• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ada22...Almanyadan tek başına geldi,öğretmenler evinde kaldı ameliyat sonrası,çok memnundu...çok para vermeye gerek yok otele,tabi karar yine senin...Ercan bey çok parayı ön planda tutan bir doktor değil Ada arkadaşımız paranın hepsini ödemeden Almanyaya kaçtı mesela :1::1: adam laf etmedi...bir çoğu da parayı hastane çıktıktan sonra havale etti...

Evet tam kacak oldum:10: ya . OkuyanlarIda yanlIs yönlendirmeyelim, sonra parasIz falan gelen olacak.....:20:.

Almanyadan yanlIz gelmek isteyen vania, sizin bünyenizi bilmiyorum ben yalnIz cok güzel vakit gecirdim. Eger kendini iyi hissetmezsen yanIna refakatcI ücret karsIlIgi isteyebilirsin. Benim ihtiyacIm olmadI. Güvenerek bu amel. ol derim. Doktorumuz cok sevecen birisi, eger ona karar verirsen. Hastanenn arkasInda ögretmen evi var, yanlIz önceden ayarlaman lazIm yoksa yer bulamazsIn. Eger ben lüx bir ortama alIskInIm, Otelde kalmak isterim dersen Ercen bey sana ayarlar. Oteldede cok eminiyetlisin, eger türkiye ortamIna alIskIn degilsen iyi düsün.... Ben seviyorum insanlarla olmaktan zevk alIyorum, bu yüzden gittigim yerde hic sorun yasamadIm.... Eger zaten iyi hissetmeseydim kendimi arkadasIm Jelesec eminim gelirdi:)))
Sormak istediklerin herseyi sorabilirsin, herkez elinden geldigi kadar yardIm eder....Bukadar samimi ortamI yakalamakta cok güzel emin olabilirsin.....

Ben Toprak hani böyle kampanyalar var 3 alana 1 bedava. Bizdemi böyle sorsak. Sonra alsana kavga hangimize bedava:52:

Yok kavga mavga canım benim.Ercan beyin kapısında konaklama, 2 kişi anlaştımı 3.sü benim diye dal içeri.Ercan bey kampanya falan aklına bile gelmiyordur.Kesilecek kuzucukları eksik olmuyor ki.Kampanya iş olmadığı zaman yapılır.Ha bak şu olabilir,boykot yapalım kimse gitmesin gittiğimizde beraber toplu gider anlaşma yaparız işsiz kalacağına anlaşır diymi ama.

Kızlaar düşünsenize eylülde hep birlikte aynı güne randevu aldığımızı.Ben ararım bugüne Ercan beye randevu istiyorum bir kişi değil yirmi kişi.Ne şaşırırlar ama gazetecileri de çağırsak mı bi düşüneyim?

Son düzenleme:
Almanyadan yanlIz gelmek isteyen vania, sizin bünyenizi bilmiyorum ben yalnIz cok güzel vakit gecirdim. Eger kendini iyi hissetmezsen yanIna refakatcI ücret karsIlIgi isteyebilirsin. Benim ihtiyacIm olmadI. Güvenerek bu amel. ol derim. Doktorumuz cok sevecen birisi, eger ona karar verirsen. Hastanenn arkasInda ögretmen evi var, yanlIz önceden ayarlaman lazIm yoksa yer bulamazsIn. Eger ben lüx bir ortama alIskInIm, Otelde kalmak isterim dersen Ercen bey sana ayarlar. Oteldede cok eminiyetlisin, eger türkiye ortamIna alIskIn degilsen iyi düsün.... Ben seviyorum insanlarla olmaktan zevk alIyorum, bu yüzden gittigim yerde hic sorun yasamadIm.... Eger zaten iyi hissetmeseydim kendimi arkadasIm Jelesec eminim gelirdi:)))
Sormak istediklerin herseyi sorabilirsin, herkez elinden geldigi kadar yardIm eder....Bukadar samimi ortamI yakalamakta cok güzel emin olabilirsin.....

meraba ada222 ; ben almanya diyil ,fransa,ogretmen evi nasil biryerdir bilmiyorum ,ama esim onu daha cok kabul goruyor galiba orda daha iyi kisilermi vardir?sonucta hotelde tek basima kalirsam gozu arkada kalir diyemi acaba meraktan ?senin iyi gectiyine herseyin cok sevindim ve bana da cesaret ve guven veriyor boyle gerceten yasayanlar bu durumlari.tesekur ederim.

Bentoprak ne diyeceyimi bilmiyorum cok tesekurler ediyoruz ilgine,halden cok iyi anliyorsunuz, mesajinda bilgileri gondermene cok sevindik,bizde yazdik ama gitmedi 100 mesaj istedi ,yarin isten sonra aricam superman doktor ercani umarim banada guzel tarih verir ve guven alirim.lutfen benden elinizi cekmeyin irtibatte kalalim

vania, ercan bey doğru bir seçim olacaktır eğer olmaya kararlıysan daha da sıcaklara kalma bence ayrıca yanında refakatçin olursa daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü herkesin bünyesi farklı yanında yakınının olan birinin olması daha iyi bence ben de meme küçültme oldum annem geldi ilk başta istemedim gelme gerek yok dedim ama iyi ki gelmiş gelmeseydi çok zorlanırdım hatta jelesec bu süreci anne muhabbetini iyi biliyor:))) eğer imkan varsa biri seninle beraber gitsin derim eğer seninle gelen yoksa ercan beye bu konuyu da ayrıca sor derim.. geriye kalan tüm hususlar teknik izler şekil büyüklük hepsi doktorla görüşüp kararlaştıracağınız şeyler .. umarım en kısa zamanda istediğin sonuçlara kavuşursun..

cok tesekur ederim, ama kimse gelemiyor benimle ne yazik evet dediyin gibi bunu doktora soyleyim,ada222 arkadas dedi rekafatci ucretli onu cok anlamadim ben ,birisine para odiyince benimlemi kalicak yani o kisi ? ama kim ? bende cok sicakta olmak istemem umarim doktor der kisa bi zaman yarin isten sonra aramaliyim ,bugun arayarabilirdim ama konusunca turce kotu oluyor esim evde yoktu o benden az daha iyi ve bana yaziyor ne soylemem sormam lazim guzel dilde .

Sende seviyormusun simdiki gogusleri memnun oldunmu ,izlerin gitimi ,cok agrilarindami oldu ?hoscakal

Desen...madames...samyeli...rainday...cym...edbeer...seray14...seviliii...sesiniz çıkmıyor,yolunda mı herşey? ameliyat olanlar çekildiniz işiniz bitti,yazın 2 satır

Barbim :16:denk gelemedik seninle,ne zaman ben alma işlemin?haberim olsun çok öptüm

canııııııımmm beni unutmadın dimi :54:
vallahi aynen dediğin gibi oldu ameliyatı bir yaptırdım sonra kaçtım gittim :26: aslında geliyorum şöyle bir bakıp iki satır yazamadan çıkıorum. bir lisans alma sürecindeyimde çalıştığım iş yeri için baya bir meşakatli, beni deli ediyor:27: birde sınavlara girdim. hepside berbat geçti :43: zaten hastalandım üstüne üstlük birde sınav zamanında. panterle görüşecektik nasip olmadı. (tekrar tekrar kusura bakma pantercim) ama kışın tekrar gideceğim sakaryaya inşallah o zaman. c186'cımla telefonda bile kesişemedik. ben aradım o açamadı o aradı ben açamadım derken uçtu gitti kızcağız. birkere konuşabildik onda da şarjım bitti yarım kaldı.
aslında anlatacak çok şey var ama burda bunalım yapmiim en iyisi :17:
onun dışında iyileşme sürecim iyi gidiyor. alt dikiş kesişimleri hafiften yara olmuştu kabuk tuttu çok şükür iyileşme sürecinde. silikon bantları kullanıyorum daha bir aydan fazla kullanacağım. denize girmek için can atıyorum, hiçbir sakınca yokmuş ama tatile çıkabileceğimi hiç sanmıyorum. şişlikler biraz daha çekildi. hareketlerim gayet normale döndü. ağrılar sızılar bitti. sol meme ucunu hissetmeye başlayamadım henüz. bekliyoruz artık :) hala doktorun verdiği sütyeni kullanıyorum bir tane de sporcu sütyeni aldım 2-3 ay kadar bunlarla idare edeceğim. ameliyatını yeni olanlara ve olacaklara normal sütyen alma konusunda acele etmemelerini tavsiye ederim. gerçekten dikişlerin iyileşmesinde çok daha iyi oluyor. ameliyattan sonra en önemli şey bence ağır kaldırmamak. ben hala dikkat ediyorum. eğilerek iş yapmamaya özen gösteriyorum. ve mutlaka akılda tutulması gereken şey dik durmak :) bütün kıyafetlerim büyük geliyor. yeni şeyler almaya başladım yavaş yavaş ve iki beden küçük almak gerçekten harika :)

ameliyat olacak herkesin sevincini ve heyecanını paylaşıyorum. :16: hayatta yapılacak en doğru şeylerden biri. izleri de problem etmeyin. o izleri görecek olan sizden başka sadece bir kişi daha :) karar sürecinde en önemli şey doktorunuza güvenmeniz. bir sorun olsa bile doktorunuzun bunun üstesinden geleceğini bilmelisiniz. ameliyat öncesi bol bol e vitamini tüketin derim hatta sonrasındada. cilde çok iyi geliyor.

daha başka neler anlatabilirim bilemedim :44:

jeleseccim,nldglpcim,c186cım,bentoprakcım,ogltkncim,ozdycim,pantercim,ada22cim,desendesencim-tertibim,sevlimlicim ve bütün memedaşlarım :) hepiniz ayrı ayrı bitanesiniz.
kocaman sevgilerle:54:

meraba ada222 ; ben almanya diyil ,fransa,ogretmen evi nasil biryerdir bilmiyorum ,ama esim onu daha cok kabul goruyor galiba orda daha iyi kisilermi vardir?sonucta hotelde tek basima kalirsam gozu arkada kalir diyemi acaba meraktan ?senin iyi gectiyine herseyin cok sevindim ve bana da cesaret ve guven veriyor boyle gerceten yasayanlar bu durumlari.tesekur ederim.

Vania, ögretmen evleri güvenilirdir hiç merak etme...sadece çok lüks değildir...ada22,hastane sonrası kaldı çok da eğlendi...gülük 50tl...çok da uygun

Son düzenleme:
canııııııımmm beni unutmadın dimi :54:
vallahi aynen dediğin gibi oldu ameliyatı bir yaptırdım sonra kaçtım gittim :26: aslında geliyorum şöyle bir bakıp iki satır yazamadan çıkıorum. bir lisans alma sürecindeyimde çalıştığım iş yeri için baya bir meşakatli, beni deli ediyor:27: birde sınavlara girdim. hepside berbat geçti :43: zaten hastalandım üstüne üstlük birde sınav zamanında. panterle görüşecektik nasip olmadı. (tekrar tekrar kusura bakma pantercim) ama kışın tekrar gideceğim sakaryaya inşallah o zaman. c186'cımla telefonda bile kesişemedik. ben aradım o açamadı o aradı ben açamadım derken uçtu gitti kızcağız. birkere konuşabildik onda da şarjım bitti yarım kaldı.
aslında anlatacak çok şey var ama burda bunalım yapmiim en iyisi :17:
onun dışında iyileşme sürecim iyi gidiyor. alt dikiş kesişimleri hafiften yara olmuştu kabuk tuttu çok şükür iyileşme sürecinde. silikon bantları kullanıyorum daha bir aydan fazla kullanacağım. denize girmek için can atıyorum, hiçbir sakınca yokmuş ama tatile çıkabileceğimi hiç sanmıyorum. şişlikler biraz daha çekildi. hareketlerim gayet normale döndü. ağrılar sızılar bitti. sol meme ucunu hissetmeye başlayamadım henüz. bekliyoruz artık :) hala doktorun verdiği sütyeni kullanıyorum bir tane de sporcu sütyeni aldım 2-3 ay kadar bunlarla idare edeceğim. ameliyatını yeni olanlara ve olacaklara normal sütyen alma konusunda acele etmemelerini tavsiye ederim. gerçekten dikişlerin iyileşmesinde çok daha iyi oluyor. ameliyattan sonra en önemli şey bence ağır kaldırmamak. ben hala dikkat ediyorum. eğilerek iş yapmamaya özen gösteriyorum. ve mutlaka akılda tutulması gereken şey dik durmak :) bütün kıyafetlerim büyük geliyor. yeni şeyler almaya başladım yavaş yavaş ve iki beden küçük almak gerçekten harika :)

ameliyat olacak herkesin sevincini ve heyecanını paylaşıyorum. :16: hayatta yapılacak en doğru şeylerden biri. izleri de problem etmeyin. o izleri görecek olan sizden başka sadece bir kişi daha :) karar sürecinde en önemli şey doktorunuza güvenmeniz. bir sorun olsa bile doktorunuzun bunun üstesinden geleceğini bilmelisiniz. ameliyat öncesi bol bol e vitamini tüketin derim hatta sonrasındada. cilde çok iyi geliyor.

daha başka neler anlatabilirim bilemedim :44:

jeleseccim,nldglpcim,c186cım,bentoprakcım,ogltkncim,ozdycim,pantercim,ada22cim,desendesencim-tertibim,sevlimlicim ve bütün memedaşlarım :) hepiniz ayrı ayrı bitanesiniz.
kocaman sevgilerle:54:

Bak yazacak ne çok şey birikmiş....işim bitti kaçım olmaz:19: yazdın ortalık şenlendi...Ercan beyle görüşmen yakında var mı? Temmuz 15 i bir arkadaş ameliyat olacak forumdan denk gelirse görüşelim...iyi olmana mutlu olmana çok sevindim

Bak yazacak ne çok şey birikmiş....işim bitti kaçım olmaz:19: yazdın ortalık şenlendi...Ercan beyle görüşmen yakında var mı? Temmuz 15 i bir arkadaş ameliyat olacak forumdan denk gelirse görüşelim...iyi olmana mutlu olmana çok sevindim

hiç kaçarmıyım ben :1: benim görüşmem de o zamanlara denk geliyor temmuzun ortasında gel demişti. o zaman o güne randevu alırım da görüşürüz :13: çok da güzel olur :16:

hiç kaçarmıyım ben :1: benim görüşmem de o zamanlara denk geliyor temmuzun ortasında gel demişti. o zaman o güne randevu alırım da görüşürüz :13: çok da güzel olur :16:

Tamam bak süper olur...canlı yayın arabası zaten hastanede olacak Nlglpd:9: bende gelirim şenlik olur...ameliyat olacak arkadaş senin gibi genç :29:

Hic fark etmez, ikiside iyi yerler. Ben lüx otellerdede kaldIm, pansionlardada. Kaliteli Otel farkI hijen durumu süper, kadIn olarak tam emin hissedersin kendini. Istanbulu bilmiyorsan. ben ilk etapta tercih edecegim yer Otel olur. Tavsiye edebilecegim yerler var. Hemen fiyatlarI ortalamada söyleyebilirimözelden istersen. PansionlarI tavsiye etmem.. Ögretmen evi fiyarlarI cok uygun.Atasehirde büyük birtane var. Nelerle karsIlasacagInI seni tanImadIgIm icin kesin konusmak istemiyorum. BakarsIn cok memnun kalIrsIn, kesinlikle oradada eminiyettesin...
benim sansIm oda arkadasIm vardI iyi anlasabildik. Cok eglendik...
Nezaman gitmeyi düsünüyosun? Olmazsa toplu bir ziyaret yapalIm..... Birde istanbul turu yaparIz ohhh görsen gIrgIrI, bosver amel. koymaz bize...
Hic esinin gözü arkada kalmasIn....

Yok canım benim cevap olarak yazıyorum da cevapsız nasıl mesaj atacağımı bilemiyorum, henüz keşfedemedim. Ama siteyi hergün takip ediyor ve gelişmeleri izliyorum. Ben, bu yaz ameliyat olurum diye çok heveslenmiştim ama . Sıcakta banyo yapmadan nasıl dururum bilmiyorum. Bir de enfeksiyon rirki daha fazla yazın. Yada acaba sadece lazer lipo mu olsam bu yaz diye düşünüyorum. Lazer lipo da mı genel anestesi Jalesec?

Banyo yapabiliyoruz canım ...ama yazı atlat seneye yaza hazır olursun...ben birine yazdım böyle oda iznini ayarlamış 2 hafta ev klimalı evde geçiririm deyip gün almış...tercih meselesi:34:

lazer lipoda anestezi alıyoruz...1 gece kalınıyor...sen doktorla karşılıklı görüştüğünde sana neler yapılması gerekir söyler arkadaşım...gel temmuz 15 te ameliyat var topluca oradayız

herkesler iyi ve iyileşmeleri de iyi gidiyor okuduklarımdan anladığım...ameliyat günü alanlara hayırlı olsun...istedikleri sonuçlara sorunsuz ulaşırlar umarım.

benden haberler yok..rutin hayatım devam ediyor...Artık hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum. Kendimi iyice spora verdim :1: Memeler küçülünce, malum karın çok göze batmaya başlamıştı..Neyseki onu da çözmek üzereyim :)) 15 Temmuz'da kim ameliyat oluyor? 15 Temmuz pazara denk geliyor da:44:

Herkese sevgilerimi gönderiyorum ve bolca öpüyorum :)

herkesler iyi ve iyileşmeleri de iyi gidiyor okuduklarımdan anladığım...ameliyat günü alanlara hayırlı olsun...istedikleri sonuçlara sorunsuz ulaşırlar umarım.

benden haberler yok..rutin hayatım devam ediyor...Artık hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum. Kendimi iyice spora verdim :1: Memeler küçülünce, malum karın çok göze batmaya başlamıştı..Neyseki onu da çözmek üzereyim :)) 15 Temmuz'da kim ameliyat oluyor? 15 Temmuz pazara denk geliyor da:44:

Herkese sevgilerimi gönderiyorum ve bolca öpüyorum :)

Karıştırdım ben ya 14 temmuzdu galiba :44: bentoprağın açtığı topikde....didiii adı:) sana yazdım okumadın galiba?

arkadaşlar ben vanda öğretmenim yaz tatili sebebiyle ankaraya geldiğim meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum.daha önce ankarada bu konuyla ilgili hacettepe üniversitesi hastanesinde bir doktorla görüştüm muayene oldum. benden 5500 lira talep etti.iyi bir doktora yaptırmak istiyorum .sizin önerebileceğiniz bir doktor var mı ? lütfen acil yardım :(

Back