat karşındakinin anladığı kadardır" diye

başka da yorm yapmayacağım.

Tartışma burda bitmiştir, yolunuz acık olsun.

Herkes neyin ne olduğunu gayet iyi anlıyor, okuyor ,analiz ediyor siz hiç meraklanmayın... Tam size yakışan bir üslup ile cevap vermişsiniz TEBRİKLERR:46::46:

Geçmi olsun Tuana Bu arada kızlar benim bir göğsümün üstünde biraz çöküklük var gibi 28 gün oldu birde üzerinde bir çizgi size de oldu mu biri diğerinden biraz büyük gibi:(

ilk 3 ayla 6 ay arasında şekilleri tam belli alıyor arkadaşım; benim ilk aylara çok az fark vardı; ödemler geçince o da kalmadı...ince çizgi onu anlamam; doktoruna danış mutlaka; sevgiler

slm bayanlar agzımın tadı bozulmasın hepimiz memiş kardeşiyiz nede olsa ben sizin yazdıklarınızı ve yorumlarınızı şakalaşmalarınızı begeniyle okuyorum.. aman nazar bizim topigimize ugramasın diyorum:nazar:
benim 3 aya yaklaştı dr verdigi jel kullanmaya üşeniyorum.. şişliklerim tamamıyla indi dikiş haliyle belirgin gögüslerim yumusadı diyebilirim..gögüs uclarım hariç hisler geldi uçlarda cıkma var ama henüz his yok:)
benim cildimle alakalı olarak(yumuşaktır)gögüslerde yumuşak cok şükür boynumda belimde sırtımda agrılar yok ..sütyen askısı izi de yok bir sürü bikini aldım tatil için gün sayıyorum bekliyorum cicişleri giymek için sabırsızlanıyorum
aml. olmadan önce yakın cevrem büyük gögüslerimin benim özelligim oldugunu ve küçüldügünde de vasat olacagımı söylemişlerdi..benimde istedigim buydu dikkat cekmemek.....göze batmamak..
aml oldum herkez cok begendi iiki olmuşum..su an icin b ile c kap arasında gidip geliyorum henüz bedenim tam oturmadı ...
dip not:straplez ve sporcu atleti giymek süper bi duygu:)
sevgiler..

ne güzel yazmışsın sürecini; hemen söyleyeyim his olayı erken gelenler çok şanslı çoğunda uzun sürdü bu iş...ay o üşengeçlik bende de var ; doğru düzgün birşey kullanmadım 2 paket silikon bant ( tekli paket) dünya varmış koca memeleri taşımaktan kurtulmak büyük keyif:nazar: sana da sevgiler.

Slm gunaydin.ameliyat sonrasi 4.gunum. Ilk dusumu Sabah aldim. Ve ilk defa aynada ciplak gordum.bayilcak gibi oldum.dikislerden korktum ya.sanki acilcak dusucek gibi bi.his.oldu:(..sonra hemen kremimi surup sutyennimi goydim.bant.falan yok bende..

Agri kesici kullanmiorum artik.her iki gogsumde sert..AMA sutyen oncesi yapilan sargidan dolayi etim krsilmis..dikisler kendi aticak sanirim.doktorgel dikislerini alalim demedi cunku..simdilik bukadar.

Slm gunaydin.ameliyat sonrasi 4.gunum. Ilk dusumu Sabah aldim. Ve ilk defa aynada ciplak gordum.bayilcak gibi oldum.dikislerden korktum ya.sanki acilcak dusucek gibi bi.his.oldu:(..sonra hemen kremimi surup sutyennimi goydim.bant.falan yok bende..

Agri kesici kullanmiorum artik.her iki gogsumde sert..AMA sutyen oncesi yapilan sargidan dolayi etim krsilmis..dikisler kendi aticak sanirim.doktorgel dikislerini alalim demedi cunku..simdilik bukadar.

tuana2287 canım bence çok dikkatli ol duş falan alıyosun nemli kalmasın fön ile güzelce kurut göğüslerini. ilk baktığında aynen öyle bayılacak gibi oluyorsun ben hiç bakmamıştım 15 gün sonra doktorun bantlarını çıkardım ve baktığımda bayılıyordum resmen:34: zaman geçtikçe daha iyi olacaksın ve 1. aydan sonra iyi ki amelyat olmuşum lafını daha çok söyleyeceksin :34:

tuana2287 canım bence çok dikkatli ol duş falan alıyosun nemli kalmasın fön ile güzelce kurut göğüslerini. ilk baktığında aynen öyle bayılacak gibi oluyorsun ben hiç bakmamıştım 15 gün sonra doktorun bantlarını çıkardım ve baktığımda bayılıyordum resmen:34: zaman geçtikçe daha iyi olacaksın ve 1. aydan sonra iyi ki amelyat olmuşum lafını daha çok söyleyeceksin :34:
Dus sonrasi sadece havluyla kuruladim.ozaman fonle yapim bundan sonrada bisi olmaz dimi.islak.kaldisa bikereden:(
Ins.,cnm ya valla bakmicam artik.15 gun sonra falan bakarim:) sutyenle iyide ciplaga hazir diilmisim..bide hep sirt ustumu yattin v
Cnm? Benim belim agridi artik.yana donmek istiorum.

Son düzenleme:
bende ameliyat öncesi seninle aynı durumu yaşadım. hatta öyleki erik kadar filan olsunlar demiştim. doktorum ise küçültme değil dikleştirme yeterli demişti. şuan 85 b. şimdi normal boyuttalar ama keşke 80 yaptırsamıydım acaba diyorum. aslında doktorlar haklı çünkü iri bir bedende küçük gögüsler göze hoş gelmiyor. narin bir bedende de iri gögüsler çirkin duruyor. en güzeli vucut ölçülerine uygun boyutlar. ama biz küçük meme sevdiğimiz için vucudumuzla orantısına değil direk meme boyutuna takığız. bence ortasını bulun. :49:

keşke ileriyi bi görüp sonra karar verebilsek :) aynanın karşısında evirip çevirip bakmaktan yoruldum :) acaba çok küçük mü olur ay yoksa doktorum doğrumu söylüyor, adam onca yıl okumuş benden daha farklı bir görüşü olmasa böyle söylemez deyip duruyorum, 36- 38 beden giyiyorum, b ve c cup arası sanki ideal gibi geliyor, sen hangi ölçüde yaptırdın swet2006 ???

Senin göğüslerinin durumunu bilmiyorum ama benim sarkık ve gevşekti göğüslerim...benden hiç doku almadı Tuğrul bey, buna rağmen öğle bir toplamışki göğüslerim küçüldü...herkes küçültme mi yaptırdın ? diye soruyor.. yok sadece dikleştirme diyorum inanmıyorlar :)) gevşek dokuyu içeriden dikince toparlanıyor ve küçülmüş gibi duruyor...Tabi senin sarkıklığını bilemem..
95 C giyiyordum sonra 85 B giymeye başladım, şimdide 80 C oluyor...
Bu bedenler ideal büyüklükler bence .. ben uzun boylu sayılırım bedenimde cok normal duruyorlar, senelerdir gömleklerin pensi oturmaz yukarıda kalırdı, önlerini iliklediğimde içim gözükürdü hep atlet giyerdim.. Bir gömleği ilikleyip, pensin oturması bile acayip bir mutlulukmuş... :))

ha bir de gecen sene mayo aldım içi sütyenli cok beğendim, göğüslerim içine oturmadığı halde aldım bir inatla.. bu sene o mayoyu buldum " hah " dedim "seni bu sene giyeceğim görürsün sen " şaka bir yana hayırlısı olsun canım... nasıl mutlu olacakan öyle yaptır.

sevgiler..

ozdy'cım benimkilerde aynı şekilde yumuşacık ve malesef sarkık. büyük ihtimalle benimkide dikleştirme olduktan sonra küçülmüş gibi gözükecektir diye düşünüyorum. Yanlız bir de asimetri problemim var, yani benim aklımdaki büyüğü küçülterek eşitlik sağlamaktı ama doktoruma göre tam tersi olmalıymış, yani birde işin içine silikon giriyor, ve o da beni korkutuyor, hem göğüs ölçüsü olarka hem de sonuçta yabancı bir maddenin vücuduma girecek olması düşüncesi...

bu arada mayo için en güzelini yapmışsın, bende olsam aynı o şekilde bir tepki verir ve onu göyemedğim günlerin acısını çıkartırdım :) daha güzel ciciler alman dileğiyleee :)

Saol cnm benim 3 gun oldu ameliyat olali.dikkat etmeye calisiotum.AMA 13 aylik oglum vr onla zor.oluo.Annem bakio AMA.bana.gelmekistio.brnim en.korktugum sey iltihaplanma insolmaz.tavsiyeleriniz varmi.kizlar?

selam tuana;

bu ameliyatı iyi'ki olmuşum diyeceksin bizler gibi...ilk bir ay sıkıntılı evet ister istemez insan geriliyor bir aksilik olacak'mı diye ;kendini hiç kasma sadece dikkat et ...
sıkıntısız bir iyileşme süreci dilerim arkadaşım sevgiler

Sevgili Serap,

arkadaşımıza da söyledim yine söylüyorum "doktorum rencide oldu "demedim böyle de yorumlamadım, sadece kibarca şakanın yanlış anlaşılabileceğini söyledim. Etik bir konuya dikkat etmek istedim....Nedense arkadaşımız , alakasız, uzun, önce inkarcı sonra acıklayıcı gereksiz çarşaf çarşaf cevaplar vermiş... konuyu buraya getirmek de ayrı bir başarı olsa gerek :)

herkes anlamak istediğini anlamaya devam etsin..

sevgiler

Sevgili ozdy,

bende senin bu konuyu niye bu kadar uzattığını anlamadım; bir bardak suda fırtına koparmanın ne anlamı var? Ben kendisini tanımam etme seninle yazıştığım kadar yazışmadım c1186 ile; kızın yaptığı kendi memeleri ile ilgili yorum...ne süt bezleriyle nede süt kanallarıyla ilgisi var şakasının...vallahi konuyu etik bir konu haline nasıl getirdin oda ayrı bir başarı,arkadaşın fikri ne anlatmak istediği çok acık ve net zaten...altında alt niyet aramayan herkes anlamış zaten şakalaşma devem etmiş...
sevgiler.

Ben geçtiğimiz pazartesi yani 27 sinde ameliyat oldum görmeye hala cesaret edemiyorum.. Şimdilik ağrım yok ama yatmaktan fazlasıyla sıkıldım.. Sosyal hayata ne zaman dönebilirim acaba?

Ben geçtiğimiz pazartesi yani 27 sinde ameliyat oldum görmeye hala cesaret edemiyorum.. Şimdilik ağrım yok ama yatmaktan fazlasıyla sıkıldım.. Sosyal hayata ne zaman dönebilirim acaba?

Nurr çok geçmiş olsun. Ben ameliyat olalı tam 1 ay oldu. Bugün dr kontrolüm vardı. Bir göğsüm hala biraz şiş. Ama dr. um Ercan Bey 'e rastlamış olmam ve onun sihirli elleri sayesinde şu an sosyal hayatın içinde mutlu mesut çok rahat hareket ediyorum.Herşey gönlümce olu diyebilirim.Dr. um artık spor bile yapabileceğimi söyledi. Tabi ki burada ,bize de dr. umuzun sözünen çıkmamak, tavsiyelerini yerine getirmek düşüyor.Bence kendini korkutma öyle bakılmayacak bir durum olmuyor. 1 ay olmasına rağmen benim dikişlerim gayet iyi. Üstelik şekilleri de tam damla şeklinde.İnşallah her şey yolunda devam eder.:nazar:

ozdy'cım benimkilerde aynı şekilde yumuşacık ve malesef sarkık. büyük ihtimalle benimkide dikleştirme olduktan sonra küçülmüş gibi gözükecektir diye düşünüyorum. Yanlız bir de asimetri problemim var, yani benim aklımdaki büyüğü küçülterek eşitlik sağlamaktı ama doktoruma göre tam tersi olmalıymış, yani birde işin içine silikon giriyor, ve o da beni korkutuyor, hem göğüs ölçüsü olarka hem de sonuçta yabancı bir maddenin vücuduma girecek olması düşüncesi...

bu arada mayo için en güzelini yapmışsın, bende olsam aynı o şekilde bir tepki verir ve onu göyemedğim günlerin acısını çıkartırdım :) daha güzel ciciler alman dileğiyleee :)

Economicus:) bir gogsune asimetriden oturu silikon takviyesi bile onerdiyse eger doktor goguslerin abarttigin kadar da buyuk degil demekki diye dusundum ben?? Ben Ozdy arkadasimin goguslerini bizzat canli canli gordum. Cok guzellerdi elbette ama kendisine bile takildim - bana kalsa bunlara silikon bile olurdu - diye:) o derece kuculmuslerdi nasil diyim genc kiz memesi gibi:) ( malum ben buyutturdum gozum hala daha iri memelerde:) bizlerde de hep daha buyuk silikon mu konsaydi kaygisi oluyor hep mesela. Ama sweet arkadasin da dedigi gibi doktorlarimiz kisinin kendi vucuduna en uyumlu memeyi yapiyorlar. Onca yil okumuslar ve yillardir b isi yapiyorlar. Anormal bir sonuc cikarmayacaklardir emin ol. Merak ettigim iki doktorla gorustum demistin. Diger gorustugun doktorun yaklasimi ne olmustu acaba??

Nurr çok geçmiş olsun. Ben ameliyat olalı tam 1 ay oldu. Bugün dr kontrolüm vardı. Bir göğsüm hala biraz şiş. Ama dr. um Ercan Bey 'e rastlamış olmam ve onun sihirli elleri sayesinde şu an sosyal hayatın içinde mutlu mesut çok rahat hareket ediyorum.Herşey gönlümce olu diyebilirim.Dr. um artık spor bile yapabileceğimi söyledi. Tabi ki burada ,bize de dr. umuzun sözünen çıkmamak, tavsiyelerini yerine getirmek düşüyor.Bence kendini korkutma öyle bakılmayacak bir durum olmuyor. 1 ay olmasına rağmen benim dikişlerim gayet iyi. Üstelik şekilleri de tam damla şeklinde.İnşallah her şey yolunda devam eder.:nazar:

Teşekkür ederim.. Çok geçmiş olsun size de ayy ne güzel ya :)) Darısı başıma :)) ama çok sabırsız biriyim bir an önce rahat hareket edebilmek istiyorum. Bir hafta sonra filan rahat ederim diye düşünüyorum da bakalım artık :)

Back
X