- Konu Sahibi ---Lily---
- #10.561
nldglp merhaba , acaba sen kimde oldun ameliyat memnunmusun ?
Ercan bey yaptı ameliyatımı.evet çok memnunum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nldglp merhaba , acaba sen kimde oldun ameliyat memnunmusun ?
Merhaba arkadaslar , ben coktandir uye olmadan takip etiyordum az cok yazilarinizi ,Ben ameliyat olmak istiyorum meme kucultme ve diklestirme , bakiyorumda en cok Ercan diye bir doktordan bahsediliyor ben yeni oldugum icin ozel mesaj yazamiyorum istedigim kisiye , Mesela Jelesec nikli arkadastan tavsiyeler oneriler adresini doktorunu ve fiyatini ogrenmek isterdim ,gerci tek meme ameliyati deyil , lipo'da yapmak istiyorum bacak arasi ,baldir, simit (karin ) bolgesinden,spor yapiyorum ama buralar hic gitmiyor..ben bunlarin hepsini birgunde olmaliyim, turkiyede yasamiyorum ,ve umarim doktorlar baska ulkeden geliyoruz diye fiyatlari yuksek tutmazlar , Cevaplarsaniz cok sevincem Jelesec .
Selam vermeden çıkmayayım dedim...öpüyorum hepinizi iyi uykular
Hoşgeldiniz,siz kombine ameliyat olmak istiyorsunuz ne güzel inşallah istediğiniz vücuda sorunsuz kavuşursunuz.Ben de dahil topikte birçok arkadaşımız Ercan Karacaoğlu na ameliyat olduk.Başka doktorları bilmem ama Ercan Beye yurt içi yurt dışı fark etmiyor herkese yaklaşımı insanca ve paracı asla değil bu konuda içiniz rahat olsun.Tekniği ve dikişi de bizlerden onaylı.Örneğin ada22 arkadaşımız yurt dışından geldi.İlk sizin gibi sorular sordu yazdıklarımıza güvendi sağ olsun tek başına geldi.Biz de kendisini yalnız bırakmamaya çalıştık.Bilgi paylaşımı sayesinde güzel arkadaşlıklar kuruldu.Yurt dışından gelen bütün arkadaşlarımız telefon ve meil yolu ile Ercan Beyle görüşmüşler.Resimlerini gönderip ne istediklerini yazmışlar.Neler yapılabilir fiyat ne olabilir ön görüşmeler yapılmış olarak geldiler.
Memorial Ataşehir Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği
Ataşehir, İstanbul
Doç. Dr.Ercan Karacaoğlu
Tel : (0216) 570 66 66 (Dahili 10 00)
GSM0532) 581 3238
E posta: esteistanbul@yahoo.com
İnşallah yardımcı olmuşumdur.Hakkınız da her şey hayırlı olur inşallah.
Anlaşıldı artık bize slm yok![]()
Mustafa keserden küstüüüm küstüüüm şarkısı size
Anlaşıldı artık bize slm yok![]()
Mustafa keserden küstüüüm küstüüüm şarkısı size
çok güzel özetlemişsin ben böyle yazamazdım yeminle![]()
Bir ad taktın seni utandırmamak için şekerimkütüphane gibi kadınsın anlatım dilin güzel diyon ya o bakımdan şey ettimdi yani
![]()
Küsme küsme.Sen bizim herşeyimizsin.Merhaba bentoprakım merhaba yellowrose cum.
doğru ad takmışım bak yanıltmadın...kütüphaneye benim oğlanı alaydın sınavdan önce bir faydası olurdu![]()
Takla atıyorum bak ben neymişim diye
![]()
Hoşgeldiniz,siz kombine ameliyat olmak istiyorsunuz ne güzel inşallah istediğiniz vücuda sorunsuz kavuşursunuz.Ben de dahil topikte birçok arkadaşımız Ercan Karacaoğlu na ameliyat olduk.Başka doktorları bilmem ama Ercan Beye yurt içi yurt dışı fark etmiyor herkese yaklaşımı insanca ve paracı asla değil bu konuda içiniz rahat olsun.Tekniği ve dikişi de bizlerden onaylı.Örneğin ada22 arkadaşımız yurt dışından geldi.İlk sizin gibi sorular sordu yazdıklarımıza güvendi sağ olsun tek başına geldi.Biz de kendisini yalnız bırakmamaya çalıştık.Bilgi paylaşımı sayesinde güzel arkadaşlıklar kuruldu.Yurt dışından gelen bütün arkadaşlarımız telefon ve meil yolu ile Ercan Beyle görüşmüşler.Resimlerini gönderip ne istediklerini yazmışlar.Neler yapılabilir fiyat ne olabilir ön görüşmeler yapılmış olarak geldiler.
Memorial Ataşehir Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği
Ataşehir, İstanbul
Doç. Dr.Ercan Karacaoğlu
Tel : (0216) 570 66 66 (Dahili 10 00)
GSM0532) 581 3238
E posta: esteistanbul@yahoo.com
İnşallah yardımcı olmuşumdur.Hakkınız da her şey hayırlı olur inşallah.
Küsme küsme.Sen bizim herşeyimizsin.Merhaba bentoprakım merhaba yellowrose cum.
Vania bilgilerden şoka girdi bence tık yok:)
Bugun yetisebildim galiba sizlere, burada internet baglantisi genelde kotu ama simdilik iyi gidiyor bakalim... Nasilsiniz bayanlar, istanbul da cok ruzgarlimi bugunlerde? ege de bayagi esiyor.. nldglp sana birsey sorayim lipo veya lazer lipo ie ilgili, yaptirdinizmi, sonuctan memnunmusunuz, bide genel anestezimi lokal anestezi ilemi yapiyorlar, iyi geceler dilegiyle..
azcik turcem kotude nldglp dusunerek yazmaliyim hata yapmamak icin ,onun icin vakit cok aldim ,sen cok eglencelisin gibi :)
Yellowrose cum evet istanbul çok rüzgarlı.Hatta Ataşehir de durum feci kapı pencere açamıyorum resmen.Ev uğulduyor22.katta oturuyorum sanırım onun da etkisi var.
Lipo daha yaptırmadım.Yanlız şuna karar verdim.Benim kollarım çok kalın üst kısımlara lazer ile birlikte germe de yapacak Ercan bey.Ama koltukaltından küçük bir kesi ile.Bununla beraber bacak içi birazda yan simitlerden de düşünüyordum.Yanlız gördümki tek bir bölgede çalışmak daha etkili hem kol hem bacak hem simit çok randımanlı olmuyor.Doktorumuz bir seferde en fazla 3-3.5 kilo yağ alabildiğini söylüyor risk olmaması açısından.Ben de bundan dolayı ilk olarak Kol kısmına karar verdim lipo ve germe olarak.sonrasında 3 ay kadar sonra da bacak içi ve yan simit kısımlarından kısmetse.:)) daha çok işim var anlayacağın![]()