• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Rica ederim, yapilanlar daha saglikli olabilmek icin, biraz da zahmeti oluyor maalesef.. Ben ameliyat olali 3 ay oldu, benim cok iriydiler, kahverengi bolge tamamen kesilip yukari tasindi.. Cok rahat etmeme ragmen, iki gogus arasinda dikislerin bittigi yerde bir potluk var, bir de meme basi cikintisi bayagi azaldi, bunlari yaz sonu dr um bakacak artik.. senin gozune batan bir durumun varmi, genel iyilesme sureci disinda yani.. Benim dik durabilme tarihi konusunda , gercekten tam hatirlamiyorum ama, bir ayi ulmustur herhalde.. Sunu soyleyeyim zaten sen iyilesince otomatikman duz durabilmeye basliyacaksin, vucudu kendi haline birak demek istiyorum...cunku kaslarin ameliyat yaralrinin nedeniyle kambur duruluyor, onlar duzelince sen de normale doneceksin..
Yalniz suna da dikkat edelim, yillarca iri gogus nedeniyle kambur durduysan, saklama icgudusu acisindan, bunu degistirip dik durmamiz gerekiyor artik, tekrar gecmis olsun:)

çok güzel anlatmışsın sağol...ben henüz bakma cesaretinde bulunamadım çarşamba tekrar pansumana gidicem belki bandajları açar ve özel çamaşır takmamı isteyebilir..inşallah hiçbir terslik olmadan sağlığımıza kavuşuruz ...sevgiler...

benimde bir sorum olacak arkadaşlar.istanbulda devlet veya üniversite hastanesinde bu ameliyatı olan var mı aranızda?fiyatları öğrenmek istiyorum.özelde 7500 müş.çok o kadar veremem:50:

ben olmadım ama, okuduklarmdan bildiğim kadarıyla devlet hastanesine randevu alınarak gidiliyor, aşırı büyük göğüsler varsa.. sağlığını tehdit edecek kadar büyüklükten söz ediyorum.. heyet kontrolünden gecilip raopr alınıyor diye biliyorum. O zaman devlet karşılıyor bir masraf yapmıyorsun..Üniversite hastanelerinde bir miktar ücret talep ediyorlar...ameliyatını yapacak olanın asistan,araştırma görevlisi veya docent,profesör olmasına göre fiyat değişiyıor...
en iyisi randevu alıp her ikisinde de gitmen bence...
sevgiler

mrb ben 22 yaşındayım. 2 hafta önce Taha MEHMETOĞLU' na meme küçültme ameliyatı oldum. Daha iki hafta olmasına rağmen mükemmel duruyorlar ameliyattan 1 gun sonra hastaneden cıktım ne bir agrım ne bır sızım oldu. Taha Bey'de fazlasıyla ilgilendi. Keşke daha önce ameliyat olsaydım dıyorum. Çok mutluyum:))))) Taha Bey'e çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık harika bir doktor kendisi. Şiddetle tavsiye ediyorum. Zaten gidip görüşünce farkı anlıycaksınız.[/QU

öncelikle geçmiş olsun ne kadara mal oldu bu operasyon ?

Iyi olmana sevindim arkadasim, evet yazin disarlara acilmalar cogaliyor :) ben de sezonu actim artik, saglik olsunda gerisi kolay..
Evet ilk parti operasyonlar bitti, sonbaharda yenilerini dusunmeye baslicaz artik,, benimde cok gerekenler var da oncelikle kilo vermeye kaldigim yerde devam etmem gerekiyor.. Bide ekim kasimda sizlerle bir bulusma ayarlayip karsilikli tanismayi isterim, o zaman fikir alisverisi yapma sansimiz olur..
Simdilik sevgi ve saglikla kalin, iyi bir yaz donemi dileklerimle..
ercaqn bey dediğiniz ercan karacaoğlu mu?:

mrb ben 22 yaşındayım. 2 hafta önce Taha MEHMETOĞLU' na meme küçültme ameliyatı oldum. Daha iki hafta olmasına rağmen mükemmel duruyorlar ameliyattan 1 gun sonra hastaneden cıktım ne bir agrım ne bır sızım oldu. Taha Bey'de fazlasıyla ilgilendi. Keşke daha önce ameliyat olsaydım dıyorum. Çok mutluyum:))))) Taha Bey'e çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık harika bir doktor kendisi. Şiddetle tavsiye ediyorum. Zaten gidip görüşünce farkı anlıycaksınız.

Merhaba laliya,öncelikle geçmiş olsun.Daha önce hiç duymamıştım Taha beyi.Nerde oldunuz ameliyatınızı Taha bey e?

çok mersi güzel dileklein için...kızma lütfen bana,çalışıyorum,çok yoğun bir işim var eve gelincede 16 aylık bir tatlı cadım var,inan yazmaya vakit yok,şuanda izinliyim kızımda babannede oyüzden rahatım,yoksa bende isterdim sizin gibi daha aktif olmayı:7: tam olarak nezaman dik durabildin sen birde nezaman ameliyat oldun:26:
*şimdiden tşk.....

Çok geçmiş olsun...16 aylık cadı tam ıssırmalıktır tatlı zamanı:emir_bebek: zamanla herşey düzeliyor sonucunuz sizi çok mutlu etsin inşallah... ben ameliyat olduğumu bile unuttum..zaman geçtikçe sıkıntı kalmıyor

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar , ben coktandir uye olmadan takip etiyordum az cok yazilarinizi ,Ben ameliyat olmak istiyorum meme kucultme ve diklestirme , bakiyorumda en cok Ercan diye bir doktordan bahsediliyor ben yeni oldugum icin ozel mesaj yazamiyorum istedigim kisiye , Mesela Jelesec nikli arkadastan tavsiyeler oneriler adresini doktorunu ve fiyatini ogrenmek isterdim ,gerci tek meme ameliyati deyil , lipo'da yapmak istiyorum bacak arasi ,baldir, simit (karin ) bolgesinden,spor yapiyorum ama buralar hic gitmiyor..ben bunlarin hepsini birgunde olmaliyim, turkiyede yasamiyorum ,ve umarim doktorlar baska ulkeden geliyoruz diye fiyatlari yuksek tutmazlar , Cevaplarsaniz cok sevincem Jelesec .

Merhaba arkadaslar , ben coktandir uye olmadan takip etiyordum az cok yazilarinizi ,Ben ameliyat olmak istiyorum meme kucultme ve diklestirme , bakiyorumda en cok Ercan diye bir doktordan bahsediliyor ben yeni oldugum icin ozel mesaj yazamiyorum istedigim kisiye , Mesela Jelesec nikli arkadastan tavsiyeler oneriler adresini doktorunu ve fiyatini ogrenmek isterdim ,gerci tek meme ameliyati deyil , lipo'da yapmak istiyorum bacak arasi ,baldir, simit (karin ) bolgesinden,spor yapiyorum ama buralar hic gitmiyor..ben bunlarin hepsini birgunde olmaliyim, turkiyede yasamiyorum ,ve umarim doktorlar baska ulkeden geliyoruz diye fiyatlari yuksek tutmazlar , Cevaplarsaniz cok sevincem Jelesec .

Vania doğru adresi bulmuş bile hadi bakalım Jelesec iş başına;)

Vania doğru adresi bulmuş bile hadi bakalım Jelesec iş başına;)

Benden sonra dünya kişi oldu ameliyat...ben hepsine yazdım hadin kızlar sizler yazın arkadaşımıza:13:

hoşgeldin vania bunun kolayı var başka ülkeden geliyorum demezsin

Son düzenleme:
sen nerelerdesin?ameliyat oldun mu? hiç yazmadın gecen aklıma geldi arkadaş listeme bakarken...olduysan geçmiş olsun 2 satır yazarsın...sevgiler

Benden sonra dünya kişi oldu ameliyat...ben hepsine yazdım hadin kızlar sizler yazın arkadaşımıza:13:

hoşgeldin vania bunun kolayı var başka ülkeden geliyorum demezsin

Tesekurler hocbuldum kizlar ,bu doktorun email adresine yazarsam cevaplarmi ?ve sizlerde mevcutmu tel numarasi veyahut bilgileri ?, daha once fatih dagdelen'e yazdim aninda cevap yazdi fakat o cok istiyor budcem kaldirmiyor ne yazikki .

Vania selam.Ercan bey i netten sitesini çok rahat bulabilirsin tatlım.Este İstanbul yaz ya da ismini direk yaz bütün bilgiler orada var.İletişim bilgileri kendi cep tel.i bütün bilgiler var zaten.Mail atabilirsin ya da randevu al kısmına tıklayıp tel numaranı yazarsan en geç 2 gün içinde Ercan bey kendisi arıyor zaten.Çalıştığı yani bizim ameliyat olduğumuz yer Ataşehir Memorial hastanesi.

Tesekurler hocbuldum kizlar ,bu doktorun email adresine yazarsam cevaplarmi ?ve sizlerde mevcutmu tel numarasi veyahut bilgileri ?, daha once fatih dagdelen'e yazdim aninda cevap yazdi fakat o cok istiyor budcem kaldirmiyor ne yazikki .

yazdığın doktora ameliyat olanlar oldu,sonuçlarından memnun değiller forumlara bakarsan yazıları çıkar...Doktorun kendi sitesinde cep no var ara direk konuş...yada yaz döner mutlaka...ne zamana düşünüyorsunuz ameliyatı?

Back