- 17 Nisan 2009
- 14
- 0
-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.181
Peyman ben yakında ikinciyi olacağım canım.
Başta belli olmadı ama sonradan birisinin daha küçük old. farkettik. Onu yaparkende dikişin başladığı iç yerlerde biraz potluk var onlarıda düzeltecek. Ama 2. için 3 ayın dolması gerekiyor. Benim şimdi tam 3 ay doldu. 23 nisan gibi düşünüyorum.
bende ameliyat olalı 1 ay oldu...hala şişlikler war bi göğsüm diğerine göre biras daha büyük bi meme ucu diğerine göre daha yukarda...doktoruma göre bu durum normalmiş şişliklerden dolayı asimetri sorunu yaşanabilirmiş...sizde böyle bi durumla karşılaştınız mı??ameliyat sonrası şekil olarak memnunmusunuz??
peyman bende ameliyat olalı 1 ay oldu...hala şişlikler war bi göğsüm diğerine göre biras daha büyük bi meme ucu diğerine göre daha yukarda...doktoruma göre bu durum normalmiş şişliklerden dolayı asimetri sorunu yaşanabilirmiş...sendeki küçüklük farkı ne kadar direk farkediliyo mu kıyafet giydiğinde ...
bende burdan arastirim bakalim, iycene karar verirsem siz de haber ederim, zaten hemen yapamam kizim halen emmiyor, daha 10 aylik olmadi
benim boyun fıtığım var ve göğüsler ağrımı fazlalaştırıyor boyun ve bel ağrısı olanlara eğer göğüslerde büyükse heyet rapor çıkarıyor ve para ödemiyorsunuz.az kaldı bakalım neler olacak.ameliyat sonrasını mutlu bir şekilde paylaşırım inş
bana kimse cvp vermiyor