- Konu Sahibi ---Lily---
- #11.061
Arkadaslar merhaba...bende bu siteye yeni katilanlardan biriyim...meme kucultme ve aslinda diklestirme ameliyati olmak istiyorum..(kilo al vêr yine al iyice sarkma oldu)doktor olarak onepte Galip AĞAOĞLUdan fiyat aldim bu doktoru cok iyi tanimiyorum.. daha once yaptigi ameliyatlarin prensip olarak resmini gostermedigini soyledi.fiyat olarakta 6000 tl gibi bisey istedi..meme estetigi yaptiran arkadaslar istanbul icin doktor ismi onerebilirmi. yada arakdaslarin biribirlerine resim gonderdigini okuyorum.Banada gonderebilirmisiniz? sevgilerle...
Doktor araştırması zordur arkadaşım, bizler bu süreçten geçtik,kendine 1 liste yap ve hepsine git bence...
benim albümde 4.5 ay resimlerim var.. seni ekleyeyim bakarsın.. diğer arkadaşlar mail ile gönderiyorlar nedense burada albüm yapıp koymayı tercih etmediler...
Ben aralık 2011 de tuğrul turan beye oldum,memnunum , ters t tekniğiile oldum, alt kesi izlerim yeterice iyileşmedi ..meme başı ve yukarıdan aşağıya inen dikiş izleri iyileşti..forumda ercan aracaoğluna olan arkadaşlar var onlar da cok memnun..hatta forumu baştan sona okursan bu isimlerin dışında doktorlara ameliyat olup sonuçlarından memnun olan başka arkadaşlarımız da var..bu işlerde doktora güven ve empati cok önemli... canınnasıl istiyorsa öyle yapabilirsin.. ben prensip olarak cok doktor tavsiyesinde bulunmayı sevmem...yapılan 100 işten biri kötü olur o da gelir seni bulur falan...ama burda sözü edilen doktorlar hakkında eleştiriler hep olumlu...
şimdiden sağlıklar şifalar dilerim