Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben bayramdan sonra gideceğim muayeneye.Yapacaktır ,en son bir ay öncede elle muayene yapmıştı.Tabi ben ne amaçla baktığını bilmiyordum ama senin durumundan sonra bende anladımki doktor onu kontrol etti.Benim elime birşey gelmiyor,umarım yoktur.Şekli falan nasıl ayla.Ben değişikliği hissediyorum.Yavaş yavaş aşağı iniyor göğüsler.Benim göğüs aralığım yoktu ameliyattan sonra.Görüncede çok şaşırmıştım neden böyle acaba demiştim.Şimdi göğüs aralığım falan oluştu.Tek derdim birinin büyük olması.Çok canımı sıkıyor hemde.Başta eşittiler neden sonradan böyle oldu anlamıyorum.Yada şöyle bir ihtimal var:Zaten biri büyüktü,ben ameliyat sonrası şişlikten o farkı hissedemedim.Göğüsler şeklini aldıkça gerçek ortaya çıktı.:)Offffffffffffffffffffffffffff
Doktor ne diyecek bakalım.

bende bu dertten yakınıyorum ne yazık ki.sırt ağrılarından bıktım,hele alış verişe çıkmak bi işkence oluyor beni için.isteğidim sutyeni alamıyorum:çok üzgünüm: omuzlarımda askı izleri bile var! kısacası bende kurtulmak istiyorum ama öğrenciyim ve maliyetini karşılayabileceğimi sanmıyorum:1no2: ssk nın karşıladığını duymuştum.öyle bişey varmı?bilgilendirirmisiniz beni?

Ben bayramdan sonra gideceğim muayeneye.Yapacaktır ,en son bir ay öncede elle muayene yapmıştı.Tabi ben ne amaçla baktığını bilmiyordum ama senin durumundan sonra bende anladımki doktor onu kontrol etti.Benim elime birşey gelmiyor,umarım yoktur.Şekli falan nasıl ayla.Ben değişikliği hissediyorum.Yavaş yavaş aşağı iniyor göğüsler.Benim göğüs aralığım yoktu ameliyattan sonra.Görüncede çok şaşırmıştım neden böyle acaba demiştim.Şimdi göğüs aralığım falan oluştu.Tek derdim birinin büyük olması.Çok canımı sıkıyor hemde.Başta eşittiler neden sonradan böyle oldu anlamıyorum.Yada şöyle bir ihtimal var:Zaten biri büyüktü,ben ameliyat sonrası şişlikten o farkı hissedemedim.Göğüsler şeklini aldıkça gerçek ortaya çıktı.:)Offffffffffffffffffffffffffff
Doktor ne diyecek bakalım.

Benfiknur, canım, hiç bunu dert etme. Kadınların çok büyük bir yüzdesinde göğüs asimetrisi vardır, biri diğerinden büyüktür. Benim de öyleydi ameliyattan önce. Bu o kadar doğal ki, sen detaylı incelemezsen dikkat bile çekmez.

Benim sertlikler şekilsiz.Belki 1 tane ben şekilsizliğinden emin olamıyorum:) Bahar'a ve diğerlerine de doktorları bunun çok doğal olduğunu söylemişler.

Ben kilometrelerce uzaktayım, doktoruma muayene ettiremiyorum. Hoş, İzmir'deyken de elle muayene edilmemişti, ben bulup söylemiştim:) Bu açıdan da şanslısın, rahat ol.

Benim göğüsler yumuşadı ve normal şeklini aldı diye düşünüyorum. Areolalar biraz şekilsiz sadece, tam yuvarlak değil. Sen doktorundan hiç şüphelenme. Ben de ona gidecektim ve geçen yıl bile görüşüp gün almaya çalışmıştım, izine çıkıyordu, kısmet. Seninki 3 saatte yapıp ameliyatı yusyuvarlak çıkarmış, ince dikişli, benimki 1,5 saatte. Ve benim sargılarım akşam olduğum ameliyatın sabahında açıldı. Derken tek tarafta bir parça açılma oldu. Ama yine de ben önemli bir sorun olmadığını düşünüyorum ve ameliyat olmaktan dolayı mutluyum.:)

merhaba surısurı;
ben tayfun hocayı bu sektorde çalıştığım için daha kolay seçtim ve buldum.çevremde ki her insan tayfun hocayı işaret etti.hem insanlığı hem hekimliği karar vermeme yardımcı oldu.tabi birkaç sonucunu da görmedim değil:kedi: ben kısmetse gun sayıyorum...şafağım 5 gün...ben dışarıda ameliyat olacağım.yaklaşık maliyet 4000tl den başlıyor.ben yine de estetik işinin birazda şans işi olduğunu düşünüyorum.beklentileri çok iyi aktarmak lazım.ve sonucta nelerin olabileceğini.mesela ben istiorum ki bit kadar memem olsun :KK70: ama maalesef tayfun hocam kabul etmiyor.hem emzireceksin,hem his kaybı olmayacak hemde vucuduna orantılı olacak dedi.en sonun da c cup olmasında anlaştık.bu güne kadar bildiğim 85 beden de hayal oldu.meğersem bu sırt ölçüsüymüşkafamçokkarıştı yaaa daha neler dedimm ama b olaydıı daha iidi...neyse işte böle arkadaşlar.umarım bende geri dönüşümde ve sonrasında umutla yazanlar arasında olacağım...

bende bu dertten yakınıyorum ne yazık ki.sırt ağrılarından bıktım,hele alış verişe çıkmak bi işkence oluyor beni için.isteğidim sutyeni alamıyorum:çok üzgünüm: omuzlarımda askı izleri bile var! kısacası bende kurtulmak istiyorum ama öğrenciyim ve maliyetini karşılayabileceğimi sanmıyorum:1no2: ssk nın karşıladığını duymuştum.öyle bişey varmı?bilgilendirirmisiniz beni?

Merhaba Lirya benim bir komşum devlet hastanesinde oldu, ama plastik cerrahi öğrencilerine eğitim hastası oldu. sanırım para vermedi diye biliyorum, paran yoksa onu araştırabilirsin.

arkadaşlar ameliyat olalı iki ay oldu. artık şu cicili bicili sütyenleri ne zaman giyebiliriz fikri veya bilgisi olan var mı?

merhaba surısurı;
ben tayfun hocayı bu sektorde çalıştığım için daha kolay seçtim ve buldum.çevremde ki her insan tayfun hocayı işaret etti.hem insanlığı hem hekimliği karar vermeme yardımcı oldu.tabi birkaç sonucunu da görmedim değil:kedi: ben kısmetse gun sayıyorum...şafağım 5 gün...ben dışarıda ameliyat olacağım.yaklaşık maliyet 4000tl den başlıyor.ben yine de estetik işinin birazda şans işi olduğunu düşünüyorum.beklentileri çok iyi aktarmak lazım.ve sonucta nelerin olabileceğini.mesela ben istiorum ki bit kadar memem olsun :KK70: ama maalesef tayfun hocam kabul etmiyor.hem emzireceksin,hem his kaybı olmayacak hemde vucuduna orantılı olacak dedi.en sonun da c cup olmasında anlaştık.bu güne kadar bildiğim 85 beden de hayal oldu.meğersem bu sırt ölçüsüymüşkafamçokkarıştı yaaa daha neler dedimm ama b olaydıı daha iidi...neyse işte böle arkadaşlar.umarım bende geri dönüşümde ve sonrasında umutla yazanlar arasında olacağım...

cevabın için çok teşekkür ederim BADEMKIZ,bende senin gibiyim istiyorumki çok çok. çok...küçük olsun okadar bıkmışımki büyüklüklerinden artık:KK43:allah sağ salim sıhhatle olmayı nasip etsin sana(olmak isteyen herkese)...olduğun zaman tecrübelerini bizimle paylaşırsın artık:)

ben de çok çok küçük istemiştim ama doktorum en başından vücudunla orantılı olacak dedi çok kesin bir dille :) dediği gibi de yaptı, şimdi bakıyorum da en iyisini doktorum biliyormuş diyorum.

Arkadaşlar slm. Uzun zamandır aranıza katılmayı düşünüyordum ve bugün nihayet katıldım a.s. Ben 70 kg. biriyim. Evlendiğimde 50 kg. göğüslerimde 85 idi. Kilo alınca haliyle 95 beden oldular. Görüntümden oldukça şikayetçiyim. ışim gereği sürekli oturan bir insanım ve bu yüzden kilo aldım maalesef. Kilo verince göğüslerin küçüldüğünü duydum, doğru olabilir. Omuzlarım südyenden oyulmuş durumda, sırt ve bel ağrım var. Nisan ayına kadar kilo vermeyi planlıyorum, versemde toplatmam gerekecek büyük ihtimal, çünkü oldukça iriler ve sarkacaklardır. Ameliyat olmayı planlıyorum. Ankara'da yaşayan ve bana işinin ehli bir dr. önerecek var mı? SSK karşılıyor mu acaba? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler...

Merhaba Lirya benim bir komşum devlet hastanesinde oldu, ama plastik cerrahi öğrencilerine eğitim hastası oldu. sanırım para vermedi diye biliyorum, paran yoksa onu araştırabilirsin.

cevabın için teşekkürler oceanicsix.bende kobay gibi olmak istemiorm :çok üzgünüm: bi süre daha bekleyip iyi bir yerde olmak en akıllıca sanırım.

Ethimoscum,biz öyle bıkmışızki yıllarca o büyüklükleri taşımaktan,olsun bitsin,minicik kalsın istiyoruz.Ama doktorumuzun dediği gibi,herkesin vücuduna yakışan bir duruş var.Kaldıki ilk bir hafta sadece yatarak gördüğüm için onların sırf üst kısımdan ibaret gibi sanıp,aman aman ne üzülmüş kahrolmuştum çok küçük olmuşlar diye:)Neden iyice konuşmadan yattım o masaya dedim durdum.Oysaki bütünü hiçde küçük değilmiş.Anladığım kadarıyla bu forumdan,hemen hemen bütün doktorlar cup C 'ye düşürüyor.Benimkide öyle.Sanırım ideal göğüs bedeni bu....
Sevgili Lirya,kararın çok yerinde.Elbette kötü olacak diye birşey yok ama......iyi,tecrübeli bir doktora ameliyat olmak çok önemli arkadaşım.Parasız yaptırayım derken kötü sonuç almak insanı kahreder sonrasında.

cevabın için teşekkürler oceanicsix.bende kobay gibi olmak istemiorm :çok üzgünüm: bi süre daha bekleyip iyi bir yerde olmak en akıllıca sanırım.

Liryacığım ben öğrencisin ve uzun dönem para toplayamazsın diye önermiştim sadece. Tabii ki ehil ellerde yaptırmak önemli. Ben Aylin hanıma yaptırdım çok memnunum mesela, parasız olsun deyip devlet hastanesine gitmedim.

arkadaşlar ameliyat olalı iki ay oldu. artık şu cicili bicili sütyenleri ne zaman giyebiliriz fikri veya bilgisi olan var mı?

canim bende ameliyat olali 3 ay oldu ben ilk defa bu hafta iki kere normal sutyen giydim ama bir kac saatlik evde hala sporcu sutyenimi giyiyorum sanirim alistim hic rahatsiz etmiyor cunku :) ama artik cicili bicilileri de giyebiliriz diye dusunuyorum

kızzzzzzlar yaaa;wala şafak 5 ve ben tırmaya başladım yahu:nazar: gelen gideni aratmasın diee...aslına bakarsanız ben geçen hafta hiç uyuyamadım.bunun nedeni gördüğüm bir meme idi.kız 18 yaşında ve göğüslerini küçültmüş ama vala ninemin memesi daha güseldi :KK70: tırsstım tabiki de...neyse ki sonradan daha iyi örnekleri gördüm.bu yuzaden biraz korktum...ama herhalde normal olsa gerek.ama sizlerin yazdıklarını okuyunca rahatlıyorum.bende anamın elinden kurtulur kurtulmaz buraya yazacağım...

arkadaşlar bn cerrah paşa tıp fakültesine gidip orda yaptırmak istiyorum küçültmeyi orda tavsiye edebilceğiniz bir doktor varmı

slm kızlar sılıkon taktıran arkadaslara bı sorum var bı suredır kk da dogal gogus buyutme yontemlerını arastırıyorum ve yaklasık bı haftadırda uyguluyorum ozellıkle gogus egzersızlerı ve masaj cok ıyı gelıyor sankı buyume saglanıcak gıbı hatta yapmaya baslayalı kısa sure olmasına karsın bı dolgunlasma var hanı adetten once bı dolgunluk olurya ona benzer ben bu sekılde bı sonuc alacagıma ınanıyorum bu nedenle sılıkondan vazgecer gıbıyım sızler bu yontemlerı denedınızmı acaba sılıkondan once bende son care olarak sılıkon taktırırım artık dıyorum en azından denemekte fayda var

X