Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

herkese hayırlı kandiller..
uzun zamandır bi çok konuyu takip ediyodum meme küçültmeyle ilgili çok şükür herşeyin paylaşıldığı bu konuyu bulabildim :)
doktor araştırma aşamasındayım fuat yüksel ve hasan fındık kafama yattı gibi, bursada yaşadığım için mail attım her iki doktora da ,sorularımı sordum...hasan fındığın çok iyi olduğu kanıtlanmış durumda , fuat yüksele ameliyat olan ya da görüşmeye giden var mı acaba??fiyat konusunda daha cazip geldi açıkçası bi de prof. oluşu etkiledi

inşallah ben de tez vakitte ideal göğüslere kavuşurum

Ameliyat olmus arkadaslardan fikir almak istiyorum.27 agustosta ameliyat olucagim.aklima takilfi benim 10 kilo fazlam var.diyetteyimeuzun zamandir.eger kilo verirsem tekrar sarkma,olurmuki ya ameliyatim bosa giderse

annem kocaeli ünide ameliyat oldu bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştik babamla beklerken zaman gecmedi tam 5 saaat sürdü ama 1-2 saatihazırlıkmıs neyse ameliyattan kelime-i şehadet getire getire cıktı yüzü bembeyazdı korkuttu dün cıkması gerekiyodu aslında ama göğüse takılan hortumlar varya adı neyse işte onlarda bi sorun varmış bugünde kalması gerekiyomıus genel durumu ii çok şükür

Selam:) bahsettigin ilgili topik neresi bulamadim ben?? Sevgili Jelesec gibi buyutme topiginde de bircok arkadasin uyeligi durdurulmus neler oluyor acaba ???

'' Meme Estetiği'' forumuna girip,alt satırlara inin.''Meme büyütme boyutundan memnun değilim'' konusunda 6 sayfa yazılmış.Son sayfaları okursanız ne olduğunu anlayabilirsiniz inşallah...

menekse merhaba ben hem karin hemde meme ameliyati olmak istiyorum. karin ameliyati tavsiye edermisin?kime oldun?

Merhaba Mimoza,Ben kombine ameliyat oldum.Bu kararı vermekten dolayı da çok memnunum.Eğer her iki bölgende de fazlalıkların çoksa bence kombine ameliyat olmanı tavsiye ederim.Göğüs ü yaptırsan karnın bu sefer göze batacak.Karnını yaptırsan meme aklına ve gözüne takılacak.Doktorların bir çoğu zaten kombine ameliyattan yanalar.

Ben ameliyatımı Doç.Dr. Ercan Karacaoğlu na yaptırdım.Aslında ben bunu hep yazarım ama bir daha okumayanlar için yazayım.İki kuzenim de meme büyütme operasyonlarını Ercan bey e yaptırdılar.Bizim aile doktorumuz oldu diyebilirim.Eşim de Nisan ayında Ercan bey e jinekomasti ve lazer lipoliz yaptırdı.Biz hepimiz sonuçlarımızdan çok memnunuz.İyi ki Ercan bey i tanıma şansını yaşamışız.

Dün resimlerimi koymuştum.Vucudumdaki değişikliği görenler gerçekten şaşırdı.Karın germe den çok memnunum.Meme lerden memnun olmamama imkan yok zaten.2.200 gr alınıp küçücük dolgun taş gibi bir göğüse sahip oldum.Karar tabi ki sizin.Ama ben İkisini bir olmanızı, yaşadığım mutlulukları göz önüne alarak tavsiye ederim.SEVGİLER...

tuana, bence verebildiğin kadar kilo ver, sonra operasyon ol.
illaki azda memelerde kilo verir çünkü yağ dokusu var..
olmuşken kalıcı ve güzel olsun..:)

Arkadakar lutfen fikir verin.ben ameliyat olduktan sonra 10 kilo versem goguslerimde deforme olurmu?

Merhaba Tuana.Ben ameliyattan sonra 8 kilo verdim ama hiç bir deformasyon olmadı.Ama bu kesin olmaz anlamına gelmesin.Benim bünyemde olmadı sizinkinde ne olur bilemeyiz.Benim doktorum 7-8 kiloya kadar verebilirsiniz demişti.Açıkcası ben de bundan sonra vermeye korktuğum için sadece kilomu sabitledim ve spor yapıyorum.

Arkadaslik istegi yolladim tekrar resim koyarsin belki diye :) kabul edersen sevinirim

Merhaba ssoleil,Siz daha ameliyat olmadınızmı? ben sanki sizi hatırlıyorum 42 günüm kaldı falan diye yazmıştınız.Yoksa vazmı geçtiniz? Bir de sigara bırakma işiniz vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Malesef resimlerimi Jelesec arkadaş buralara döndüğünde koyacağım.Kendimce böyle bir karar aldım.Şuan eklesemde resimlerim yok

Durumunuzdan haberdar ederseniz sevinirim:) Sevgiler...

tuana, bence verebildiğin kadar kilo ver, sonra operasyon ol.
illaki azda memelerde kilo verir çünkü yağ dokusu var..
olmuşken kalıcı ve güzel olsun..:)

Aslında en sağlıklısı ve doğrusu munamuna nın yazdıkları.Fakat ben son ameliyat tarihime yakın çok kilo almiştim.Sanki yedikce yiyesim geliyordu ve kendimi frenleyemiyordum.Sonrası verdim ama dediğim gibi sporla destekleyerek verdim kilomu.Belki de ondan bir sarkma ya da gevşeme durumu yaşamadım.

Kizlar cvplar.icin teaekur ederim...doktorumlada konusuim karar vericem.ama bende buyuk.htimal olucam sporl destkleterek.kilo vericem.24 unde test icin.hastaneye.gidicem..

Dogru hatirladiniz o benim vazgecmedim eylul 7de bir aksilik olmazsa yazacagim buraya gelismeleri anladim ben zaten eklediginizde gorebileyim diye soyledim suanda ki kararinizi biliyorum okudum

kızlar annemin 3. günü ameliyat olalı ateşi düşmediğinden ve akıntısı olduğuda bugüde cıkarmadı doktor birde annemi göğüs uclarından acarak almışlar burda okuduklarım hep göğüs altından niye böyle yaptıki doktor 2 kilo çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…