• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

seraycım sen nasılsın görüşmeyelii ne zaman gidicen ercan beye ben umartesi gidicem ama ogünde çok aksilik çıktı herşey o günü buldu nasıl ayarlıycam bilmiyorum.bide ben karşıdan geliyorum farklı farklı yerlere yatişmem gerekecek bakalım nasıl yapıcam

Ben cuma gidecektim bu arada dermatologa gittim bir ilac karışımı verdi Ercan beyin bilgisi dahilinde onu kullanmaya başladım .Ercan bey kullan 3-5 gun Pazartesi görelim dedi Pazartesi gidicem .sutyeni falan attım açıp havalandiriyorum en kısa zamanda geçmesi İcin dua ediyorum sizde edin mübarek kandil gecesinde .
Bir doktor arkadasim vardı o tamamen cildinin tahrise verdigi reaksiyon bu dedi geçecek inşallah ama çok can sıkıcı oldu. Bebeğim var , isler yogun derken uzadı gitti.
Yine de mübarek gecede allahıma karsı gelmiyorum beterinden korusun Rabbim.en kötüsü bu olsun.

İnan mutlu olmanıza memnun olmanız o kadar çok seviniyorum ki:3: ne bileyim sonuçlar kötü olsaydı ben üzülürdüm...bak benim iyi oldu arkadaşlarımınki olmadı diye.Aman sen açıp gösterme,herkesin elektiriği iyi olmaz...nazara gelme :nazar:yıldızında düşük

Nlglp...geziyor telde konuştum bağdat caddesinde idi...fadıl takipte...yoğun gezmeleri varmış arkadaşın

Sonunda formu okudum. Aylar aldı ama değdi. Ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Olacaklara da bu mubarek gecede şans diliyorum.
Çok güzel arkadaşlıklar ve dayanışma kurmuşsunuz. Jelesec gerçekten de sitenin meleği olmuşsun. Hemen bana da cevap yazmıştın ama eh ancak okuyabildim.
Bundan bir buçuk ay önce karın germe oldum hiç bir sıkıntım yok ama hala ödem var gibi. ameliyatımı yapan doktor ters t şeklinde yaptığı için ona göğüs ameliyatı olmayı düşünmedim. İzsiz göğüs aleliyatı araştırırken siteyi buldum. İyi ki de bulmuşum. Kafamdaki bir çok soru yanıtlandı.

Meme ameliyatı olmayı düşünen birisi olarak Ercan beyle görüşmeye karar verdim. Her yaptığı ameliyat başarılı olduğuna göre başarılı bir doktor. Ancak izler konusunda çok endişeliyim. Benim göğsüm 80 C ama 2 tane çocuktan sonra sarktı. Toparlama yaparken küçülürlerse fena olmaz hani. İstediğimi rahat giyemiyorum. Herkes göğsüme bakıyor gibi hissediyorum. Ama göğüs ameliyatı ile birlikte lipo da olmak istiyorum ama tabiki doktorla görüşmem lazım. 2 ameliyatı birlikte olabilirmiyim yoksa çok mu ağır olur karar veredim. Lipo hemen olur mu acaba? Cok yeni oldum için simge de koyamadım. Neyse ilerleyen günlerde öğrenirim umarım.

Ben 6 yıl kadar önce ameliyat oldum. Kocaman ve sarkmış göğüslerimi küçülttüm ve bence yaptığım en iyi işti kızlar. Sırt ağrılarım geçti, artık istediğim her kıyafeti giyebiliyorum, kendime güvenim arttı. Ameliyat sonrası biraz zorluk yaşadım, 3 hafta kadar sırt üstü yattım, 6 ay kadar ağır kaldırmadım ...vs ama hepsine değdi.

Eu2 merhaba,
Bende gogus kucultme ameliyati oldum fakat gogus ucum cok yukarıda, bu yüzden elim surekli göğsümde, ucu çıkacak diye kontrol etmekten bıktım. Sende boyle bir problem olmadı mı?
Boyle bir problem yaşayan arkadas ar mı acaba?

Arkadaslar bu ameliyati olup gogus ucunun yukarıda oldugundan şikayeti olan yok mü?
Bende bu ameliyati oldum ve oldugum günden beri gogus ucum cok yukarıda. Eskiden büyük diye elim hep gogsumdeydi, şimdide göğsümün ucu dışarı çıkmasın diye.
Ne yapacagım bilmiyorum :(

Canlarım minnoşlarım tatlı ballı şekerparelerim.Çok yoğun bir hafta daha yaşamaktayım.Hem gezmeler, hem dersler,sene sonu müsamereler derken allak bullak oldum.Geriye dönük pek okuyamadım.Bayağı uzun yazılar var.Bugünkü yazılanları okuyabildim sadece.Sağolsun jelesec cim beni merak edip aradı konuştuk.Sorun yok,hep koşurmaca işte.

Bazen kendi kendime çok konuşurum hatta kendi kendimle sohbet ederim.Bugün gene o kadar şükür ettim ki; ''Allahım iyi ki bu ameliyatı olmuşum.İyi ki hayatım Ercan doktorumla kesişip kendisini tanıma şansına sahip olmuşum.Sihirli elleriyle yeni yepyeni bir hayata merhaba deme mutluluğuna erişmişim'' diyerek defalarca ettiğim dualara bugün yenilerini ekledim.

Kendime verdiğim en büyük ödül olarak görüyorum bu ameliyatı.Bugün uzun zamandır görüşmediğim dostlarımla beraberdim.Yıllarca hep kocaman memelerimden çektiğim sıkıntıya onlar da hep şahittiler.Bugün ameliyat sürecimi onlarla paylaştım.Çok heyecanlandılar ben anlatırken:) Çok da mutlu oldular tabii ki.

Desendesenim yarın arayacağım seni çok merak ediyorum.Madames,ogltkn,edbeer,seray14,ozdy,sevimlii,bentoprak tabii ki Jelesec im hepinizi özlemişim:48::48::48::48::48: hepinize sevgiler...

Arkadaslar bu ameliyati olup gogus ucunun yukarıda oldugundan şikayeti olan yok mü?
Bende bu ameliyati oldum ve oldugum günden beri gogus ucum cok yukarıda. Eskiden büyük diye elim hep gogsumdeydi, şimdide göğsümün ucu dışarı çıkmasın diye.

Merhaba ush,Yaşadığın sıkıntıyı ilk zamanlar ben de yaşamıştım.Senelerce sarkık ve kocaman memelere sahip olunca,aslında olması gereken yerde olmayan göğüs uçları gerçek yerlerine taşınınca ilkönce ben de'' niaaa :52:'' olmuştum.Zamanla yeni yerlerine alıştım.Sanki hep gözükeceklermiş gibi geliyordu bana da.Doktor milim milim ölçüp yapmıştı zaten.Zamanla alışırsın merak etme:)

Merhabalar,
Gogus kucultme amelyati olan arkadaslar, daha once de birkac kez belirttigim gibi benim ameliyattan sonra oldukca rahat etmis olmama ragmen, begenmedigim bazi hususlar var, acaba bunlar sade bendemi oldu, yoksa tek degilmiyim, yorum ve yanitlariniza ihtiyacim var...
Haftaya doktorumla gorusmeye gittigimde, ona gore konusup duzeltilmesi icin baski yapacagim, bu sikayetler sadece bende varsa, sagolun simdiden
1-) Benim meme basi ve cevresi (areola) ayrilip yukari tasinmisti, oldukca iri meme oldugundan, simdi meme basi cikintisi, yok denecek kadar azaldi, ameliyattan sonra sizlerde durum nasildir, meme basi aynen kaldimi yoksa benimkine benzer durum yasayaniniz oldumu?
2-) Iki gogsun ortasinda, catal bolge mi deniyor, alt kisimda, gogsun alt cizgisinde yapilan dikislerin bitis yerinde potluk gibi hafif sislik, bozukluk var, yani dekolte bir sutyen veya bikini giyilse bu goze baticak, sizlerde bu bolge nasil, duzgunmu, benim gibi olan varmi?
Bunu dr uma soyledigimde, normaldir , masaj yapin gecer dedi, ama kimseden de boyle bir sikayet duymuyorum, sizler ne dersiniz? Herkesinki duzgunse, bir sekilde duzeltmesini isteyecegim ben de, masajla da nasil yololur aklim kesmiyor :))
3-) Iki gogus arasinda az da olsa fark oldugunu goruyorum, sizlerin nasil, tamamen aynimi buyukluk ve gorunus?
Cok soru sordum biliyorum ama yanitlariniz cok makbule gececek, coookkkkk tesekkurler simdiden ilgilenen arkadaslara..
Saglik ve mutluluk dileklerimle...

Benim gogus ucu yukarda gibi gelmiyor, karsiya bakiyor, yukarda degil... Umarim sizinki de normalden yukari alinmamistir, gerci gogusun tam seklini almasi 6 ayda olur diyorlar ama.. umarim size simdi alisamadiginizdan oyle geliyordur, aksi durumda dr fazla yukari almis da olabilir..
Soyle bisey okumustum, kaldirilmis gogsu indirmek zormus, asagida olani duzeltmek kolaymis diye, umarim ilki degildir sizinki, bir dr unuzla gorusup danisin isterseniz..
Saglicakla kalin.

Merhabalar,
Gogus kucultme amelyati olan arkadaslar, daha once de birkac kez belirttigim gibi benim ameliyattan sonra oldukca rahat etmis olmama ragmen, begenmedigim bazi hususlar var, acaba bunlar sade bendemi oldu, yoksa tek degilmiyim, yorum ve yanitlariniza ihtiyacim var...
Haftaya doktorumla gorusmeye gittigimde, ona gore konusup duzeltilmesi icin baski yapacagim, bu sikayetler sadece bende varsa, sagolun simdiden
1-) Benim meme basi ve cevresi (areola) ayrilip yukari tasinmisti, oldukca iri meme oldugundan, simdi meme basi cikintisi, yok denecek kadar azaldi, ameliyattan sonra sizlerde durum nasildir, meme basi aynen kaldimi yoksa benimkine benzer durum yasayaniniz oldumu?
2-) Iki gogsun ortasinda, catal bolge mi deniyor, alt kisimda, gogsun alt cizgisinde yapilan dikislerin bitis yerinde potluk gibi hafif sislik, bozukluk var, yani dekolte bir sutyen veya bikini giyilse bu goze baticak, sizlerde bu bolge nasil, duzgunmu, benim gibi olan varmi?
Bunu dr uma soyledigimde, normaldir , masaj yapin gecer dedi, ama kimseden de boyle bir sikayet duymuyorum, sizler ne dersiniz? Herkesinki duzgunse, bir sekilde duzeltmesini isteyecegim ben de, masajla da nasil yololur aklim kesmiyor :))
3-) Iki gogus arasinda az da olsa fark oldugunu goruyorum, sizlerin nasil, tamamen aynimi buyukluk ve gorunus?
Cok soru sordum biliyorum ama yanitlariniz cok makbule gececek, coookkkkk tesekkurler simdiden ilgilenen arkadaslara..

Merhaba yellowrose.1.soruna cevap veriyorum.Evet meme çevresi benimde küçüldü.Ama bu çok normal.Çok gergin büyük ve gergin olduğundan haliyle meme çevresi de çok büyüktü.Ameliyattan sonra küçülüp daha muntazam hale geldi.Ben çok memnunum şuanki görüntüsünden.İlk zaman tabii ki garip gelmişti ama normal olan buydu.Bence bunda sorun yok.

2.soruna cevap:Benim alt dikişlerim hiç gözükmüyor ve çok muntazam.Siteden birçok arkadaş gördü benim göğüslerimi.Hiç bir şekilde potluk yok bende.Sanırım bunun üzerinde durup düzeltmesi için revizyon ameliyatı isteyebilirsin.

3.soruna cevap:Ameliyattan sonra sağ göğsüm sola göre biraz daha farklıydı.Çünkü sağ göğsüm daha önceki halinde sola göre daha büyüktü.Bu yüzden sağdan 250 gr daha fazla yağ ve doku alınmıştı.Fakat aylar geçtikçe göğüslerim daha çok eşitlendi.Şuanda hiç hissetmiyorum arasındaki farkı.Hatta günler ve aylar geçtikçe daha bir şekilleniyorlar.(8 ay oldu ame.olalı)Çook tıpatıp tabiiki değiller.Sadece ben, aradaki farklılığı görebiliyorum.Eşim ya da arkadaşlarıma gösterdiğimde onlar hiç bir şekilde anlamadıklarını ve düzgün olduğunu söylüyorlar.

Bilmem yardımcı olabildimmi?

Merhaba yellowrose.1.soruna cevap veriyorum.Evet meme çevresi benimde küçüldü.Ama bu çok normal.Çok gergin büyük ve gergin olduğundan haliyle meme çevresi de çok büyüktü.Ameliyattan sonra küçülüp daha muntazam hale geldi.Ben çok memnunum şuanki görüntüsünden.İlk zaman tabii ki garip gelmişti ama normal olan buydu.Bence bunda sorun yok.

2.soruna cevap:Benim alt dikişlerim hiç gözükmüyor ve çok muntazam.Siteden birçok arkadaş gördü benim göğüslerimi.Hiç bir şekilde potluk yok bende.Sanırım bunun üzerinde durup düzeltmesi için revizyon ameliyatı isteyebilirsin.

3.soruna cevap:Ameliyattan sonra sağ göğsüm sola göre biraz daha farklıydı.Çünkü sağ göğsüm daha önceki halinde sola göre daha büyüktü.Bu yüzden sağdan 250 gr daha fazla yağ ve doku alınmıştı.Fakat aylar geçtikçe göğüslerim daha çok eşitlendi.Şuanda hiç hissetmiyorum arasındaki farkı.Hatta günler ve aylar geçtikçe daha bir şekilleniyorlar.(8 ay oldu ame.olalı)Çook tıpatıp tabiiki değiller.Sadece ben, aradaki farklılığı görebiliyorum.Eşim ya da arkadaşlarıma gösterdiğimde onlar hiç bir şekilde anlamadıklarını ve düzgün olduğunu söylüyorlar.

Bilmem yardımcı olabildimmi?

Selamlar arkadasim, acil yanitina tesekkur edrim..

Benim ilk sorum sanirim biraz yanlis anlasildi, kahverengi bolgeyi ( areolayi) anlatmissin... Bu bende de kuculdu, bunda sorun yok.. Benim sorunum meme basinda..onceden gayet normal olan meme basi neredeyse duzeldi kahverngi bolgenin ortasinda dumduz kaldi, icinde hafif yarik cizgi var o kadar.. biraz cikintili olur normalde.. bide ameliyattan sonra bu uc kabuk bagladi, yeni yeni dokuldu..sizde bole bisey oldumu? Dusunuyorumda tum kahvrengi bolgeyi kesip de (yani meme basi icindeykenmi tasidi) veya meme basina (ucuna) ayri bir islem mi yapti? bundanmi bole bisey oldu, meme ucucnun bagli oldugu kanal sinir falan varsa ayrica kesmis olabilirmi, diyorum yani..

Ikinci ve ucuncu sorularima da yanit vermisisniz tskler, iyi ve sorunsuz olmasi sevindirici, saglikli gunler dilerim ..

herkese günaydınlar:3:

güzel bir gün olması dileğiyle. işe bir başladım pir başladım. ödevler, sınavlar, iş derken zaman akıp geçiyor, tutamıyorum. çok şükür ki herşey yolunda:46:
yarın ALLAHın izniyle dikişlerimi aldırmaya gidiyorum. inşallah canım yanmaz :53: aksilik olmadan alınır. şu ana kadar iyi baktım kendime diyebilirim. işte yoruldum biraz ama olsun. ben göğüslerim canlanmaya başladı diyorum :1: ağrılar var çok hafif. sanki çok iş yapmışım da hamlamışım gibi.
bakıyorum yeni isimler eklenmiş aramıza:34: herkes bir araştırma yapıyor. ben çok fazla doktorla görüşmeden ameliyatımı olmuştum. biraz deli cesaretiyle diyebilirim. :9: çünkü araştırdıkça tedirginlik artıyor. aslında çok da zorlu olmayan ameliyat insanın gözünde büyüyor. herkesin memnun kaldığı ve benim de içime sinen doktora kendimi bıraktım diyebilirim.
biraz kendimden bahsetmem gerekirse, sol göğsüm sağ göğsümden daha büyüktü. şimdi ameliyattan sonra eşitlendiler. belki az bir fark vardır ama ben onu şu an göremiyorum çünkü şişlikler var zaten büyük olan göğsümde daha çok oynama olduğu için daha şiş. ama bu elbiselerden hiç belli olmuyor. ancak soyunup ayna karşısına geçersem ben görebilirim. bir ay sonra herşeyi yapabileceğimi söyledi doktor. yüzmek de buna dahil. bence korkmayın. ALLAHın izniyle güzel olacaktır herşey :16:

Canlarım minnoşlarım tatlı ballı şekerparelerim.Çok yoğun bir hafta daha yaşamaktayım.Hem gezmeler, hem dersler,sene sonu müsamereler derken allak bullak oldum.Geriye dönük pek okuyamadım.Bayağı uzun yazılar var.Bugünkü yazılanları okuyabildim sadece.Sağolsun jelesec cim beni merak edip aradı konuştuk.Sorun yok,hep koşurmaca işte.

Bazen kendi kendime çok konuşurum hatta kendi kendimle sohbet ederim.Bugün gene o kadar şükür ettim ki; ''Allahım iyi ki bu ameliyatı olmuşum.İyi ki hayatım Ercan doktorumla kesişip kendisini tanıma şansına sahip olmuşum.Sihirli elleriyle yeni yepyeni bir hayata merhaba deme mutluluğuna erişmişim'' diyerek defalarca ettiğim dualara bugün yenilerini ekledim.

Kendime verdiğim en büyük ödül olarak görüyorum bu ameliyatı.Bugün uzun zamandır görüşmediğim dostlarımla beraberdim.Yıllarca hep kocaman memelerimden çektiğim sıkıntıya onlar da hep şahittiler.Bugün ameliyat sürecimi onlarla paylaştım.Çok heyecanlandılar ben anlatırken:) Çok da mutlu oldular tabii ki.

Desendesenim yarın arayacağım seni çok merak ediyorum.Madames,ogltkn,edbeer,seray14,ozdy,sevimlii,bentoprak tabii ki Jelesec im hepinizi özlemişim:48::48::48::48::48: hepinize sevgiler...

canım herşey yolundaysa ne mutlu, gez dolaş keyfine bak :48:

HERKESE HAYIRLI KANDİLLER. MADAMIM...DESENİM ...OGLTKENe....NERELERDESİNİZ?

canım teşekkür ederim ilgin için :48: koşuşturmaca işte. hayat nefes nefese geçiyor. herşey senin için de yolundadır umarım.sevgiyle :16:

sonunda formu okudum. Aylar aldı ama değdi. Ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Olacaklara da bu mubarek gecede şans diliyorum.
çok güzel arkadaşlıklar ve dayanışma kurmuşsunuz. Jelesec gerçekten de sitenin meleği olmuşsun. Hemen bana da cevap yazmıştın ama eh ancak okuyabildim.
Bundan bir buçuk ay önce karın germe oldum hiç bir sıkıntım yok ama hala ödem var gibi. Ameliyatımı yapan doktor ters t şeklinde yaptığı için ona göğüs ameliyatı olmayı düşünmedim. Izsiz göğüs aleliyatı araştırırken siteyi buldum. Iyi ki de bulmuşum. Kafamdaki bir çok soru yanıtlandı.

Meme ameliyatı olmayı düşünen birisi olarak ercan beyle görüşmeye karar verdim. Her yaptığı ameliyat başarılı olduğuna göre başarılı bir doktor. Ancak izler konusunda çok endişeliyim. Benim göğsüm 80 c ama 2 tane çocuktan sonra sarktı. Toparlama yaparken küçülürlerse fena olmaz hani. Istediğimi rahat giyemiyorum. Herkes göğsüme bakıyor gibi hissediyorum. Ama göğüs ameliyatı ile birlikte lipo da olmak istiyorum ama tabiki doktorla görüşmem lazım. 2 ameliyatı birlikte olabilirmiyim yoksa çok mu ağır olur karar veredim. Lipo hemen olur mu acaba? Cok yeni oldum için simge de koyamadım. Neyse ilerleyen günlerde öğrenirim umarım.

okumakla çok iyi yapmışsın,burada herkes yaşadıklarını olumlu olumsuz yazınca güzel tabi:34:dayanışma olmadan olmuyor...bu süreç zaten zor çevreden saklı gizli yapılıyor çoğu zaman, burasının olması büyük avantaj bence de.

Sana da geçmiş olsun ,karnın nasıl şekil ve iz merak ettim? Senin doktorun kimdi? Keşke memeyi de beraber olsaydın ..hem fiyat daha uygun oluyor hemde tek seferde oluyor bitiyor.neyse hayırlısı olsun arkadaşım ,ben meme ve lazer lipo oldum ikisini aynı anda yapılabiliyor.. Ama sen daha yeni karın olmuşsun ...memeyi ne zaman düşünüyorsun?

Dikişler alınınca inan ağrı olmuyor..hiç gerilme boşuna zaten doktorumuzun çenesi kuvvetli:1:,konuşa konuşa bitiriyor işi.

BENDE SENİN ÖNCEKİ VE SONRAKİ HALİNİ BEĞENDİM ŞEKER:nazar::nazar: BENCE DE İYİ Kİ OLMUŞSUN..YETER ARTIK ÇOK GEZDİN BİRAZDA BİZE ZAMAN AYIR:13:

Dikişler alınınca inan ağrı olmuyor..hiç gerilme boşuna zaten doktorumuzun çenesi kuvvetli:1:,konuşa konuşa bitiriyor işi.

doktorumuzun çenesi kuvvetli:1::1:
hakikaten öyle..sen bir derken, o binyüzonbir diyiveriyor :) şeker adam, ben şahsen çok seviyorum doktorcuğumu:33: :60:

desenim, ben de merak ediyorum seni, şen şakrak, enerjini taa buralara kadar gönderdiğin yazılarını özledim arkadaşım...herşey yolundayımış:nazar: aldım haberini ama bir iki satır yaz da şenlensin buralar..nldglp, biz de özledik seni, yokluğun belliydi ;)

seray14, aramışsın ama toplantıdaydım...şimdi müsait değilim geri dönemiyorum, önemli birşey yoktur umarım ?

aramıza yeni katılanlara, araştırma ve doktor seçimi konusunda başarılar :)

canım öncelikle şu :65: senin...aylardır nickimi ilk kez doğru yazdığın için:32:

canım fadılcım, takipte değilsin hayırdır:1:
dili sana çıkarıyodum, dr.a değil :33::35::37::62::36::76:
(tüm dilli ikonlar benden sana gelsin :))

canım öncelikle şu :65: senin...aylardır nickimi ilk kez doğru yazdığın için:32:

canım fadılcım, takipte değilsin hayırdır:1:
dili sana çıkarıyodum, dr.a değil :33::35::37::62::36::76:
(tüm dilli ikonlar benden sana gelsin :))

Çok oyun biliyorum da yerim dar(kayın validemin lafı) ben gırgır şamata olsun diye yanlış yazıyorum şeker:1::1::1: yoksa benimle yarışamazsın hem yazmada hem konuşmada :52::53:

dışarıda beş kullanıcı var biri desen biri nlglp girin içeri sizi gidi ajanlar

Son düzenleme:
Merhabalar,

Bu mesaji dun yazmistim, ilgilerinizi bekliyorum, tesekkurler..

Bu mesaji dun yazmistim, ilgilerinizi bekliyorum, tesekkurler..

Öncelikle geçmiş olsun.

Bahsettigin yer sanırım meme başı.Emzirirken bebegin tuttugu kısım.Eger orasıysa ki dogru anladıgımı umuyorum.Ameliyatlarda meme başınıza dokunuldugunu sanmam.Küçültmeyı kahverengi kısmın dış çerçevesınden alarak ölçüp biçerek yapıyorlar. Meme başınız size çıkıntılı gelmiyorsa onu doktora sorun.ESKİ halı nasıldı acaba.Benım mem başımda hep küçüktü belli belırsız şimdide aynı.

1 aylık amelıyatlı oldugum için uyaran olmadıgı için meme başlarım eskısıne oranla daha düz.Ama her anda eskısı gibi çıkacakmış havasıda var.
Alt dikişdekı potluga gelınce acaba erimemiş dikiş dügümümü acaba.Büzgülü dikişin açılmamış halımı acaba.Bunun cevabını en iyi doktorunuz verecektır.Detaylıca sorun çekınmeden.Kesi izinizin uzunlıguna gelınce zamanla izler silikleşiyor.Sütyenden gözüküp sizi rahatsız edecek boyuttaysa bunuda paylaşın hekımınızle.

Meme başınıdakı kabuklanma ilginç.Acaba ameliyat sırasında tahrişmi oldu.Yoksa memebaşına herhangı işlem yapıldımı.En iyi siz bilirsiniz.
Meme etrafına degil memebaşına işlem yaptıranı hiç duymadım açıkcası.Kahverengi kısmında yukarda oldugundan bahsetmişsiniz.Resim yuklersenız bunu görerek yorumlarız.

En ince ölçümler milim milim çizimlerle karar veriyorlar yenı yerıne. Siz şimdilik içinizi rahat tutun.Resım eklersenız fikirlerimizi paylaşırız.

Saglıcakla

Back