Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bende en nihayetinde gözümü kararttım ameliyatı olmaya karar verdim sizden dr. tavsiyesi rica ediyorum ama birazda korkmuyo değilim ortalama maliyeti nedir bu işin yardımcı olursanız cok sevinirim

mviscim hakkından hayırlısı olsun. ameliyat kararı vermen harika. ben çok doktor gezdim. sana en beğendiklerimi sıralayayım fikir olsun. esteworld etilerde hastane ve doktorları gerçekten süperdi. Osman Şenel suadiyede gördüğüm ameliyat resimleri kusursuzdu diyebilirim. birde alpaslan topçu (benim ameliyat doktorum) bu üçünü çok beğenmiştim. doktor seçiminde sana kolay gelsin diyorum. sevgiler...

meme büyütenler çok şanslı sadece meme başı kesildiği için hiç izsiz oluyor. doktor araştırması yaparken çalışan kızlardan biri örnek olsun diye göstermişti, inanamamıştım. 2 aylık ameliyattı ama hiçbirşey belli olmuyordu.

Hayatım sana gülüyorum sadece

Aferin Papatyaa,çok güzel bilgilendirmişsiniz elinize sağlık.

Evet ben de iki kuzeniminkine bakıyorum hiç bir şey belli değil.Büyüklük oranları da harika oldu gerçekten.Benim göğüs izlerim de artık bayağı silikleşti.Ters t olmasına karşı alt çizgilerim hiç gözükmüyor.

amaç üzüm yemek mi ? yoksa bağcıyı dövmek mi ?

daha doğrusu amaç göğüz küçültmek mi ? yoksa ....

Canlarım N'bersiniz...

Nldglp, Jelesec, Ogltkn, Ada22, Sweet, Bentoprak, C1186, Buket111... adı aklıma gelmeyen arkadaşlarım veeeeee tabiki Tertibim Madames nasılsınız? (bak bu kez unutmadım tertibimi)

Nldglp cim canım, resimlerine baktım az önce, bir kez daha hayran kaldım.... Söylemeden geçemiycem

Seni burda görünce daha mutlu oldum.Nasıl şimdiki durumun? şekilleri oturdumu artık?

Seni burda görünce daha mutlu oldum.Nasıl şimdiki durumun? şekilleri oturdumu artık?

Canım benim, ben de seni gördüğüm için mutlu oldum. Evet şekilleri oturdu artık iyice. üstteki izler belirsizleşti, alttakilerin daha zamana ihtiyacı var sanırım, oldukça belirginler. İzlerden hiç şikayetçi değilim, memelerimle çook mutluyum. Yıllardan beri ilk kez bu yaz istediğimi rahatça giyebiliyorum. Eşim de memelerimin yeni haline hayran Eski hallerini düşünmek bile istemiyorum. Yalnız ben krem sürmeyi çok ihmal ediyorum, düzenli süremiyorum. Kışın bant kullanayım bari, krem sürmek zor geliyor. Fırsatını bulduğumda resimlerimi ekleyeceğim ben de, ama önce özel olarak sana göndereceğim.

malesef bu ameliyatı olamıyacak kadar küçükler ama kıskançlıktan ve meraktan nldglp cim ekledim seni kabül edermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…