- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 42
- Konu Sahibi ---Lily---
- #10.541
Rica ederim, yapilanlar daha saglikli olabilmek icin, biraz da zahmeti oluyor maalesef.. Ben ameliyat olali 3 ay oldu, benim cok iriydiler, kahverengi bolge tamamen kesilip yukari tasindi.. Cok rahat etmeme ragmen, iki gogus arasinda dikislerin bittigi yerde bir potluk var, bir de meme basi cikintisi bayagi azaldi, bunlari yaz sonu dr um bakacak artik.. senin gozune batan bir durumun varmi, genel iyilesme sureci disinda yani.. Benim dik durabilme tarihi konusunda , gercekten tam hatirlamiyorum ama, bir ayi ulmustur herhalde.. Sunu soyleyeyim zaten sen iyilesince otomatikman duz durabilmeye basliyacaksin, vucudu kendi haline birak demek istiyorum...cunku kaslarin ameliyat yaralrinin nedeniyle kambur duruluyor, onlar duzelince sen de normale doneceksin..
Yalniz suna da dikkat edelim, yillarca iri gogus nedeniyle kambur durduysan, saklama icgudusu acisindan, bunu degistirip dik durmamiz gerekiyor artik, tekrar gecmis olsun:)
çok güzel anlatmışsın sağol...ben henüz bakma cesaretinde bulunamadım çarşamba tekrar pansumana gidicem belki bandajları açar ve özel çamaşır takmamı isteyebilir..inşallah hiçbir terslik olmadan sağlığımıza kavuşuruz ...sevgiler...