- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.201
bayağı uzun değil mi bu süre ormal aktivite derken örnek verebilir misin?ben yemek filan yapıyorum .Mesela süpürge açmak? 2 ay sonra mı?
bayağı uzun değil mi bu süre ormal aktivite derken örnek verebilir misin?ben yemek filan yapıyorum .Mesela süpürge açmak? 2 ay sonra mı?
Bak sana canlı Ercan bey in yaptığı bir göğüs küçültme ameliyatı.Gir benim fotolara bak istersen:)
Bak sana canlı Ercan bey in yaptığı bir göğüs küçültme ameliyatı.Gir benim fotolara bak istersen:)
Ekledim Gelincik:)
slm nldglp ilgin için teşekkür ederim ama fotoları göremiyorum izin verilmiyor diyo
Arkadaş olmadan göremiyorsunuz resimleri.Ben size arkadaşlık teklifi gönderdim.Kabul edin resimleri seyredin:))
resimleri gördüm süper yaa ölçülerin kaçtı acaba ne kadar küçüleceğine doktor mu karar veriyo yoksa sizin istediğiniz ölçüyü mü yapıyor ? sizin şuan ki ölüçünüz nedir biraz soru yağmuruna tuttum kusura bakmayın ben şuan 90dd takıyorum ee tabi emzirdiğim gerçeğide var ama hep büyüktüler doğumdan önce 85 dd idi
Bu konuyu bende araştırdım, sütten kestikten sonra 3-4 ay beklemek lazımmış.
bende bebeğimi sütten yni kestim.
bekleme sürecindeyim.
hayırlısı olsun.
resimleri gördüm süper yaa ölçülerin kaçtı acaba ne kadar küçüleceğine doktor mu karar veriyo yoksa sizin istediğiniz ölçüyü mü yapıyor ? sizin şuan ki ölüçünüz nedir biraz soru yağmuruna tuttum kusura bakmayın ben şuan 90dd takıyorum ee tabi emzirdiğim gerçeğide var ama hep büyüktüler doğumdan önce 85 dd idi
selam tuana 2287 1.5 ay iyi bir süreç sekiller tabi ki belli olur ödemlerin hafiflemiş olduğu bir dönem meme küçültme ameliyatında bence normal aktivelerine tam anlamı ile döneceğin sürec 2 aydır ben ameliyat olalı 2.5 ay oldu ve artık çok rahatladım diyebilirim bünyeden bünyeye de değişiyor tabi ki ama kollarını rahat kullanabilmen vs. için bence ortalama 1.5 ay geçmesi şart eğer şimdi ameliyat olursan 29 eylülde büyük ölçüde rahatlamış olursun..
selam tuana 2287 1.5 ay iyi bir süreç sekiller tabi ki belli olur ödemlerin hafiflemiş olduğu bir dönem meme küçültme ameliyatında bence normal aktivelerine tam anlamı ile döneceğin sürec 2 aydır ben ameliyat olalı 2.5 ay oldu ve artık çok rahatladım diyebilirim bünyeden bünyeye de değişiyor tabi ki ama kollarını rahat kullanabilmen vs. için bence ortalama 1.5 ay geçmesi şart eğer şimdi ameliyat olursan 29 eylülde büyük ölçüde rahatlamış olursun..
Canimm cok.saolcvbin icin 27 sinde bu.ayin ameliyat oluotum..1 ayim.kalio yani.ucakla vr 1 yasindaki oglumla yokculuk.yapicam umarim sorun.cikmaz y@.sonuclari yazarim buraya.:26:
Tuana merhaba.T.C kimlik no alayım.ikamet adresin,evlimisin bekarmı? formları dolduranı listeme ekliyorum ona göre:)) Ekledim tatlım bakabilirsin:) bu arada kime olacaksın ameliyatını?
Tuana merhaba.T.C kimlik no alayım.ikamet adresin,evlimisin bekarmı? formları Ooo dolduranı listeme ekliyorum ona göre:)) Ekledim tatlım bakabilirsin:) bu arada kime olacaksın ameliyatını?[/QUOTE
Merhaba.canim.antalyada duygu.aksoya.olucaktim ani degisikle ozrrdem kardeslrre olcam.bugun.gorustum..sonrasi cok.zor olmaz.insallah yaa
İlk arkadaşın da benmişim Tuana
Grnelde izleyici olarak forumdydim:) canimsenkarn amelyatida mi.oldun?
Goguslerim.cok.guzel.olmus.insbenimkilerde.bole.olur yaa.esimle 6 aydir gorusmuoduk.yurt.disindaydi eylul 29 da bulucaz :) ins.1 aya.nornale doner.esim korkmasinda
Ekledim Gelincik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?