Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba

sorunumuzu yaşayan bilir değil mi? gömlek giyemek mesela. illa ki bi çatal iğne vurulacak düğme aralarına... ben mi sorun yapıyorum derdim hep... burayı okuyunca gördüm... ama şunu da merak etmeden yapamıyorum. 90DD ölçüleri büyük mü yoksa ben mi abartıyorum... yorumlarınızı bekliyorum.

Tekrar gecmiş olsun... banada özel önerilmişti ama zaten hastaneye yerleşmiştik...morarma normal ama inan aydın beyin ameliyatlarında az o morarmalar zamanla geciyor...potluklarda acılıyor...bendede vardı zamanla acıldı zaten dr. tekrar bir operasyon daha yapacağını söylemişti bana tam olarak oturmasını bekliyoruz..3 ay kadar sonra tekrar skarlar icin duzeltme yapacak...şişliklerde iniyor buz dene işe yarıyor...fazlaca zorluyorsun sanırım...bende hic kanama ve acılma olmadı....eşim bana cok iyi baktı sağolsun...ayrıntıları özelden yazabilirsin....sutyen icinde aynı model komdada var ve fiyatı daha uygun...gene toplayıcı olarak gecer...huzur mağzalarında bulunuyor...oraya bakabilirsin..

ameliyat sütyeni diyince veriyorlar canım mark&spencerda

arkadaslar meme küçültme konusunda yakup avşar hakkında bilgisi olan var mı burun konuusnda gayet iyi olduğunu duydum fakat meme küçültme konusunda kimse kendisiyle ilgili yorum yapmamış bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

ssk karşılıyor ama doktora gene de muayne parası vermek gerekiyor mu? beni bilgilendirirsen çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...

bahar82 ameliyat sütyrni deyince gene olarak biliyorlar ama bazı bilmeyenler çıkıyor arada. Ben ilk aldığımda bana normal sporcy sütyeni verdiler ve göğsümü tam kavramadığı için dikişlerimde yüzülme olmuştu. Ameliyat sütyeni 1 kutuda 2 tane satılıyo beyaz renkli başka rengi yok. Çalışanlar ölçüm göğüsünü sana uygun modeli veriyorlar.. Balenli değildi benim kullandığım ama ben çok memnun kaldım o sütyenden halada arada kullanıyorum...

saol canım benım aldıgımda senın dedıgın gıbı bır kutuda ıkı tane var beyaz o zaman onu gerı goturup kucuk bedenını alıyım cunku bu cok buyuk geldı tekrar saol canım

Arkadaşlar Ayyıldız'ın sporcu sütyeni en rahatı önden ilikleniyor, arkaya uzanmak ilk günlerde zor çünkü. Kodu 860'tı sanırım. Aylin hanım özellikle onu istemişti, bulamazsan Kom Serena olabilir ama Ayyıldızdan al mutlaka demişti. Ben artık gece yatarken çıkarıyorum bayaa rahatladım

saol canım bugun gıdıp sudyenımı degıstırdım bır daha dısarı cıktıgımda da senın dedıgıne bakıyım sen ne kadara aldın

ssk karşılıyor ama doktora gene de muayne parası vermek gerekiyor mu? beni bilgilendirirsen çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...

canım ben üniversite hastanesinde olacağım. onun için hoca farkı istiyorlar. diğer hastanelerde durun ne pek bilmiyorum ama hani bıçak parası dedikleri mevzu olabilir. kolay gelsin bir an önce kurtulman dileği ile.

şu sıralar çok heyecanlıyım 3 temmuzu bekliyorum. az kaldı ama azz. sabırrr :)

Arkadaşlar umarım isteyen herkes olur bu ameliyatı. Ben olalı iki haftayı geçti, gün geçtikçe güzelleşiyor. Şişlikleri iniyor, morluk kalmadı artık, dikişler kapandı iyice, füze halleri aşağı inmeye başladı. Son şeklini alması için 3 ay demişti doktorcuğum, bekliyorum, çabuk geç 3 ay. Daha önce olanlar acaba sizin ne zaman şekillendi tam olarak.

canım çok geçmiş olsun bende 10 gün içinde olucam kısmetse:)) tam şeklinin oturması biraz sürer endişelenme fakat sigara kullanıyosan sakın kullanma bi süre o çok olumsuz etki yapıoumuş gerçi doktorun söylemiştir zaten...canım bu arada sen hangi doktora ameliyat oldun memnun kaldınmı öneriyomusun? ben kararsızım yakup avşarı düşünüyorum ama bilemiyorum bide fuat yükseli duydum

Çok sağol canım ya . Ben Aylin Karanlık'a ameliyat oldum. Meme konusunda muhteşem bence, süper küçültüp toparladı wallazemuszemus. Yakup bey burun konusunda iyi sanırım, burda hep öyle yazıyo, Fuat beyi duymadım. E hadi sana kolay gelsin bakalım, takip ederiz burdankaydirigubbakcemile

teşekkür ederim canım bende araştırcam bikaç hafta işte en geç 10 temmuz gibi olmak istiyorum bir an önce iyleşim diye .....seneye evlilik var çünkü çabukcak iyleşmem lazım:)) bu arada aylin hanım hangi hastanede yaptı ameliyatı bide ne kadara mal oldu canım

Ben ameliyat olalı yaklaşık 3 ay oldu...bana sanki cok daha uzun oldu gibi geliyor ..memeler yavaş yavaş şekillniyor... şu anda Contractubex jel kullanıyorum dr.skar izlerini duzelteceğini ve beyazlatacağını söyledi ..herşeyde olduğu gibi bundada sabırsızım ..aranızda mutlaka kullanan vardır etkisini ne zaman gösteriyor acaba yada gercekten faydası varmı...bilmek isterim..3 yakadar sonrada bir operasyonum daha var ...potluklar icin...inşallah herşey yolunda gider.. yeni operasyon geciren arkadaşlara gecmiş olsun

guzelnurcın canımbende meme asımetrısı vardı bır gogsum 80 dıgerı de neredeyse 90 dı sımdı ıkısıde 80 olmus aldıgım sutyen 80 gayet ıyı oldu ıkısınede hemde amelıyatlı gogsum hala sıs ne guzelmıs ıkı gogsun olcusununde aynı olması

canım o kullandıgın kremı doktor bana soylemedı esmer oldugum ıcın ızlerın zaten tamemem kaybolmayacagını soyledı bu persembe gıdıp dıkıslerımı aldırıcam acaba o zamam mı soylıcek sen ne zamandan berı kullanıyorsun bu kremı

Ben henuz bir haftadır kullanıyorum
dikişler tamamen iyileşince aldım...tenim beyaz olduğu icin tamamen kaybolacağını söyledi..bu da beni mutlu etmişti o zaman...
skarlar hala pembe ama duzelecek zamanla sanırım...sabır...gittiğinde genede sor dr.bende ay sonu ziyaret edeceğim kontrol icin..senin nasıl gecti dr. göruşmen ve ameliyatın inşallah bir zorlukla karşılaşmamışındır..kaydirigubbakcemile5.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…