• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kız kim onlar ? bi de bakiim :)

bu gün hem forumdayım, hem formumdayım:1:

SEN DAHA KİM OLSUN ÖMRÜMÜ YEDİN ORASI BURASI DİYE:1::1::1: ŞAKA MİNİK KUZULARIN ANASI SEN İYİ Kİ VARSIN BU FORUMDA:16:

Ya bu desen nerede? merak ettim arasam mı ? acep?:44:

Resimlerin altına son yazdığım yoruma bak....ha hay çok güldüm bugün

Son düzenleme:
SEN DAHA KİM OLSUN ÖMRÜMÜ YEDİN ORASI BURASI DİYE:1::1::1: ŞAKA MİNİK KUZULARIN ANASI SEN İYİ Kİ VARSIN BU FORUMDA:16:

Ya bu desen nerede? merak ettim arasam mı ? acep?:44:

Resimlerin altına son yazdığım yoruma bak....ha hay çok güldüm bugün

ay beni de güldürdün yaaa...üşendim orayı kesmeye..
yorumunu okurken ercan beyin sesi çınladı kulaklarımda..iki dakkada hemen işlem yapılacak bi yer bulmuşsun:1::1:

desenle konuşursan telefonunu da sor..girmediği için benim yazdığımı da görememiştir..

ay beni de güldürdün yaaa...üşendim orayı kesmeye..
yorumunu okurken ercan beyin sesi çınladı kulaklarımda..iki dakkada hemen işlem yapılacak bi yer bulmuşsun:1::1:

desenle konuşursan telefonunu da sor..girmediği için benim yazdığımı da görememiştir..

Gülmekten gözümden yaş geldi:39: arkadaşım bu bir iş meslek sayılır:32: hemen bulurum işlem olacak yeri...fadıl takipte

ogltkn hayırlı olsun öncekini halini bilmiyorum ama bu hali gayet hoş güle güle kullan :34:

Ben önceki halini canlı görmüş biri olarak şunu söyleyebilirim... benim eski memeler onunkinin yanında deniz akkayanın memesi gibiydi:1::1::1:. Çok sarkık ve içi boştu...kaburgaları görünmüyordu anla

Ben önceki halini canlı görmüş biri olarak şunu söyleyebilirim... benim eski memeler onunkinin yanında deniz akkayanın memesi gibiydi:1::1::1:. Çok sarkık ve içi boştu...kaburgaları görünmüyordu anla

benimde şu an gözümden yaş geliyor gülerken..
abi eski memelerim, tamam artık benim değil ama bir zamanlar benimdi yani, bu kadar da yerden yere vurmasaydın keşkem:1:
ayhhh bi de benimkilere çemkirirken, kendikilerine de deniz akkayanınkiler gibi diyerek yüceltmişsin:1::1::1:

deniz akkaya okumasın valla dava eder seni :)) terlikle sigara heba olmamış olur:52::52:

yau ben bi sürü yazdım cevap verdim , çıkmamış galiba:44:
ogltkn i öpmüştüm falan :54: :1:
valla fotolar süper bu arada maşallah :nazar: ogltkn

jelesec im nabersin? nasılsın? keyfin yerinde :nazar: yorumlardan anladııma göre :75: bütün forum bugün gayet iyi :nazar:
herkeslere sevgiler kocaman :29: :16:

jelesec im nabersin? nasılsın? keyfin yerinde :nazar: yorumlardan anladııma göre :75: bütün forum bugün gayet iyi :nazar:

madamım çok keyifli bugün burası aman hep böyle olsun:nazar::nazar: evet ya iyiyim kadın kadına dayanışma olunca her şey güzel oluyor:118: sende iyisin değilmi?

canım teşekkür ederim...hepinizden şöyle (tıpkı jelesec'in yukarıda yaptığı gibi :1:) dobraca yorumlar istiyorum :))
çünkü ben ayna karşısına gectiğimde şurası da şöyle, burası böyle olsamıydı gibi yorumlar yapıyorum...
acaba ben mi çok takıntılıyım, yoksa gerçekten benim gördüğümü her göz görüyormu?

madamım, öyle kuru kuru maşallah yok, yorum bekliyorum :))

Son düzenleme:
benimde şu an gözümden yaş geliyor gülerken..
abi eski memelerim, tamam artık benim değil ama bir zamanlar benimdi yani, bu kadar da yerden yere vurmasaydın keşkem:1:
ayhhh bi de benimkilere çemkirirken, kendikilerine de deniz akkayanınkiler gibi diyerek yüceltmişsin:1::1::1:

deniz akkaya okumasın valla dava eder seni :)) terlikle sigara heba olmamış olur:52::52:

Dost acı söylermiş canım...vallahi doğru bende seninkilere çok çemkirmişim:1: benim o kadar sarkık değildi diyecektim..aman açsın güzelim sıcaktan korkan hamama girmezmiş:34:

madamım çok keyifli bugün burası aman hep böyle olsun:nazar::nazar: evet ya iyiyim kadın kadına dayanışma olunca her şey güzel oluyor:118: sende iyisin değilmi?

iyiyim evet :) bir dahaki cumartesiyi bekliyorum. dikişler alınacak ya :52:

canım teşekkür ederim...hepinizden şöyle (tıpkı jelesec'in yukarıda yaptığı gibi :1:) dobraca yorumlar istiyorum :))
çünkü ben ayna karşısına gectiğimde şurası da şöyle, burası böyle olsamıydı gibi yorumlar yapıyorum...
acaba ben mi çok takıntılıyım, yoksa gerçekten benim gördüğümü her göz görüyormu?

biz dışardan bakan göz olarak güzelliği görüyoruz ama sen kendi vücudunda birşey olduğu için kendine göre bazı detaylar istiyorsun hepsi bu. dışardan gerçekten güzellik görünüyor :nazar:

Ercan beyin meme kücültme fiyatlari nassil cok merak ettim? bende randevu almayi düsünüorum adini skca okudum burda cok memnun kallanlar var.

Son düzenleme:
iyiyim evet :) bir dahaki cumartesiyi bekliyorum. dikişler alınacak ya :52:

biz dışardan bakan göz olarak güzelliği görüyoruz ama sen kendi vücudunda birşey olduğu için kendine göre bazı detaylar istiyorsun hepsi bu. dışardan gerçekten güzellik görünüyor :nazar:

Madam dikişler alındıktan sonra dahada rahat edeceksin...gözüne daha hoş görünecekler bak gör:34:

Bundan iyisini ben sana birkaç doktor ismi vereceğim git onlar yapsın:34: ha hay anladın sen...madamında dediği gibi dışarıdan bakıldığında no problem...öptüm seni

Kurabiyeler müthiş güzel....Üstelik en sevdiklerimden :39: Çok teşekkür ediyorum tatlım, güzel yüreğine sağlık :16: İzmir'e geldiğinde mutlaka görüşelim, öpüyorum canım :48:

BENDEN SON HABERLER...

Bugün kontrole gittim, artık direkt sütyen kullanıyorum, pansumanım falan olmayacakmış bir daha, doktorum artık yıkanabilirsin dedi :40: eve gelir gelmez hemen güzel bir duş aldım, oohhh dünya varmış beaa :52: memişlerimi bugün gördüm net olarak. Dikişlerim bayaa fazla gibi ama nedense beni hiç rahatsız etmiyor, şekilleri harika :21: çok hoşuma gitti.Haftaya dikişlerim alınacakmış, hemen şu bantlardan kullanmaya başlayacağım :8:

Kurabiyeler müthiş güzel....Üstelik en sevdiklerimden :39: Çok teşekkür ediyorum tatlım, güzel yüreğine sağlık :16: İzmir'e geldiğinde mutlaka görüşelim, öpüyorum canım :48:

BENDEN SON HABERLER...

Bugün kontrole gittim, artık direkt sütyen kullanıyorum, pansumanım falan olmayacakmış bir daha, doktorum artık yıkanabilirsin dedi :40: eve gelir gelmez hemen güzel bir duş aldım, oohhh dünya varmış beaa :52: memişlerimi bugün gördüm net olarak. Dikişlerim bayaa fazla gibi ama nedense beni hiç rahatsız etmiyor, şekilleri harika :21: çok hoşuma gitti.Haftaya dikişlerim alınacakmış, hemen şu bantlardan kullanmaya başlayacağım :8:

ooo fıstık keyifler yerinde maşallah :nazar: artık alışmışsın memişlere sanırım, bak diyorsun ki şekli çok güzel :34: ben bir ay daha sütyen giyeceğim ama olsun giysilerim okadar hoş duruyorki :16: benimde dikişlerim bu hafta sonu alınacak hadi bakalım hayırlısı :nazar:

tekrardan meraba daha oncede yazmıstım ve benımde beklenen günüm geldi
devlet hasatanesinde 24 mayıs perşembe günü nasip olursa bu koca gögüslerden kurtulacagım... carşamba günü son kontrole gidip perşembe günü ameliyatımı olacagım...
heyecanımı tahmin edersiniz dualarınızı ve iyi niyetlerinizi eksik etmeyin lütfen...:42:

birine gösterecektim arkadaşım amma kıymetliymiş pampişlerin hemen kaldırdın

Son düzenleme:
tekrardan meraba daha oncede yazmıstım ve benımde beklenen günüm geldi
devlet hasatanesinde 24 mayıs perşembe günü nasip olursa bu koca gögüslerden kurtulacagım... carşamba günü son kontrole gidip perşembe günü ameliyatımı olacagım...
heyecanımı tahmin edersiniz dualarınızı ve iyi niyetlerinizi eksik etmeyin lütfen...:42:

Hakkında hayırlısı olsun...çok mutlu olacağın sonucu yaşarsın inşallah...haberlerini bekliyoruz.Desenim de devlette oldu, çok memnun sonucundan darısı başına

Back