- Konu Sahibi ---Lily---
- #10.521
tatil havasına girmiş belli herkes,hepinize selamlar sevgiler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evvet millet tatilde Özellikle Ercan fan lar http://www.kadinlarkulubu.com/dokto.../535405-ercan-karacaoglu-hasta-yorumlari.html kimse gelmiyorkimse yokmuu
![]()
Eylülden sonra arkadaşım,forumlarda kimse yok...yarın hastanede buluşacağın var mı?
Nlglpd...gir içeri dışarıdan okuma
Yok şekerim kimse gelmiyor ki![]()
Dışarda değilim Jeleseeeec burdayım işte kapı gibi:))
Dışarda değilim Jeleseeeec burdayım işte kapı gibi:))
Hatlar karışmış
![]()
kızlar slm...ben sizi sessiz sessiz takip edenlerdenim,,şöyle özetleyim genç kızkende göğüslerim büyüktü fakat doğumdan sonra çığırdan çıktılar..ikinci doğumuda yapayım sonra küçültürüm dedim ama olaylar öyle bi geliştiki rabbim nasip etti ameliyatımı sevgili doktorum Mehmet KETENE ye oldum,süper bir doktor,işinin ehli,herşeyden önce insannn:)))seni acayip rahatlatıyor ve çok değerli hissettiriyor,merkezindede prensesler gibi baktılar valla..refakatçim eşimdi bigece daha kalalım dediokadar yanii....
kızlar kısacası ben oldum bugün 1 hafta olacak Allah ımın izniyle kurtuldum darısı sizlere...yalnız sormak istediğim bişi var aman aman bi ağrım sızım yok sadece oturup kalkarken dikiş yerlerim ağrıyor fakat ben tam dik duramıyorum ynai biraz kambur duruyorum,sizdede oldumu bu sanırım dikişlerimin zarar görmesinden korkuyorum...merak ettim operasyon geçiren arkadaşlarım cevap yazarsa sevinirim...
hepinizi sevgiyle öpüyorum,,sağlıklı günler diliyorum...![]()
Bende olmak istiyorum ama bekarım evlenip çocuk yaptıktan sonra yaparım diye düşündüm ama o ne zaman kısmet olur bilmiyorum şu an ölçüm 80 d belimde ağrılar oluşmaya başladı. Merak ettiğim küçülttükten sonra gebelik yaşayanlarda sorun oldu mu ? Sizce şimdi mi olmalıyım daha sonra mı ?
Vallahi öyle çok güldüm kisana beğen yaptığım yazının altına yazdım oku sende gül
Iyiyim rose cum.malum yaz sezonu baslayinca herkes daha bir disarilarda.arada girmeye ve sizleri takip etmeye calisiyorum.sanirim operasyonlar azaldi yaz gelince.eylul ekim hareketlenir burasi gene.bizler yeteriz zatenben lazer lipo,jelesec karin germe,ben toprak cok sey istiyordu:) ,edbeer lazer lipo,ada cigima gerek yok ama o da meme istiyordu sanirim....canli yayinlara tam gaz devam yani.diziler bile tatile girdi.eee doktorumuz da dinlensin.eylul ekim gene beraberiz.
Gecmis olsun sizede.. Oturup kalkarken ikis yerlerinin agrimasi, acimasi normal..ben de dik duramiyordum, uzun sure kambur yurudum, elimi gogsume getiriyordum, biraz insanlar carpmasin diye, biraz da kambur durdugumdan vs... Bunlar normal, iyilesince hepsi gececek hayirlisiyla, kaygilanmayin.. 2-3 hafta sonra bile yatakten kalkaken bicak saplaniyor gibi olabiliyor, ondan da sonra da umarim dikis izleri, goruntu vs ile ilgili bir sorun yasamazsininiz, yazin kucuk gogusun rahatligini yasarsiniz..
Siz de saglicakla kalin..
benimde bir sorum olacak arkadaşlar.istanbulda devlet veya üniversite hastanesinde bu ameliyatı olan var mı aranızda?fiyatları öğrenmek istiyorum.özelde 7500 müş.çok o kadar veremem![]()
çok mersi güzel dileklein için...kızma lütfen bana,çalışıyorum,çok yoğun bir işim var eve gelincede 16 aylık bir tatlı cadım var,inan yazmaya vakit yok,şuanda izinliyim kızımda babannede oyüzden rahatım,yoksa bende isterdim sizin gibi daha aktif olmayıtam olarak nezaman dik durabildin sen birde nezaman ameliyat oldun:26:
*şimdiden tşk.....