• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba arkadaslar , ben coktandir uye olmadan takip etiyordum az cok yazilarinizi ,Ben ameliyat olmak istiyorum meme kucultme ve diklestirme , bakiyorumda en cok Ercan diye bir doktordan bahsediliyor ben yeni oldugum icin ozel mesaj yazamiyorum istedigim kisiye , Mesela Jelesec nikli arkadastan tavsiyeler oneriler adresini doktorunu ve fiyatini ogrenmek isterdim ,gerci tek meme ameliyati deyil , lipo'da yapmak istiyorum bacak arasi ,baldir, simit (karin ) bolgesinden,spor yapiyorum ama buralar hic gitmiyor..ben bunlarin hepsini birgunde olmaliyim, turkiyede yasamiyorum ,ve umarim doktorlar baska ulkeden geliyoruz diye fiyatlari yuksek tutmazlar , Cevaplarsaniz cok sevincem Jelesec .

Hoşgeldiniz,siz kombine ameliyat olmak istiyorsunuz ne güzel inşallah istediğiniz vücuda sorunsuz kavuşursunuz.Ben de dahil topikte birçok arkadaşımız Ercan Karacaoğlu na ameliyat olduk.Başka doktorları bilmem ama Ercan Beye yurt içi yurt dışı fark etmiyor herkese yaklaşımı insanca ve paracı asla değil bu konuda içiniz rahat olsun.Tekniği ve dikişi de bizlerden onaylı.Örneğin ada22 arkadaşımız yurt dışından geldi.İlk sizin gibi sorular sordu yazdıklarımıza güvendi sağ olsun tek başına geldi.Biz de kendisini yalnız bırakmamaya çalıştık.Bilgi paylaşımı sayesinde güzel arkadaşlıklar kuruldu.Yurt dışından gelen bütün arkadaşlarımız telefon ve meil yolu ile Ercan Beyle görüşmüşler.Resimlerini gönderip ne istediklerini yazmışlar.Neler yapılabilir fiyat ne olabilir ön görüşmeler yapılmış olarak geldiler.

Memorial Ataşehir Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği
Ataşehir, İstanbul
Doç. Dr.Ercan Karacaoğlu
Tel : (0216) 570 66 66 (Dahili 10 00)
GSM:(0532) 581 3238
E posta: esteistanbul@yahoo.com

İnşallah yardımcı olmuşumdur.Hakkınız da her şey hayırlı olur inşallah.

Hoşgeldiniz,siz kombine ameliyat olmak istiyorsunuz ne güzel inşallah istediğiniz vücuda sorunsuz kavuşursunuz.Ben de dahil topikte birçok arkadaşımız Ercan Karacaoğlu na ameliyat olduk.Başka doktorları bilmem ama Ercan Beye yurt içi yurt dışı fark etmiyor herkese yaklaşımı insanca ve paracı asla değil bu konuda içiniz rahat olsun.Tekniği ve dikişi de bizlerden onaylı.Örneğin ada22 arkadaşımız yurt dışından geldi.İlk sizin gibi sorular sordu yazdıklarımıza güvendi sağ olsun tek başına geldi.Biz de kendisini yalnız bırakmamaya çalıştık.Bilgi paylaşımı sayesinde güzel arkadaşlıklar kuruldu.Yurt dışından gelen bütün arkadaşlarımız telefon ve meil yolu ile Ercan Beyle görüşmüşler.Resimlerini gönderip ne istediklerini yazmışlar.Neler yapılabilir fiyat ne olabilir ön görüşmeler yapılmış olarak geldiler.

Ataşehir, İstanbul
Doç. Dr.Ercan Karacaoğlu

çok güzel özetlemişsin ben böyle yazamazdım yeminle:34:

Ataşehir, İstanbul
Doç. Dr.Ercan Karacaoğlu

Cok tesekur ederim oncelikle Bentoprak ,hosbuldum, yazdiklarin beni cok memnun etti ve cok sagol ilk isim kendisiyle telefonlasmak ,cunku orda kac hafta kalmaliyim ,cunku ben hic ailem yok turkiyede nereye gidicem filan hic bilmiyorum cok zorlancaghim diye dusunuyorum umarim onlar bu tur sorunlari giderirler ,cunku fatih dagdelen ilk onu arastirmistim ,hotel kalmasi filan havalaninda onlar aliyor ,bu yuzden ona cok cevirmistim arastirmami ,fakat dedgim gibi kendisi cok ama cok istiyor ben kaldiramam.ve bazi kisilerde memnun deyilmisler buda kabus gibi geliyor bana , Bentoprak acaba sen simdi nasilsin memnunmusun goguslerden izleri hala cok varmi ve T ters bicim gibimi ? ben beyazim cok gorunurmu iz ?

Küsme küsme.Sen bizim herşeyimizsin.Merhaba bentoprakım merhaba yellowrose cum.

Bugun yetisebildim galiba sizlere, burada internet baglantisi genelde kotu ama simdilik iyi gidiyor bakalim... Nasilsiniz bayanlar, istanbul da cok ruzgarlimi bugunlerde? ege de bayagi esiyor.. nldglp sana birsey sorayim lipo veya lazer lipo ie ilgili, yaptirdinizmi, sonuctan memnunmusunuz, bide genel anestezimi lokal anestezi ilemi yapiyorlar, iyi geceler dilegiyle..

Bugun yetisebildim galiba sizlere, burada internet baglantisi genelde kotu ama simdilik iyi gidiyor bakalim... Nasilsiniz bayanlar, istanbul da cok ruzgarlimi bugunlerde? ege de bayagi esiyor.. nldglp sana birsey sorayim lipo veya lazer lipo ie ilgili, yaptirdinizmi, sonuctan memnunmusunuz, bide genel anestezimi lokal anestezi ilemi yapiyorlar, iyi geceler dilegiyle..

Yellowrose cum evet istanbul çok rüzgarlı.Hatta Ataşehir de durum feci kapı pencere açamıyorum resmen.Ev uğulduyor:( 22.katta oturuyorum sanırım onun da etkisi var.

Lipo daha yaptırmadım.Yanlız şuna karar verdim.Benim kollarım çok kalın üst kısımlara lazer ile birlikte germe de yapacak Ercan bey.Ama koltukaltından küçük bir kesi ile.Bununla beraber bacak içi birazda yan simitlerden de düşünüyordum.Yanlız gördümki tek bir bölgede çalışmak daha etkili hem kol hem bacak hem simit çok randımanlı olmuyor.Doktorumuz bir seferde en fazla 3-3.5 kilo yağ alabildiğini söylüyor risk olmaması açısından.Ben de bundan dolayı ilk olarak Kol kısmına karar verdim lipo ve germe olarak.sonrasında 3 ay kadar sonra da bacak içi ve yan simit kısımlarından kısmetse.:)) daha çok işim var anlayacağın:8:

Yellowrose cum evet istanbul çok rüzgarlı.Hatta Ataşehir de durum feci kapı pencere açamıyorum resmen.Ev uğulduyor:( 22.katta oturuyorum sanırım onun da etkisi var.

Lipo daha yaptırmadım.Yanlız şuna karar verdim.Benim kollarım çok kalın üst kısımlara lazer ile birlikte germe de yapacak Ercan bey.Ama koltukaltından küçük bir kesi ile.Bununla beraber bacak içi birazda yan simitlerden de düşünüyordum.Yanlız gördümki tek bir bölgede çalışmak daha etkili hem kol hem bacak hem simit çok randımanlı olmuyor.Doktorumuz bir seferde en fazla 3-3.5 kilo yağ alabildiğini söylüyor risk olmaması açısından.Ben de bundan dolayı ilk olarak Kol kısmına karar verdim lipo ve germe olarak.sonrasında 3 ay kadar sonra da bacak içi ve yan simit kısımlarından kısmetse.:)) daha çok işim var anlayacağın:8:

waw burdan pek farki yokmus desene, biz egedeyiz deniz kiyisinda, burdada kapi cam acilmiyor ama yeme icme , arkadas muhabbeti dinlenmece iyi gidiyor..hastaligi da atlattim sayilir. evet sen kollarini soyluyordun, guzel tabii, incelince iyice siritmistir, ona oncelik vermen iyi karar bence de.. bu arada cok da spor yapiyorsun, bide 1 saat gibi yuruyus eklesen oldukca faydasi olur.. ben kislari yuruyusten oldukca fayda aliyorum.. evet belli bir miktar yag alindigini ben de duymustum, benim sirt yali, kilollari ust kisma alma ozelligim var..kalca yokda basen bacak ustu bayagi genisledi,, 7-8 kilo verip te ondan sonra duruma bakmka en iyisi benim icin... bide yazin kilo almayip vermeyi becerebilsem harika olacak da, bende tam aksi oluyor:)
sevgiler iyi geceler..

Back