Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaş olmadan göremiyorsunuz resimleri.Ben size arkadaşlık teklifi gönderdim.Kabul edin resimleri seyredin:))

resimleri gördüm süper yaa ölçülerin kaçtı acaba ne kadar küçüleceğine doktor mu karar veriyo yoksa sizin istediğiniz ölçüyü mü yapıyor ? sizin şuan ki ölüçünüz nedir biraz soru yağmuruna tuttum kusura bakmayın ben şuan 90dd takıyorum ee tabi emzirdiğim gerçeğide var ama hep büyüktüler doğumdan önce 85 dd idi

aman maşallah diyelim arkadaşımıza darısı tüm olmak isteyenlere Ercan bey yaparsa süper yapar farklı bir sonuç olması zor.))) doktor senin istediğin ölçüyü baz alıyor tabi;sende bizler gibi mutlu sonucu yaşarsın inşallah

Bu konuyu bende araştırdım, sütten kestikten sonra 3-4 ay beklemek lazımmış.
bende bebeğimi sütten yni kestim.
bekleme sürecindeyim.
hayırlısı olsun.

hadi yaaa offf daha 10 ay dayanıcam desene ama ben emzirmeyi bırakınca gidip bi doktorla görüşmek istiyorum artık omuz,boyun ve sırt ağrılarına dayanamıyorum

85E bazen de 85 DD oluyordu marks & spencer ölçümdü bunlar.Doktor tabiiki karar veriyor ama ben biraz direttim daha ufak olsunlar diye.Şuan 85 B kullanıyorum.4 beden küçüldüler

Canimm cok.saolcvbin icin 27 sinde bu.ayin ameliyat oluotum..1 ayim.kalio yani.ucakla vr 1 yasindaki oglumla yokculuk.yapicam umarim sorun.cikmaz y@.sonuclari yazarim buraya.:26:

Canimm cok.saolcvbin icin 27 sinde bu.ayin ameliyat oluotum..1 ayim.kalio yani.ucakla vr 1 yasindaki oglumla yokculuk.yapicam umarim sorun.cikmaz y@.sonuclari yazarim buraya.:26:

Tuana merhaba.T.C kimlik no alayım.ikamet adresin,evlimisin bekarmı? formları dolduranı listeme ekliyorum ona göre:)) Ekledim tatlım bakabilirsin:) bu arada kime olacaksın ameliyatını?

Grnelde izleyici olarak forumdydim:) canimsenkarn amelyatida mi.oldun?
Goguslerim.cok.guzel.olmus.insbenimkilerde.bole.olur yaa.esimle 6 aydir gorusmuoduk.yurt.disindaydi eylul 29 da bulucaz :) ins.1 aya.nornale doner.esim korkmasinda

Evet Tuana ben kombine ameliyat oldum.Hem meme küçültme hem de karın germe.Olur olur merak etme.Herşey gönlünce olsun sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…