canııııııımmm beni unutmadın dimi

vallahi aynen dediğin gibi oldu ameliyatı bir yaptırdım sonra kaçtım gittim :26: aslında geliyorum şöyle bir bakıp iki satır yazamadan çıkıorum. bir lisans alma sürecindeyimde çalıştığım iş yeri için baya bir meşakatli, beni deli ediyor

birde sınavlara girdim. hepside berbat geçti

zaten hastalandım üstüne üstlük birde sınav zamanında. panterle görüşecektik nasip olmadı. (tekrar tekrar kusura bakma pantercim) ama kışın tekrar gideceğim sakaryaya inşallah o zaman. c186'cımla telefonda bile kesişemedik. ben aradım o açamadı o aradı ben açamadım derken uçtu gitti kızcağız. birkere konuşabildik onda da şarjım bitti yarım kaldı.
aslında anlatacak çok şey var ama burda bunalım yapmiim en iyisi

onun dışında iyileşme sürecim iyi gidiyor. alt dikiş kesişimleri hafiften yara olmuştu kabuk tuttu çok şükür iyileşme sürecinde. silikon bantları kullanıyorum daha bir aydan fazla kullanacağım. denize girmek için can atıyorum, hiçbir sakınca yokmuş ama tatile çıkabileceğimi hiç sanmıyorum. şişlikler biraz daha çekildi. hareketlerim gayet normale döndü. ağrılar sızılar bitti. sol meme ucunu hissetmeye başlayamadım henüz. bekliyoruz artık :) hala doktorun verdiği sütyeni kullanıyorum bir tane de sporcu sütyeni aldım 2-3 ay kadar bunlarla idare edeceğim. ameliyatını yeni olanlara ve olacaklara normal sütyen alma konusunda acele etmemelerini tavsiye ederim. gerçekten dikişlerin iyileşmesinde çok daha iyi oluyor. ameliyattan sonra en önemli şey bence ağır kaldırmamak. ben hala dikkat ediyorum. eğilerek iş yapmamaya özen gösteriyorum. ve mutlaka akılda tutulması gereken şey dik durmak :) bütün kıyafetlerim büyük geliyor. yeni şeyler almaya başladım yavaş yavaş ve iki beden küçük almak gerçekten harika :)
ameliyat olacak herkesin sevincini ve heyecanını paylaşıyorum.

hayatta yapılacak en doğru şeylerden biri. izleri de problem etmeyin. o izleri görecek olan sizden başka sadece bir kişi daha :) karar sürecinde en önemli şey doktorunuza güvenmeniz. bir sorun olsa bile doktorunuzun bunun üstesinden geleceğini bilmelisiniz. ameliyat öncesi bol bol e vitamini tüketin derim hatta sonrasındada. cilde çok iyi geliyor.
daha başka neler anlatabilirim bilemedim :44:
jeleseccim,nldglpcim,c186cım,bentoprakcım,ogltkncim,ozdycim,pantercim,ada22cim,desendesencim-tertibim,sevlimlicim ve bütün memedaşlarım :) hepiniz ayrı ayrı bitanesiniz.
kocaman sevgilerle