• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

:52::52::52: Hatlar karışmış :52::52::52:

kızlar slm...ben sizi sessiz sessiz takip edenlerdenim,,şöyle özetleyim genç kızkende göğüslerim büyüktü fakat doğumdan sonra çığırdan çıktılar..ikinci doğumuda yapayım sonra küçültürüm dedim ama olaylar öyle bi geliştiki rabbim nasip etti ameliyatımı sevgili doktorum Mehmet KETENE ye oldum,süper bir doktor,işinin ehli,herşeyden önce insannn:)))seni acayip rahatlatıyor ve çok değerli hissettiriyor,merkezindede prensesler gibi baktılar valla..refakatçim eşimdi bigece daha kalalım dedi:9: okadar yanii....

kızlar kısacası ben oldum bugün 1 hafta olacak Allah ımın izniyle kurtuldum darısı sizlere...yalnız sormak istediğim bişi var aman aman bi ağrım sızım yok sadece oturup kalkarken dikiş yerlerim ağrıyor fakat ben tam dik duramıyorum ynai biraz kambur duruyorum,sizdede oldumu bu sanırım dikişlerimin zarar görmesinden korkuyorum...merak ettim operasyon geçiren arkadaşlarım cevap yazarsa sevinirim...

hepinizi sevgiyle öpüyorum,,sağlıklı günler diliyorum...:72:

benimde bir sorum olacak arkadaşlar.istanbulda devlet veya üniversite hastanesinde bu ameliyatı olan var mı aranızda?fiyatları öğrenmek istiyorum.özelde 7500 müş.çok o kadar veremem:50:

Bende olmak istiyorum ama bekarım evlenip çocuk yaptıktan sonra yaparım diye düşündüm ama o ne zaman kısmet olur bilmiyorum şu an ölçüm 80 d belimde ağrılar oluşmaya başladı. Merak ettiğim küçülttükten sonra gebelik yaşayanlarda sorun oldu mu ? Sizce şimdi mi olmalıyım daha sonra mı ?

Niye gizli gizli takip ettin bakıyim.İnsan gelir yazar sürecini paylaşır.Sizin ki armut piş ağzıma düş olmuş valla :52: Biz aylarca doktor araştır,kim nerde kime olmuş nasıl geçmiş süreçleri sorular sorup cevap aramaktan :50: Hazırcı seniii :52:

Hoşgeldiin :16: Benim meme değil :50: olanlar yazar artık :52:

kızlar slm...ben sizi sessiz sessiz takip edenlerdenim,,şöyle özetleyim genç kızkende göğüslerim büyüktü fakat doğumdan sonra çığırdan çıktılar..ikinci doğumuda yapayım sonra küçültürüm dedim ama olaylar öyle bi geliştiki rabbim nasip etti ameliyatımı sevgili doktorum Mehmet KETENE ye oldum,süper bir doktor,işinin ehli,herşeyden önce insannn:)))seni acayip rahatlatıyor ve çok değerli hissettiriyor,merkezindede prensesler gibi baktılar valla..refakatçim eşimdi bigece daha kalalım dedi:9: okadar yanii....

kızlar kısacası ben oldum bugün 1 hafta olacak Allah ımın izniyle kurtuldum darısı sizlere...yalnız sormak istediğim bişi var aman aman bi ağrım sızım yok sadece oturup kalkarken dikiş yerlerim ağrıyor fakat ben tam dik duramıyorum ynai biraz kambur duruyorum,sizdede oldumu bu sanırım dikişlerimin zarar görmesinden korkuyorum...merak ettim operasyon geçiren arkadaşlarım cevap yazarsa sevinirim...

hepinizi sevgiyle öpüyorum,,sağlıklı günler diliyorum...:72:

Gecmis olsun sizede.. Oturup kalkarken ikis yerlerinin agrimasi, acimasi normal..ben de dik duramiyordum, uzun sure kambur yurudum, elimi gogsume getiriyordum, biraz insanlar carpmasin diye, biraz da kambur durdugumdan vs... Bunlar normal, iyilesince hepsi gececek hayirlisiyla, kaygilanmayin.. 2-3 hafta sonra bile yatakten kalkaken bicak saplaniyor gibi olabiliyor, ondan da sonra da umarim dikis izleri, goruntu vs ile ilgili bir sorun yasamazsininiz, yazin kucuk gogusun rahatligini yasarsiniz..
Siz de saglicakla kalin..

Bende olmak istiyorum ama bekarım evlenip çocuk yaptıktan sonra yaparım diye düşündüm ama o ne zaman kısmet olur bilmiyorum şu an ölçüm 80 d belimde ağrılar oluşmaya başladı. Merak ettiğim küçülttükten sonra gebelik yaşayanlarda sorun oldu mu ? Sizce şimdi mi olmalıyım daha sonra mı ?

Olculeriniz cok iri degil.. Cogunlukla zaten simdi sut kanallarini koruyorlar, heleki cok buyuk olup ta gogus kahverengi bolgeyi kesip de tasimadiklarinda sorun yasayacaginizi sanmiyorum.. zaten dr ununz size cocuk vs durumunu soracaktir, bence zaman gecirmeden isinin ehli birine ameliyat olup agrilardan kurtulun, rahat edin.
saglikla kalin..

Vallahi öyle çok güldüm ki :1::1::1:sana beğen yaptığım yazının altına yazdım oku sende gül

Merhaba Kizlar,
Epeydir foruma girememistim.. Tam tatil oncesi sanirim yediklerimden vs gida zeirlenmesi veya bir virus aldim diyeyim, simdi izmir taraflarinda tatilddeyiz..1 hafta icinde ist a donecegiz kisa bir sure icin... Umarim sizlerde hersey yolundadir.. Ikinize de mail atacagim, en uygun zamanda, sevgiler, saglicakla kalin..

Iyiyim rose cum.malum yaz sezonu baslayinca herkes daha bir disarilarda.arada girmeye ve sizleri takip etmeye calisiyorum.sanirim operasyonlar azaldi yaz gelince.eylul ekim hareketlenir burasi gene.bizler yeteriz zaten;) ben lazer lipo,jelesec karin germe,ben toprak cok sey istiyordu:) ,edbeer lazer lipo,ada cigima gerek yok ama o da meme istiyordu sanirim....canli yayinlara tam gaz devam yani.diziler bile tatile girdi.eee doktorumuz da dinlensin.eylul ekim gene beraberiz.

Iyi olmana sevindim arkadasim, evet yazin disarlara acilmalar cogaliyor :) ben de sezonu actim artik, saglik olsunda gerisi kolay..
Evet ilk parti operasyonlar bitti, sonbaharda yenilerini dusunmeye baslicaz artik,, benimde cok gerekenler var da oncelikle kilo vermeye kaldigim yerde devam etmem gerekiyor.. Bide ekim kasimda sizlerle bir bulusma ayarlayip karsilikli tanismayi isterim, o zaman fikir alisverisi yapma sansimiz olur..
Simdilik sevgi ve saglikla kalin, iyi bir yaz donemi dileklerimle..

Gecmis olsun sizede.. Oturup kalkarken ikis yerlerinin agrimasi, acimasi normal..ben de dik duramiyordum, uzun sure kambur yurudum, elimi gogsume getiriyordum, biraz insanlar carpmasin diye, biraz da kambur durdugumdan vs... Bunlar normal, iyilesince hepsi gececek hayirlisiyla, kaygilanmayin.. 2-3 hafta sonra bile yatakten kalkaken bicak saplaniyor gibi olabiliyor, ondan da sonra da umarim dikis izleri, goruntu vs ile ilgili bir sorun yasamazsininiz, yazin kucuk gogusun rahatligini yasarsiniz..
Siz de saglicakla kalin..

çok mersi güzel dileklein için...kızma lütfen bana,çalışıyorum,çok yoğun bir işim var eve gelincede 16 aylık bir tatlı cadım var,inan yazmaya vakit yok,şuanda izinliyim kızımda babannede oyüzden rahatım,yoksa bende isterdim sizin gibi daha aktif olmayı:7: tam olarak nezaman dik durabildin sen birde nezaman ameliyat oldun:26:
*şimdiden tşk.....

mrb ben 22 yaşındayım. 2 hafta önce Taha MEHMETOĞLU' na meme küçültme ameliyatı oldum. Daha iki hafta olmasına rağmen mükemmel duruyorlar ameliyattan 1 gun sonra hastaneden cıktım ne bir agrım ne bır sızım oldu. Taha Bey'de fazlasıyla ilgilendi. Keşke daha önce ameliyat olsaydım dıyorum. Çok mutluyum:))))) Taha Bey'e çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık harika bir doktor kendisi. Şiddetle tavsiye ediyorum. Zaten gidip görüşünce farkı anlıycaksınız.

çok mersi güzel dileklein için...kızma lütfen bana,çalışıyorum,çok yoğun bir işim var eve gelincede 16 aylık bir tatlı cadım var,inan yazmaya vakit yok,şuanda izinliyim kızımda babannede oyüzden rahatım,yoksa bende isterdim sizin gibi daha aktif olmayı:7: tam olarak nezaman dik durabildin sen birde nezaman ameliyat oldun:26:
*şimdiden tşk.....

Rica ederim, yapilanlar daha saglikli olabilmek icin, biraz da zahmeti oluyor maalesef.. Ben ameliyat olali 3 ay oldu, benim cok iriydiler, kahverengi bolge tamamen kesilip yukari tasindi.. Cok rahat etmeme ragmen, iki gogus arasinda dikislerin bittigi yerde bir potluk var, bir de meme basi cikintisi bayagi azaldi, bunlari yaz sonu dr um bakacak artik.. senin gozune batan bir durumun varmi, genel iyilesme sureci disinda yani.. Benim dik durabilme tarihi konusunda , gercekten tam hatirlamiyorum ama, bir ayi ulmustur herhalde.. Sunu soyleyeyim zaten sen iyilesince otomatikman duz durabilmeye basliyacaksin, vucudu kendi haline birak demek istiyorum...cunku kaslarin ameliyat yaralrinin nedeniyle kambur duruluyor, onlar duzelince sen de normale doneceksin..
Yalniz suna da dikkat edelim, yillarca iri gogus nedeniyle kambur durduysan, saklama icgudusu acisindan, bunu degistirip dik durmamiz gerekiyor artik, tekrar gecmis olsun:)

Back