• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Desen...madames...samyeli...rainday...cym...edbeer...seray14...seviliii...sesiniz çıkmıyor,yolunda mı herşey? ameliyat olanlar çekildiniz işiniz bitti,yazın 2 satır

Barbim :16:denk gelemedik seninle,ne zaman ben alma işlemin?haberim olsun çok öptüm

Merhaba Jelesec ; ben kendi adıma şöyle söyleyeyim; malum tatilden eve dün gece döndüm bugün de sil-süpür ev işleri bi yaramazlık yok iyiyim. izine çıkınca manisa'ya desenin dr gittim ünv.hastanesinde yaptırın ben yapmam dedi (emboldien dolayı) şimdi kafamı çok meşgul etmeden oluruna bıraktım sen 15 temmuzda karın germemi olacaksın? sıcaklarda zor olmayacakmı oğlunun sınavı da güzel geçmiştir inş. senin nezdinde tüm arkadaşlara iyi tatiller diliyorum sevgiler:54::54::54:

Merhaba Jelesec ; ben kendi adıma şöyle söyleyeyim; malum tatilden eve dün gece döndüm bugün de sil-süpür ev işleri bi yaramazlık yok iyiyim. izine çıkınca manisa'ya desenin dr gittim ünv.hastanesinde yaptırın ben yapmam dedi (emboldien dolayı) şimdi kafamı çok meşgul etmeden oluruna bıraktım sen 15 temmuzda karın germemi olacaksın? sıcaklarda zor olmayacakmı oğlunun sınavı da güzel geçmiştir inş. senin nezdinde tüm arkadaşlara iyi tatiller diliyorum sevgiler:54::54::54:

Yok canım o ben değilim..ameliyat olacak lazer lipo yaptıracak...ben ağustosta tatildeyim...o zamana toparlanmam imkansız diye eylüle kaldı...ya sen vazgeç bu sevdadan boş ver arkadaşım:29: sen 20 sinde arkadaşım olacak dedin merak ettim?

Banyo yapabiliyoruz canım ...ama yazı atlat seneye yaza hazır olursun...ben birine yazdım böyle oda iznini ayarlamış 2 hafta ev klimalı evde geçiririm deyip gün almış...tercih meselesi:34:

lazer lipoda anestezi alıyoruz...1 gece kalınıyor...sen doktorla karşılıklı görüştüğünde sana neler yapılması gerekir söyler arkadaşım...gel temmuz 15 te ameliyat var topluca oradayız

sanırım 14 temmuz dimi?

15 temmuz pazar şekerim.Kızlar tarihleri alın bir an önce, baksanıza yazın ortasında bile ameliyatlara devam ediyor üstelik pazar günü.

Yanlış yazmış 14 temmuzdaymış ameliyatı doğal olarak bende yanlış yazdım.
14 temmuz cumartesi Ercan Fankların toplantısı var mı şimdi? 3 haziran gibi olmasın :50:

Tamam bak süper olur...canlı yayın arabası zaten hastanede olacak Nlglpd:9: bende gelirim şenlik olur...ameliyat olacak arkadaş senin gibi genç :29:

canlı yayın arabası :1: havuza girmekten fırsat bulabilecekmi benim nldglp'cim :54: sen gelmezsen şenlik falan olmaz biliyorsun değilmi? koş gel :10: demek arkadaş genç. o zaman ben mutlaka gelmeliyim :16: anladığım kadarıyla ameliyat 14 temmuzmuş. ona göre ayarlıcam randevumu:46:

Bentoprak ne diyeceyimi bilmiyorum cok tesekurler ediyoruz ilgine,halden cok iyi anliyorsunuz, mesajinda bilgileri gondermene cok sevindik,bizde yazdik ama gitmedi 100 mesaj istedi ,yarin isten sonra aricam superman doktor ercani umarim banada guzel tarih verir ve guven alirim.lutfen benden elinizi cekmeyin irtibatte kalalim

Yeni gördüm mesajını özür dilerim.Her şey gönlünce olur inşallah.Allah sağlık versin burda olduğumuz sürece paylaşımları sürdürüp yardımcı olmaya çalışırız merak etme sen için rahat olsun.Ne yaptın görüştün mü doktorla?

arkadaşlar ben vanda öğretmenim yaz tatili sebebiyle ankaraya geldiğim meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum.daha önce ankarada bu konuyla ilgili hacettepe üniversitesi hastanesinde bir doktorla görüştüm muayene oldum. benden 5500 lira talep etti.iyi bir doktora yaptırmak istiyorum .sizin önerebileceğiniz bir doktor var mı ? lütfen acil yardım :(

Merhaba,
Ankara da dr nebil bozdogan in methini duymustum, google dan adini yazarsaniz, tum ilgileri cikiyor, hatta once mail de atmanizi oneririm, bazi drlar bu sekilde gorus vs alinca muayene ucreti de almiyorlar, gerci bu dr u bilmiyorum, gorusmenizde fada var..
Simdiden kolay gelsin..

sevgili arkadaşım denk gelemedik, ben ara ara fırsat bulup giriyorum, karşılaşamıyorum kimseyle..işler yoğun maalesef..
bu arada ben aldırma işlemi cuma sabahtan olacak...o gün izinliyim :)))
ne zaman toplantı ayarlıyorsun ? beni unutma ben de gelicem ona göre :))
sevgiler, öptüm

sevgili arkadaşım denk gelemedik, ben ara ara fırsat bulup giriyorum, karşılaşamıyorum kimseyle..işler yoğun maalesef..
bu arada ben aldırma işlemi cuma sabahtan olacak...o gün izinliyim :)))
ne zaman toplantı ayarlıyorsun ? beni unutma ben de gelicem ona göre :))
sevgiler, öptüm

canım bence sen artık estetik düşünme, fıstık gibisin, iri göğüslerinden ve karnından kurtulmuşsun...
zaten hamurun güzel, daha fazlasına ihtiyaç yok..

sana nacizane tavsiyem bir kere daha , hatta birden fazla kez cok ciddi ciddi düşün...
yapılan işlemler ne kadar konforlu da olsa , cerrahi işlem... bu kadar anestezi alman da zararlı olabilir....
zaten en önemlisi gerek de yok bence :)

sevgiler, öptüm

Aslında haklısın anestezinin de zararları vardır hiç araştırmadım araştırmak lazım.Kulaktan dolma bilgiler var aklımda ama doğruluğu nedir hiç araştırmak,doktora sormak aklıma gelmedi.İyi ki hatırlattın arkadaşım.Sonuçta sağlık açısından da mecburen anestezi alınıyor araya bir de bu konforları koyduk mu kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.

Bende yaptırmak istiyorum ama ikinci çocuğu düşünenler yaptırmasın diyo yine deforme olur diyoo :((

Bende yaptırmak istiyorum ama ikinci çocuğu düşünenler yaptırmasın diyo yine deforme olur diyoo :((

Kim diyorsa doğru diyor canım.Estetik ameliyatı bunlar vücudu şekillendirmek için yapılıyor.Bu yüzden doğumlar ve emzirmeler bitecek,kilolar verilecek sonraa ne istiyorsanız yaptırabilirsiniz Allah sağlık versin önce tabii.Her şeyin başı sağlık.

Banyo yapabiliyoruz canım ...ama yazı atlat seneye yaza hazır olursun...ben birine yazdım böyle oda iznini ayarlamış 2 hafta ev klimalı evde geçiririm deyip gün almış...tercih meselesi:34:

lazer lipoda anestezi alıyoruz...1 gece kalınıyor...sen doktorla karşılıklı görüştüğünde sana neler yapılması gerekir söyler arkadaşım...gel temmuz 15 te ameliyat var topluca oradayız

peki o arkadaştan bir haber aldın mı? bir pişmanlık yaşadı mı?

Benim K.K üyesi güzellerim,ballarım nasıl da düşünürlermiş de beni yazarlarmış...:16:

Canım Ozdy cim,ilgine ve önerilerine çok teşekkür ederim.İnan ara ara benim de aklıma gelmiyor değil söylediklerin.Ama işte o kadar ikilemde kalıyorumki...Kışın kollarım hiç gözüme batmıyordu.Uzun kollu giyince hiç farkedilmiyordu.Ne zamanki yaz a girdik pammuk kollar çıktı fora,üüüü gözlerim hep kollarımda:14:

Bugün bir arkadaşımla spordan sonra buluştuk üzerimde de spor kıyafeti vardı hatta.Dedi ki tam sporcu vucuda sahip olmuşsun sanki kollarında, ağırlık çalışan bayanlar olurya hani kaslı kaslı ona benzemiş dedi.O da çok kötü bulmadı.Ama gel gör benim gözler sürekli kollarımda takmış durumdayım resmen:(( Hatta Ercan bey bile kollarımı pek yapmak istemiyor gibi ya da çok lüzumlu görmüyor.

Narkoz işi tabii ki beni de çok düşündürüyor.Narkozun vücuttan atılması o kadar uzunmuşki...Seneyi alıyormuş galiba çok haklısın tatlım.Fikirlerin için gerçekten çok teşekkür ederim.

Canım Madames im sizler olunca akan sular durur.Havuz dan hastaneye yürüyerek gelebiliyorum zaten sen merak etme;)) 14 Temmuz inşallah geleceğim.Hatta bikinilerle geleyim de Trafik dursun,Hastane ambeleye kalksın,Ataşehir trafiği felç olsun...;) :21:

Merhaba Vania cım.Sen doktorla görüşüp gününü al,gerisini merak etme sen.İnşallah tatil tarihim ile denk gelmez ise hep yanında olurum.Otel işini de ayarlarız sen hiç merak etme.Yeter ki dediğim gibi tatil haftama denk gelmesin.Ben hastaneye çok yakınım zaten.Spora da havuza da gitsem yarım dakikamı almaz sana ulaşmam.Hakkında hayırlısı tatlım sevgiler...Bu arada senin o güzel Türkçe ni yerim ben ;))

Back