N
nisan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ---Lily---
-
ay canım canım şoka girdim okuyunca şuan inanki göz yaşlarımı tutamıyorum biraz seni heveslendirdim diye suçluluk hissettim ama bu günlerde geçer unutursun o zaman yeni göğsünle ne kadar mutlu olacaksın eminim sen benim neşe kaynağımdın bundan sonra napıcam bilmiyorum eşim de hiç almaz interneti artık girdikçe haberlerini alırım kendine çok iyi bak işi gücü bi müddet düşünme iyce dinlen ve çok iyi beslen protein ve c vitamini daha yoğun al hemen toparlarsın arkadaşım benim öpütüm allaha emanet ol
arkadaşlar ben hiç estetik yaptırmadım ama bir bilgi vereyim. annem ideal kilosunun biraz biraz fazla üstünde. ama göğüsleri çok büyük ve bu yüzden kat kat daha kilolu gözüküyor. sol kalça kemiğinde kireçleme olduğu için yürürken zorluk çekiyor bir de göğüsleri iyice tıkıyor. geçenlerde bir arkadaşı ile estetik cerrahisine gitmiş ve hayal kırıklığı yaşamış. cerrah öncelikle bir diyet listesi vermiş. annem ki zamanında akupunktura cevap vermemiş kadındır. yani sanırsam belli bir kiloya/orana gelmeden estetik yapmıyorlar. :1no2:
bana cevap veren yok mu???(
bence mantıklı CLAİR çünki kilo alıp verdikçe takdir edersen sarkmalar falan oluyor bu açıdan düşünürsek herkesin boyu ile orantılı kilosu vardır ideal kiloda yada ona yakın ağırlıkta estetik olunması sencede mantıklı değilmi???????? tatlım
Arkadaşlar bende bugun gidip yatış işlemlerimi yaptırdım hayırlısıyla
izin alıp cıktım dr. yarın erkenden hastanede olmam gerekiyor
ama ameliyat yarın olmaya bilir şimdilik pek heyecan yok
.....hayırlısı bakalım ... benim icin dua edin....
Ya arkadaşlar ameliyat sonrası hic pişmanlık oluyormu? Yada sonradan pişman olan oldumu? Gerci bu soru icin biraz gec ama
ne bileyim aklıma takıldı heyecendan sanırım
izler izler beni duşundukce tedirgin ediyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?