- 8 Haziran 2009
- 2
- 0
-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.321
dun kontrole gıttım dıkıslerım baya kanamıstı doktor zorlamıssın dedı haftayada dıkıslerı aldırmak ıcın gıdıcem canım bende asıstan yoktu yada ben bılmıyorum ben vakıfta olmadım amelıyatı ozelde oldum aydın bey oraya geldı
bu arada sıslıklıer ne zaman ınıcek memem sankı patlamaya hazır bomba gıbı ve yanında bıraz morarma olmus alt kısmında da bıraz potluk var onlar gecıcek mı yıne cok soru sordum :)
kızlar bırsey daha sorucam burda bır arkadas resımde koymustu hatta mark&spencer dan bır modeldı sporcu sudyenıydı teyzem bana gıtmıs almıs ordan amelıyattan sonra bunu verıyoruz demısler normal sudyen gıbı bırsey zaten buyukte geldı gıdıp degıstırıcem ama o resmı bulamadım cok guel yanlarıda balenlı mıydı neydı bır yardım lutfen
arkadaşlar eğer iki memeden toplamda 1000 gram çıkarsa sigorta otomatikman karşılıyormuş. yalnız bunun üzerinde fazlaca durmak lazım çünkü bazı doktorlarımıza paranın yüzü sıcak geliyor. doktora şunu belirtmek gerekli eğer sigorta karşılarsa ameliyat olunabileceği yoksa ameliyat olunamayacağı. ve emin olun sigorta bunu karşılıyor ama dediğim gibi bazı hastaneler ve doktorlar uğraşmak istemiyor.
kızlar bırsey daha sorucam burda bır arkadas resımde koymustu hatta mark&spencer dan bır modeldı sporcu sudyenıydı teyzem bana gıtmıs almıs ordan amelıyattan sonra bunu verıyoruz demısler normal sudyen gıbı bırsey zaten buyukte geldı gıdıp degıstırıcem ama o resmı bulamadım cok guel yanlarıda balenlı mıydı neydı bır yardım lutfen
saol canım benım aldıgımda senın dedıgın gıbı bır kutuda ıkı tane var beyaz o zaman onu gerı goturup kucuk bedenını alıyım cunku bu cok buyuk geldı tekrar saol canımbahar82 ameliyat sütyrni deyince gene olarak biliyorlar ama bazı bilmeyenler çıkıyor arada. Ben ilk aldığımda bana normal sporcy sütyeni verdiler ve göğsümü tam kavramadığı için dikişlerimde yüzülme olmuştu. Ameliyat sütyeni 1 kutuda 2 tane satılıyo beyaz renkli başka rengi yok. Çalışanlar ölçüm göğüsünü sana uygun modeli veriyorlar.. Balenli değildi benim kullandığım ama ben çok memnun kaldım o sütyenden halada arada kullanıyorum...
saol canım bugun gıdıp sudyenımı degıstırdım bır daha dısarı cıktıgımda da senın dedıgıne bakıyım sen ne kadara aldınArkadaşlar Ayyıldız'ın sporcu sütyeni en rahatı önden ilikleniyor, arkaya uzanmak ilk günlerde zor çünkü. Kodu 860'tı sanırım. Aylin hanım özellikle onu istemişti, bulamazsan Kom Serena olabilir ama Ayyıldızdan al mutlaka demişti. Ben artık gece yatarken çıkarıyorum bayaa rahatladım
saol canım bugun gıdıp sudyenımı degıstırdım bır daha dısarı cıktıgımda da senın dedıgıne bakıyım sen ne kadara aldın
ssk karşılıyor ama doktora gene de muayne parası vermek gerekiyor mu? beni bilgilendirirsen çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...
canım çok geçmiş olsun bende 10 gün içinde olucam kısmetse:)) tam şeklinin oturması biraz sürer endişelenme fakat sigara kullanıyosan sakın kullanma bi süre o çok olumsuz etki yapıoumuş gerçi doktorun söylemiştir zaten...canım bu arada sen hangi doktora ameliyat oldun memnun kaldınmı öneriyomusun? ben kararsızım yakup avşarı düşünüyorum ama bilemiyorum bide fuat yükseli duydum
canım o kullandıgın kremı doktor bana soylemedı esmer oldugum ıcın ızlerın zaten tamemem kaybolmayacagını soyledı bu persembe gıdıp dıkıslerımı aldırıcam acaba o zamam mı soylıcek sen ne zamandan berı kullanıyorsun bu kremıBen ameliyat olalı yaklaşık 3 ay oldu...bana sanki cok daha uzun oldu gibi geliyor ..memeler yavaş yavaş şekillniyor... şu anda Contractubex jel kullanıyorum dr.skar izlerini duzelteceğini ve beyazlatacağını söyledi ..herşeyde olduğu gibi bundada sabırsızım ..aranızda mutlaka kullanan vardır etkisini ne zaman gösteriyor acaba yada gercekten faydası varmı...bilmek isterim..3 yakadar sonrada bir operasyonum daha var ...potluklar icin...inşallah herşey yolunda gider.. yeni operasyon geciren arkadaşlara gecmiş olsun
canım o kullandıgın kremı doktor bana soylemedı esmer oldugum ıcın ızlerın zaten tamemem kaybolmayacagını soyledı bu persembe gıdıp dıkıslerımı aldırıcam acaba o zamam mı soylıcek sen ne zamandan berı kullanıyorsun bu kremı