Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım çok sarkıktı benimkiler o yuzden sutyenle toplanınca haliyle dd gibi büyük bi bedene denk geliyodu onunda ustten taşıyodu şimdi sarkan kısmı yok ve dik olan kısmı d bedene denk geliyo yani bi beden küçüldü ama artık sarkık değil ve o sarkan kısım 1kg cıvarındaymış ordaki sarkan fazlalıkda yok çok şükür:lepi: ne kadar hafifilediğimi düşün artık:teytey: senin sarkık değilse o kadar çıkmayabilir haklısın canım aman zaten o kadar olmasın çok sıkıntı veriyodu az ve öz olsun seninkidesengözlerimebaksanab
a.s.a.s.:nazar:
hah şöle bende noluyoss dedim sağol cevap için alkisalkisalkis
ameliyati olan arkadaslar gecmis olsun bende gun sayiyorum artik turkiyeye gelmeme iyice az kaldi benim geldigim gun heryer resmi tatil sonraki gun yada en gec 2 gun sonra bende doktora gidip gun alicam cok istiyorum bu ameliyati olmayi ama icten ice de korkuyorum sanki:)
yani ya 1mayısta geliyon ki o çok yakın ya 19 mayısta bu ay başka resmi tatil yok sengözlerimebaksanab korkma bacım ne korkuyon parayı halledemedim halletsem varya ilk işim doktora vınn :eek: inşllah istediğin gibi olur herşey öperim Şeniz

Benim göğüslerim 80 c den 80 b ye düştü :)
Neden küçük istiyorsunuz yaw 75 bedenler silikon için koşuyorlar doktora.. :)
Üstelik memişler ne kadar küçük olursa o kadar büyük göbüş olyuyor unutmayın.

haklısın arkadaşım her halimize şükür SİNAGAME ve ben bazen kaptırıyoruz VUR DİYİNCE ÖLDÜRÜR CİNSTEN hele SİNAGAME dediğin gibi allah ömür verir çoluk çocuğa karışınca deforme olursa toparlatman mantıklı ablacım artık göğüslerine hala büyük deme küstürürsün hehe birde sporcu sütyenini ne kadar kullandın artık takmıyorsun heralde ben yatarken çıkartıyorum ama hoşuma gitti devamlı kullanabilirim LAVERNA neden antalya bişimi kaçırdım bacım gerçi olda nerde olursan ol sonuç önemli HOME belki ameliyatsızda dikleştirirsin seni kararsız gördüm yinede herşey gönlünce olsun BAHAR82 az kalmış ha gayret ve PARESSSSSS allah seninde gönlünün muradını versin denkleştirirsin umarım gün doğmadan neler doğar unutma

Ben ameliyat olalı 20 gün oldu. 1 haftadır krem sürüyorum fena kaşınıyor. Hala gece yüz üstü yatamadığım için sürekli uyanıyorum. Sütyen konusunu doktoruma sordum (Gece gündüz ameliyat sütyeni kullanıyorum) Geceleri yataarken çıkartsam olur mu? diye; "Hayır sürekli takmaya devam et birkaç hafta sonra gündüzleri takmasan da olacak ama geceleri mutlaka takmaya devam ediceksin" dedi.
Geceleri hareketsizlikten memeler şiştiği için özellikle geceleri takmak gerekiyormuş.

Geceleri hareketsizlikten memeler şiştiği için özellikle geceleri takmak gerekiyormuş.
haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tüh bende tam tersini yapıyordum napalım takacağız demekki yatarken sağol arkadaşım

haklısın arkadaşım her halimize şükür SİNAGAME ve ben bazen kaptırıyoruz VUR DİYİNCE ÖLDÜRÜR CİNSTEN hele SİNAGAME dediğin gibi allah ömür verir çoluk çocuğa karışınca deforme olursa toparlatman mantıklı ablacım artık göğüslerine hala büyük deme küstürürsün hehe birde sporcu sütyenini ne kadar kullandın artık takmıyorsun heralde ben yatarken çıkartıyorum ama hoşuma gitti devamlı kullanabilirim LAVERNA neden antalya bişimi kaçırdım bacım gerçi olda nerde olursan ol sonuç önemli HOME belki ameliyatsızda dikleştirirsin seni kararsız gördüm yinede herşey gönlünce olsun BAHAR82 az kalmış ha gayret ve PARESSSSSS allah seninde gönlünün muradını versin denkleştirirsin umarım gün doğmadan neler doğar unutma

ablacım 2.5 aydan sonra normal sütyene geçebilirsin dedi doktorum hemen geçtim bende hatta çok sıkıldığımı gördü bu sporcu sütyeninden yak gitsin dedi:jeyyar: ama muayene sırasında göğüslerin tam şeklini almadı alıcak ve biraz daha haliyle yerçekiminden dolayı aşağı inicek dedi akşamları yatarken sütyen takmasanda olur dedi ama ben biraz daha aşağı insin istemiyorum böyle çok mutluyum o yüzden sporcu sütyenini yatarken takıyorum zaten yumuşacık yatarken sıkıntı yaratmıyo bende ben biseneye yakın takmayı düşünüyorum tam şekillerini alana kadar yaniyerimseniben
sen daha çok yeni ameliyat oldun o yüzden bence çıkartma akşamları şekli şemali bozulmasın aşağı inmesin bide bana 2 ay gece gündüz tak demişti çünkü...yinede bi doktorunla konuş nisan abla ne olur ne olmaz:1hug:

PARESSSSSS tatlım aydınlatabildiysem ne mutlu bana tam anlatamadım ama anlamışsın sen öyle sarkıklıktan kaynaklanan kg dı onlar işte a.s ins biraz önce para olayını halledersinde kurtulursun sende:Saruboceq:

WAHSHE o kaşıntılardan malesef uzun süre daha kurtulamıycaksın daha dün uyuyamadım kalktım akşam kaşıntıdan sürdüğüm jeli sildim...jel sürdüğüm yerlere denk getirmeden izlerin yakınına bepanten sürüyorum göğüslerimin tamamına ama çok fazla yaymıyorum beyaz kalıyo biraz o etrafının kaşıntısını alıyo istersen bi dene canıma.s

SıNAGAME sen hangi sporcu sütyenini tavsiye ediyorsun ben daha vakit bulamadım ama 1-2 yedek lazım netten alayım dedim insanlar sakın netten alma kullanılmış bile gönderiyorlar dedi oluyormu acep böyle şeyler bu arada dersler hafiflediki takılıyorsun bize ihmal etmiyorsun abllarını öpüyorum seni sevgiyle

SıNAGAME, sevindm adına. ağırlığın ve sarkıklığın gitmiş.bir de benm şikayet ettğm boyutta göğüslerle nekdr mutlu olunabileceğini gösterdin, mutlu oldm ben de :) ben kalın bağcıklı üçgenli bikinilerden kullanıyorum. üst 38, alt 36 duruyor. aslnda sahilde gayet mutluyum ben, güzel duruyor ama işte kıyafetlerle bodylerle sıkınıtı basıyor beni, çirkn duruyor gibi gelio :)

SİNAGAME sen hangi sporcu sütyenini tavsiye ediyorsun ben daha vakit bulamadım ama 1-2 yedek lazım netten alayım dedim insanlar sakın netten alma kullanılmış bile gönderiyorlar dedi oluyormu acep böyle şeyler bu arada dersler hafiflediki takılıyorsun bize ihmal etmiyorsun abllarını öpüyorum seni sevgiyle

nisan ablacım ben marks and spencer in sporcu sütyenini kullanıyorum arkası çapraz olan tarzda benimki..iki tane bir arada satılıyodu 60 liraydı aldığım zaman..ilk önce doktorum beni biyere yönlerdirdi ordan magic form diye bi markanın sütyenini verdiler ama o çok çabuk gevşedi onu hiç tavsiye etmiyorum..sütyeni alırken pamuklu olmasına ve balenli olmamasına özen göster dikişlerine zarar verebilir çünkü biraz pahallı ama iki tane bi arada olunca uyguna geliyo ilk aldığımda 30 liraydı çünkü..bide sakın netten alma kullanılmışı verirlermi bilmiyorumda denemeden olmaz bence içinde rahat etmen lazım malum şimdi hassaslarsengözlerimebaksanab derslerimde hafifledi valla sizlerle olmak daha güzel derslerden:lepi: öpuyorum bendea.s.:nazar:

Eklentiler

• $marksandspencer_IcGiyim_Body_1348-1.jpg
    $marksandspencer_IcGiyim_Body_1348-1.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 54
ilk mesajın en altandaki bölümünde eklenen resim önizleme var oraya resim ekledim benim sütyen ondan sitesinden buldum ekledim onada bakarsın ablacıma.s

SİNAGAME, sevindm adına. ağırlığın ve sarkıklığın gitmiş.bir de benm şikayet ettğm boyutta göğüslerle nekdr mutlu olunabileceğini gösterdin, mutlu oldm ben de :) ben kalın bağcıklı üçgenli bikinilerden kullanıyorum. üst 38, alt 36 duruyor. aslnda sahilde gayet mutluyum ben, güzel duruyor ama işte kıyafetlerle bodylerle sıkınıtı basıyor beni, çirkn duruyor gibi gelio :)

canım bence tadını çıkart gercekten otobüse bindiğinde arada kızlara bak eminim bi çogunun büyüklüğü bizimki kadardır duruşlarına bak ozaman göze batmıyo başkasında görünce...aynaya bakınca kendimde garip duruyo ama başkasında beğeniyorum sendede öyle olur büyük ihtimalle moralin yerine gelir belkia.s hem ben şimdi sokakta rahat rahat dolaşabiliyorum eskiden olan o iğrenç bakışlar yok artık demekki normale döndüler ayni ölçüde oldugumuza göre seninkilerde normaldir en azından ameliyat olmaya karar verene kadar böyle düşün ve moralini yüksek tut :teselli: ayrıca ben eskiden 42 beden bikiniye bile girmezdim altım 36 ustum 42 düsünebiliyomusun haline şükret canıma.s

a.s.a.s.:nazar:

bu gogus kucultme ameliyatlari kac LT arasi oluyor bilen var mi acaba ?

canım ssk karşılıyomu bilmiyorum bu konuda çok şeyler söyleniyo araştırma hastanesinde maksimum 1800 tl ye olanını duydum bu forumda... özeldede 3500 ile 5000 arasında değişiyo genelde daha ucuzu daha pahallısı mutlaka vardır ama ortalama fiyatlar bu civarda canım

PARESSSSSS canim 1 mayis ta degil ama dogru tahmin 19 mayista kismetse istanbuldayim
kizlar bu sporcu sutyenlerini ameliyattan oncemi aldiniz birde istanbulda avrupa yakasinda marks and spencer nerde vardir bilen var mi?

bu gogus kucultme ameliyatlari kac LT arasi oluyor bilen var mi acaba ?

hayatım hoş geldin şehrine göre değişiyor bence önceki yazılarıda okumanda fayda var mesela ben 2,320 tl oldum kayseride AYGÜLROSE 1000 tl oldu BERRENAZ devlet karşıladı v.s v.s inan kendin muayeneye gittiğinde kesinleştirirsin fiyatı

PARESSSSSS canim 1 mayis ta degil ama dogru tahmin 19 mayista kismetse istanbuldayim
kizlar bu sporcu sutyenlerini ameliyattan oncemi aldiniz birde istanbulda avrupa yakasinda marks and spencer nerde vardir bilen var mi?

hayatım hastanenin anlaşmalı medikalcisi vardı ameliyattan önce o geldi mecburen ondan aldım ve 120 tl ödedim bence sen dışrdan al

canım ben ameliyattan sonra aldım çünkü küçük veya büyük gelebilir diye düşündüm doktorumda al demedi zaten..ilk bi kac gün takmamıştım sargılıydı çünkü sonra muayeneye gittiğimde sargım çıkınca gittik aldık sütyeni sende önce doktoruna sor sonra karar verirsin canım sütyen konusunda...a.s.:nazar:

nisan sinagame cok saolun kizlar bende doktorla gorustukten sonra o ne derse oyle yaparim bu arada sargi nasil oluyor butun bedeninden mi sariliyor yoksa sadece memeler mi anlamadim

nisan sinagame cok saolun kizlar bende doktorla gorustukten sonra o ne derse oyle yaparim bu arada sargi nasil oluyor butun bedeninden mi sariliyor yoksa sadece memeler mi anlamadim

hayatım ben ameliyattan sonra gözlerimi açtığımda sütyen takılmıştı zaten ameliyata girmeden önce sütyeneri alıp ameliythaneye götürüyorlar

sadece memeler sargılıydı canım ama onu tutsun diye göğüs çevremden dolanmıstı sargı bezi ama öyle bastırmıyodu memeleri askısız sütyen tarzında sarılmıstı..bi kaç gün öyla kaldım sonra çıkarttı doktorum..yapışkan olan kenarları çok kaşındırıyodu ağrım olmadı ama o kaşıntı iki gün mahvetti beni:sm_cool:

sadece memeler sargılıydı canım ama onu tutsun diye göğüs çevremden dolanmıstı sargı bezi ama öyle bastırmıyodu memeleri askısız sütyen tarzında sarılmıstı..bi kaç gün öyla kaldım sonra çıkarttı doktorum..yapışkan olan kenarları çok kaşındırıyodu ağrım olmadı ama o kaşıntı iki gün mahvetti beni:sm_cool:
nisan,sinagame saolun kizlar hep sargilari merak ediyordum vucudumu cok sikarmi diyordum ben cok sikintiya gelemem de:))) kasintisi gercekten cok olur kucucuk sezeryan dikislerim bile nasil kasinmisti memeler kimbilir nasil kasinir:bbo:

X