- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.221
Gelincik merhaba siz kime olmuştunuz ameliyatınızı?Yaz dolayısıyla pek takip edemedim.
85E bazen de 85 DD oluyordu marks & spencer ölçümdü bunlar.Doktor tabiiki karar veriyor ama ben biraz direttim daha ufak olsunlar diye.Şuan 85 B kullanıyorum.4 beden küçüldüler
Evet Tuana ben kombine ameliyat oldum.Hem meme küçültme hem de karın germe.Olur olur merak etme.Herşey gönlünce olsun sevgiler...
Selam:) bahsettigin ilgili topik neresi bulamadim ben?? Sevgili Jelesec gibi buyutme topiginde de bircok arkadasin uyeligi durdurulmusneler oluyor acaba ???
menekse merhaba ben hem karin hemde meme ameliyati olmak istiyorum. karin ameliyati tavsiye edermisin?kime oldun?
Bak sana canlı Ercan bey in yaptığı bir göğüs küçültme ameliyatı.Gir benim fotolara bak istersen:)
Arkadakar lutfen fikir verin.ben ameliyat olduktan sonra 10 kilo versem goguslerimde deforme olurmu?
Arkadaslik istegi yolladim tekrar resim koyarsin belki diye :) kabul edersen sevinirim
tuana, bence verebildiğin kadar kilo ver, sonra operasyon ol.
illaki azda memelerde kilo verir çünkü yağ dokusu var..
olmuşken kalıcı ve güzel olsun..:)
Merhaba ssoleil,Siz daha ameliyat olmadınızmı? ben sanki sizi hatırlıyorum 42 günüm kaldı falan diye yazmıştınız.Yoksa vazmı geçtiniz? Bir de sigara bırakma işiniz vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Malesef resimlerimi Jelesec arkadaş buralara döndüğünde koyacağım.Kendimce böyle bir karar aldım.Şuan eklesemde resimlerim yok
Durumunuzdan haberdar ederseniz sevinirim:) Sevgiler...
Dogru hatirladiniz o benim vazgecmedim eylul 7de bir aksilik olmazsa yazacagim buraya gelismeleri anladim ben zaten eklediginizde gorebileyim diye soyledim suanda ki kararinizi biliyorum okudum
Arkadakar lutfen fikir verin.ben ameliyat olduktan sonra 10 kilo versem goguslerimde deforme olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?