- 18 Nisan 2008
- 1.228
- 2
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.141
hah şöle bende noluyoss dedim sağol cevap için alkisalkisalkiscanım çok sarkıktı benimkiler o yuzden sutyenle toplanınca haliyle dd gibi büyük bi bedene denk geliyodu onunda ustten taşıyodu şimdi sarkan kısmı yok ve dik olan kısmı d bedene denk geliyo yani bi beden küçüldü ama artık sarkık değil ve o sarkan kısım 1kg cıvarındaymış ordaki sarkan fazlalıkda yok çok şükür:lepi: ne kadar hafifilediğimi düşün artık:teytey: senin sarkık değilse o kadar çıkmayabilir haklısın canım aman zaten o kadar olmasın çok sıkıntı veriyodu az ve öz olsun seninkidesengözlerimebaksanab
a.s.a.s.
yani ya 1mayısta geliyon ki o çok yakın ya 19 mayısta bu ay başka resmi tatil yok sengözlerimebaksanab korkma bacım ne korkuyon parayı halledemedim halletsem varya ilk işim doktora vınn inşllah istediğin gibi olur herşey öperim Şenizameliyati olan arkadaslar gecmis olsun bende gun sayiyorum artik turkiyeye gelmeme iyice az kaldi benim geldigim gun heryer resmi tatil sonraki gun yada en gec 2 gun sonra bende doktora gidip gun alicam cok istiyorum bu ameliyati olmayi ama icten ice de korkuyorum sanki:)